Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Ajd jasno mi za Karibe, ako su i bili obavešteni, oni nemaju gde pobeći... ali zar Ameri nisu mogli evakuisati/sakloniti apsolutno sve?! Kapiram da njihovim vlastima pomalo odgovara slika stradanja i patnje na njihovom tlu, i prikaz poseta i velikodušnih obećanja zvaničnika, kako za inostranu tako i za domaću politiku.
Korisnikov avatar
By Mars
ja se ne bih mrdao odande. Ne bih bas stajao ispod onog krana, ali sigurno ne bih napustao NYC.
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2465110#p2465110]Dirrty napisao:[/url]Ajd jasno mi za Karibe, ako su i bili obavešteni, oni nemaju gde pobeći... ali zar Ameri nisu mogli evakuisati/sakloniti apsolutno sve?!
Verovatno jesu, ali kod nepogoda ovih razmera se mora racunati da ce biti zrtava bez obzira na upsesnost evakuacije. Veliki je to grad.
Pitanje je koliko bi inace bilo zrtava da nije bilo uragana? Ovakve neprilike su jedinstvena prilika da nekog skokas, takdoje.
Korisnikov avatar
By svejedno
jbt, i ja citam na statusima prijatelja i takoto da ima ljudi koji su u fazonu - 'nek ih je zadesio uragan, zasluzili su'; al nisam do sada naisao ni na jednog - naisao sam samo na statuse koji osudjuju takva.... razmisljanja.

..

jbt, ljudi, jel shvatate vi da ste vi ono sto je sjebano u svetu?

da zato sto ima debila poput vas i u americi (i svuda), debila koje boli kurac za patnju drugih, za bombardovanje srbije, za irak, avganistan etc - da upravo zbg takvih ljudi i jeste bilo zlocina po vijetnamu, iraku etc?

..

ali strasno. i onda ocekuj da neko ima samilosti prema tebi.

i argument 'oni su prvi' - dojaja. lets never stop.

..

mislim - i vi se smatrate boljim od njih, jednakim ili sta?

koje je vase misljenje o 'njima'? tim ljudima koje je boleo kurac za patnje drugih?

to me zapravo interesuje.
Korisnikov avatar
By antibiotic
meni je to radovanje totalno talibanski. nisam mogao da verujem.
pazi, vukajlija prepun postera na ovu temu i samo se deli!
osvetoljubivost im je tako slatka.
ako nista bolje, onda smo barem prisustvovali budjenju jos jednog srpskog demona nakon homofobije.
ono, kao da je najprirodnija moguca stvar da mrzis pedere i amerikance (i albance). jezivo.

Ja ipak mislim da je ona sotona Jeremic za sve kriva, navuce propast na svet :srbin:
Korisnikov avatar
By Mars
ja mislim da je Hilari morala da skupi svu svoju snagu, diplomatske vestine i domaće vaspitanje da ne pukne od smeha u trenutku kada joj Dačić (komičan po sebi) nudi pomoć Srbije Americi
Korisnikov avatar
By barni011
moram ponoviti jos jednom

uragan Sendi je prirodna nepogoda za koju naucnici veruju uzrokvana klimatskim promenama koje nastaju zbog globalnog zagrevanja, koje nastaje od zagadjivaca planete, najveci zagadjivac je Americka industrija koja nije potpisnik Kjoto sporazuma koji ima za cilj smanjenje zagadjenja.

Klimatkse promene ove godine su prepolovile rod voca, povrca i zitarica u Srbiji koje ce uticati na vise cene hrane u Srbiji i vise korisnika narodne kuhinje-glad.
Situacija je ista na celom Balkanskom poluostrvu kao i bliskih nam zemalja.
Nije li logicno da posle Sandy Americka administracija razmisli o smanjenju zagadjenja i potpise taj sporazum kako ne bi svojim postupcima ugrozila i one koji ne zive od te industrije.

Zasto se ocekuje od nekoga seljaka iz Srbije da sazaljeva Americku katastrofu?
Ako Amerika ima pravo da vojno intervenise u sve jednoj zemlji i sebi osigura nekakvu pozicuju daljeg delovanja(sto narod u Americi podrzava)

Zasto onda nema prava seljak iz Srbije podrzavati Sendi u unustenju industrije koja ugrozava njegov opstanak?

:maska:
Korisnikov avatar
By spliff
naravno da je najveci zagadjivach kineska industrija
Korisnikov avatar
By blenta
zapravo ste obojica u pravu

kina je prva usa druga
razlika izmedju prvog i drugog je nekih 20%
no u apsolutnim brojevima oboje dominiraju

slede rusija, indija, i ne secam se ko ide dalje - japan, iran, nemacka, koreja al ne znam kojim redosledom
Korisnikov avatar
By Tungi
A tek šta se sve Srbima dešava.. Mora da je po nekoj zasluzi.
Korisnikov avatar
By svejedno
more bre barni,
si lepo rekao - zao mi je/ne zelim ljudske zrtve. keep it at that.

..

ostala sranja - ko je najveci zagadjivac, cemu koj kurac sluzi kjoto sporazum, ko ga je potpisao, koliko se primenjuje, koliko pomaze itd - zajebi.

pa cak i pitanje da li su klimatske promene uzrok ovoj nepogodi.

digresija, nebitno, skretanje sa teme. pricaj o tome kad bude sledece zasedanje potpisnika.

..

neki ljudi su umrli, jbt. uragan odneo zrtve.

i prosecni amer ne odlucuje o bombardovanju iraka nista vise no sto sam ja odlucivao o ratovima srbije '90ih.

zajebi.

..

zasluzili?

https://www.google.com/search?hl=en&saf ... 65&bih=688" target="_blank
Korisnikov avatar
By spliff
jeli barni...
jel hrist propovedao da treba da se mrze celi narodi?
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2465268#p2465268]Tungi napisao:[/url]A tek šta se sve Srbima dešava.. Mora da je po nekoj zasluzi.
Srbima se uglavnom desava da ih etnicki ociste sa teritorija gde su ziveli + 2 svetska rata sa 2 miliona nasih zrtava i sve to u jednom veku, pre toga pet vekova Turaka

mene zapravo cudi da uopste postojimo

ali i pored svega gore nabrojanog ove godine je Beograd zauzeo prvo mesto casopisa Lounli planet na listi najboljih gradova za provod, kao grad vedrih ljudi, mladih, nasmejanih i srdacnih.Iza nas je Pariz, Dubai i mnogo drugi nama primamljivih destinacija.

Ja sam dosta putovao i znam da je to tako i jasno mi je zasto ljudi sa strane vole da posete Srbiju i Beograd.

@svejedno

prosecan Americki gradjanin bira Americkog predsednika i ostali aparat
dakle on ratuje voljom naroda, mogu ti postaviti sliku protesta u Vasingtonu kada su bombardovali nas bilo je 100tinak Srba na protestu.Dakle prosecan Amerikanac se slaze sa tom akcijom.
Izvini molim te kada smo mi u Srbiji doveli Milosevica na vlast mi smo ispastali sa njim, imali smo sankcije, totalo rasulo od zivota.
Americki biraci ne ispastaju ratove za koje su glasali, osim onih koji za pare krenu da ratuju u ime svoje drzave.

Ono sto ti i tebi slicni pokusavate ovde je da ubedite mene recimo kako se radujem sto se covek udavio u Americi od uragana.To je netacno.Mene to ne raduje, mene bi najvise obradovalo kada bi prosecan stanovnik Amerike shvatio da i ja zivim na planeti Zemlji u nekoj zemlji Srbiji koja je nekada imala dugacku jesen i prolece a sada ima samo zimu i leto.
Zao bi mi bilo kada bi taj Sendi zadesio narod Etiopije koji nema vecinom ni struju.
Ne nije mi zao tih poginulih niti im se radujem niti ih zalim, ravnodusan sam jer oni imaju moc da to promene ali ne zele.Oni zele neki drugaciji svet ja zelim drugaciji, zato se orijentisem na one koji zele isto kao ja.
Korisnikov avatar
By blenta
zameni sad rec amerika sa srbija
ili sa bilo kojom drugom zemljom
i dobices prosecnog fasistu bilo gde
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2465293#p2465293]barni011 napisao:[/url]

Ono sto ti i tebi slicni pokusavate ovde je da ubedite mene recimo kako se radujem sto se covek udavio u Americi od uragana.
jok barni,
ja pokusavam da ti objasnim nesto drugo.

(btw, nema 'slicnih meni'...zaista)

pokusavam da ti kazem da - zbog ljudi u americi koji su slicni tebi,
zbog ljudi koji gledaju samo svoje dvoriste (znaci, ne raduje ih tudja muka - indiferentni su)
zbog takvih ljudi je bilo samo 100tinak ljudi na protestu protiv nelegalnog bombardovanja srbije(jugoslavije) koje je krsilo medjunarodne zakone.

to pokusavam da ti objasnim.

..

to - da si tipicni 'prosecni amer'.

to pokusavam da ti kazem, barni.

..

ili, drugim recima:

'A zašto vidiš trun u oku brata svog, a brvna u svom oku ne osećaš?'

..

ma.. evo ti pesma, pa ti je shvati kao dobru odmazdu za amere, a zanemari sve sto se desava 'nama':

https://www.youtube.com/watch?v=eJlN9jdQFSc" target="_blank

peace out.
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2465313#p2465313]svejedno napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2465293#p2465293]barni011 napisao:[/url]

......
jok barni,
ja pokusavam da ti objasnim nesto drugo.

(btw, nema 'slicnih meni'...zaista)
pokusavam da ti kazem da - zbog ljudi u americi koji su slicni tebi,
zbog ljudi koji gledaju samo svoje dvoriste (znaci, ne raduje ih tudja muka - indiferentni su)
zbog takvih ljudi je bilo samo 100tinak ljudi na protestu protiv nelegalnog bombardovanja srbije.
zaista nemam drugoga izlaza

:prst:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Dakle, u tom svetu kosmičke pravde, gde su srpski predsednici borili se snagom srpskog glasačkog tela,

zar nije onda pravda sustigla Srbe bombardovanjem '95 i '99? Mislim, poklali toliko naroda i tako to. Zašto bi SAD ispaštala za izvršavanje volje milosrdnog boga? I zašto samo ona, a ne ostale članice NATA?
Korisnikov avatar
By Laerem
Te klimatske katastrofe su mi uvijek notorno dosadne. A i zaustavljaju protok pravih vijesti. :meso: Ali indikativno je kako smo uvijek opcinjeni spektaklom prirodnih katastrofa, dok politicke, socijalne i ine katastrofe koje actually MOZEMO sprijeciti - i koje se desavaju as we speak - potpuno ignoriramo, iako uzimaju daleko vise zivota i cine vise stete nego tu neki jebeni uragan koji dodje svake prijestupne.

I da, mrzim kad ljudi kazu kako "suosjecaju" jer pod a) lazu; sumnjam da vecina dozivljava neki emotivni intenzitet koji bi dosegao pravo suosjecanje; b) Koja je jebena korist od vaseg susjecanja? Jedina korist koju ja vidim je za vas - da se javno profilirate kao susjecajna osoba i time valjda sami sebe uvjerite da ste bazicno dobri ljudi.

Ja moram priznat da sam apsolutno indiferentan dok gledam kadrove katastrofe na TV-u. Jednostavno ne vidim razliku izmedju ljudi poginulih u uraganu i ljudi koje strefi srcani udar.
Korisnikov avatar
By Laerem
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2465347#p2465347]svejedno napisao:^iako covek ne saoseca samo da bi pomogao, i sto si, sto se toga tice, glupio lupost samo da bi to uradio,
Jebes emociju koja te ne tjera na akciju. Ne znam otkuda ta ideja da je osjecati pozitivno samo po sebi, pogotovo kada su nase emocije ovako trivijalne i u osnovi egoisticne. Jedna stvar je kada ides na neciji pogreb ili kada ti je bliska osoba u losem stanju, pa konkretno dijelis emocije s njom - to je suosjecanje - a drugo je ovo postmoderno impotentno suosjecanje, gdje ti mediji (HD snimke katastrofe, širokokutne fotografije, litanija malih osobnih tragedija) diktiraju dinamiku emocija. To je logika spektakla koja cilja na ono najnize u nama.

Malo vise treveznosti i hladnokrvnosti nije losa stvar; emotivno se trebamo investirati u ono gdje mozemo nekako djelovati.
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2465342#p2465342]Laerem napisao:[/url]Te klimatske katastrofe su mi uvijek notorno dosadne. A i zaustavljaju protok pravih vijesti. :meso: Ali indikativno je kako smo uvijek opcinjeni spektaklom prirodnih katastrofa, dok politicke, socijalne i ine katastrofe koje actually MOZEMO sprijeciti - i koje se desavaju as we speak - potpuno ignoriramo, iako uzimaju daleko vise zivota i cine vise stete nego tu neki jebeni uragan koji dodje svake prijestupne.
:up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!