Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa naravno. I minja i ja smo ti osobe od kredibiliteta, kad su u pitanju torte.

evo ti zicer prilika da me isprozivas za onu tigar tortu ;)
Korisnikov avatar
By Mars
jaoooooooooooooo, tigar torta :love:

"IMRPOVIZUjTE!", reče mali Bananica tada - i strpa u tortu SVE! :lol:

Ah, kako mi je drago sto si me podsetio sada.

:kiss:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
i dan danas je pravim. Nekad smjesu podijelim u kuglice pa ih zovem tigar bombice :giggle:
Korisnikov avatar
By Mars
Kad jednog dana, kao sve zene, budem imao svesku sa receptima, to će da bude "Čokishkina Torta".
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
I nesebicno ces ga dijeliti sa komsinicama, uz obavezno prepricavanje anegdota koji slave lik i djelo autorke? :sweet:
Korisnikov avatar
By Mars
Oh, DA! Pa kuvari - to su ti prava literarna ČUDA! Obozavam te koji su kombinacija recepata i ispovedne proze, takav će i moj da bude...

:B
Korisnikov avatar
By Mars
Hvala - i ti moju, i ti moju (hihihi)

:D
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
i ode valeriji tema u kurac. Nista, oftopicaricemo dok ja ne kupim fruktozu. U usta je jebem. Fruktozu, ne val.
Korisnikov avatar
By Val
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2465124#p2465124]Mars napisao:[/url]Hvala - i ti moju, i ti moju (hihihi)

:D

:lol: Vas dvojica... Samo vas posmatram. :love:

"Od fondana do braka!" Kak' se topic da promIJenit'? :smeh:

I ne zbunjuj ga raznoraznim receptima fondana bre. Vi'sh da se nad fruktozom pogubio. :D A to za sjaj bananice...postoji airbrush-tehnika sa adekvatnim "shine-bojama". Bash, bash ga ucakli. :lepeza:
Korisnikov avatar
By Mars
Al cekaj...ovo da pojedes - totalni secerni udarac u vugla.

Zar za figurice nije bolji marcipan?

(opciju da nesto moze i da se NE pojede - odbijam)
Korisnikov avatar
By Val
Ma ovo je sasvim maloooo. Kao chashica za rakiju. A naravno mozhe i sa marcipanom. Samo shto se marcipan sporije sushi. Plus je mekshi, a samim tim loshiji za obradu. Za "stojecje" figurice je fondan povoljniji. :)

Slika
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Marsic, razmisljamo isto - i ja sam najprije pomislio na marcipan. Uz to, sigurno je marcipan mnogo zabavniji za jelo nego secer sa tim silnim fruktozama i glukozama.
Ali Val kaze da ne mere. Mada opet, meni i to nesto nelogicno - pa on je tako divan, kao plastelin...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
od fruktoze mi se malo dize kosa na glavi

inace nisam probala da pravim nista od marcipana, jer ga prozdrnem odmah,
ali da zelim da se igram vajarstva u kulinarstvu, umesto fondana bih razmotrila:

1) marcipan
2) kesten pire
3) nesto od onih recepata za kuglice

ili nesto u ovom fazonu:

http://www.oetker.rs/oetker_srb/html/de ... n.srb.html" target="_blank
Korisnikov avatar
By Val
:lol: Obzirom na to, koliko ti marcipana treba za jednu tortu, teshko da bi sve pojela. Mislim da bi zavrshila u bolnici. :D Shta je sa fruktozom?
Korisnikov avatar
By Mars
Divno, Val! :klap:

(onu za tvog ginekologa slobodno okači u Estrogenu, ne moraš ovde)
Korisnikov avatar
By Val
:lol: Budalo! (ovo ja 'nako odmilja) :lol: Hvala... Verujesh li da su je smazali dok sam chekala da dodjem na red. :smeh: Pa tek potom saznali koliko kalorija i shecjera u reform torti ima... :D
Korisnikov avatar
By Mars
Verujem - video svojim očima mnogo puta kako se guše gutajući i ne mogu da veruju kako je ukusno, jer su navikli na one njihove penušljake nikakve iz marketa. E, a onda se posle obavezno sete da prebrojavaju šećer i koliko je žumanaca išlo i kako to nije zdravo. Ma...
Korisnikov avatar
By Val
:lol: Da! Upravo tako. Josh kad su chuli da torta ne sadrzhi brashno, nish' im nije bilo jasno.

Ma nisu samo u marketu te "penushave" no i u slasticharni. Nemaju kvalitetan krem pa to ti je. Mozh' da zgutash celu tortu, a da nemash pojma shta i koliko si jeo. :bljak:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!