Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Osveta. Najukusniji treat za covjeka koji ima sve ostalo.

da, nastavio sam. Da, zalijecio sam sve rane i sanirao sve stete koje su mi napravljene. I mozda ce neko reci da istinski nastavljamo tek kad oprostimo - ali nijedan uspjeh postignut u zadnjih par godina nije bio tako prijatan kao pogled na njihovo lice kad sam im pred nosom odveo klijenta. Oni ne znaju da cu taj projekat raditi bez zarade, mozda cak i sa gubitkom. Oni znaju da je neiskusni klinac koga su tada ojadili u medjuvremenu postao razlog zbog koga oni nestaju sa trzista.

Mozda je nekad cojstvo vrijedilo vise od junastva. Mozda je nekad vitez bio moralni pobjednik, iako je princezu zenio drugi. U mom univerzumu, ja sam centar.
Korisnikov avatar
By Miss Marple
Pošto je decu stavila da spavaju, mama je obukla prljavu staru majicu i
krenula da farba kosu.Upravo je zavrsila mackanje kose gustom, tamnom bojom i pocela da čisti umrljano lice,
kad je iz dečje sobe začula buku. Uletela u dečju sobu i potrpala razigranu decu natrag u krevet uz strogo upozorenje.
Posto je izašla iz sobe, začula je svoje trogodišnje dete kako drhtavim glasom pita
stariju sestru.

"Ko je to bio?"

:smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
^djesi miss :)

ot:

Nema neke nove serije koja mi je super :sigh:
Korisnikov avatar
By Hys.
Kako ti provodis ove 'ladne dane :)?
Korisnikov avatar
By Miss Marple
Toplo. :D

Ali dosta radno.

Da li barem kod tebe ima nesto zanimljivije? :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Hladno i nedovoljno radno. Aj se menjamo malo :D
Korisnikov avatar
By boo_radley
Ako sad saznam da je negde bio prenos utakmice Liga kupa između Čelsija i Mančestera ima da se upucam.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2465147#p2465147]mOwbid napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2465140#p2465140]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2465130#p2465130]mOwbid napisao:[/url]^ jel da? reci da je kul.
Pošalji mi pesmu na nešto, bilo gde.
snimicu, pa cu postaviti :D
Hoću tekst, pa da sam smislim melodiju.
I da dodam na kraju svakog stiha, tandarata unda še... :harmonika:
(za neupućene pogledajte pesmu: armaturu čupaš iz temelja sreće, niko tako draga voleti te neeeeećeeeeee)
  • 1
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • 257
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!