Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Slika

Posle kraće pauze RAINBOW PARTY is back.

Mi smo se vas uželeli a nadamo se da ste i vi nas tako da smo za comeback RAINBOW ekipe na Queer Clubbing scenu spremili special treat.

U pitanju je potpuno novi klub BAU BAU, koji se nalazi u najužem centru grada, tačnije Balkanskoj ulici 13, odmah ispod Hotela Moskva.

Ubedjeni smo da će vam se naš novi prostor svideti, jer osim sjajnog prostora i fenomenalno odrađenog enterijera, klub poseduje i sistem ozvučenja i osvetljenja na kome bi mu i mnogo poznatiji Beogradski klubovi pozavideli.
Slike mozete videti na sledecm linku https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater" target="_blank

Da žurka bude odlična, pobrinuće se naš rezident all-mighty DJ Zoe. Nije potrebno da vam navodimo da Zoe nije DJ klik koja će vam puštati hitove Riri i drugarica, već ozbiljan DJ sa kvalitetnom set listom koju čine indie dance, nu disco, electropop, synthpop, new wave, rave 90's i još svašta nešto.

Ni ovoga puta Zoe neće biti sama, već u tandemu sa jednim young blood-om, Milanom Zejakom, sjajnim mladim dizajnerom koji stoji iza Belgrade Workshopa, a kome će ovo biti prvi izlet u DJ vode. Ne brinite se - ne bismo ga pozvali da ne znamo da je perferkcionista i da mu je muzički ukus odličan.

Vidimo se trećeg na kraju duge :*

Upad 200 din (garderoba besplatna)

https://www.facebook.com/events/460553863983320/" target="_blank

Za više informacija 0656655760

Rezervacije su obavezne i vrše se preko eventa ili na dan žurke slanjem poruke na navedeni broj.
Korisnikov avatar
By *Sandra*
jel to sad kao novi gej klub?
hoce li stat svi u tu jednu prostoriju?
Korisnikov avatar
By *Sandra*
^ ozbiljno? na slici ne izgleda tako. taj klub postoji vec neko vreme?
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
da. dodji i overi ga sama :D stvarno je cool prostor, a i muzika ce biti fenomenomenala :dancing:
Korisnikov avatar
By *Sandra*
a gdeeeeeee? nije bila tolika guzva, ne mogu da verujem da sam toliko slepa. msm ti si bas specificna :D

jel ovaj klub postoji vec duze? bas je lep, nisam ga videla do sad a relativno cesto prolazim tuda...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
nemam pojima, meni je bio prvi put tamo, ali extra je mesto

bila sam bas kod ulaza.. ne znam kako me nisi videla..

nisam valjda postala prosek?! :drama:
Korisnikov avatar
By *Sandra*
eto, you're virgin no more :D
pretpostavila sam, tu sam najmanje trazila. ja dosla oko pola 12 i smestila se blize wcu (posto mnogo trckaram ovih dana tamo) pa sam najmanje gledala ka ulazu...

eto ti detaljan izvestaj :lol:

citas li ti? kazem da si specificna. kakav crni prosek?
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa odakle znam.. trebala sam da naglasim da cu biti u belim farkama :lol:
bice jos prilika :)
Korisnikov avatar
By Shmi
Meni bilo super, puno forumasa videh koje godinama nisam videla. :B
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!