Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Mnogo me mrzi da prebacujem jednu sliku sa telefona.

Uglavnom velikosrbin sa stomacinom, kezom od uva do uva i sajkacom na glavi - pozira ispred velike plazme sa desavanjima oko Sandy. U jednoj ruci pivo, u drugoj kokice.
By alexandermagic
Dopada mi se kad priroda pokaže da su sva ljudska tehnologija i dostignuća, u konačnici, nemoćni pred njom. :)
Korisnikov avatar
By Mars
ja na to, da

steta sto se ovde ne vidi ta ozarenost na licu
Korisnikov avatar
By Mars
Da dodam da je CNN ostao i dalje apsolutno negledljiv. Ne vidim da ima onih izreziranih pateticnih momenata kao na Haitiju, ali su svejedno DNO.
Korisnikov avatar
By gossip
bio je live stream na tjubu...gledao sam 5 minuta posle sam se smorio i ugasio
procitao sam da je poginulo 16oro ljudi :( samo se nadam da ce ostati na 16 :S
a sto se tice srba patriota koji se slade nad patnjom neduznih ljudi...za njih nemam komentar
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ma to su debili. ako su tolike patriote sto se ne brinu za srbe na istocnoj obali. il su to izdajnici, nisam siguran :sveca:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Worst Disaster Ever. :nesiguran: Ma kurac, teško da će išta nadmašiti Busha Juniora. On je po meni jedna od najvećih katastrofa koja je došla iz prirode.
Korisnikov avatar
By Madonna
СРБИНЕ СЕТИ СЕ КО ТИ ЈЕ ЗЕМЉУ РАЗАРАО '99 .. СЕТИ СЕ ОНИХ ДАНА КАД СМО ГЛЕДАЛИ КАКО НАМ УБИЈАЈУ МЛАДЕ, ДЕЦУ, ЖЕНЕ И СКРНАВИЛИ СВЕ СВЕТО.. СЕТИ СЕ ОНИХ ДАНА КАДА СУ ЗАКОРАЧИЛИ НА КОСОВО СВЕТО И КАД СМО ПОСТАЛИ МАЊИНА.. СЕТИ СЕ ОНИХ ДАНА КАД ТИ ЈЕ ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА И МАНАСТИР ГОРЕО, СЕТИ СЕ ТИХ ДАНА КАД СИ БИО БЕСМОЋАН!! И ШТО ДАН ДАНАС ИСТИ ТИ РАДЕ НА ТОМЕ ДА ИСТРЕБЕ СРБИЈУ И СРБСКИ НАРОД ! И ПОСЛЕ РАЗМИСЛИ О СВЕМУ ТОМЕ ДА Л ТИ ЈЕ ЖАО ИЛИ ДА СЕ САОСЕЋАШ СА ЊИМА ШТО ИХ ВЕЧЕРАС ПОГАЂА ТАЈ УРАГАН ИЛИ ШТО ИМ САМО БОГ БРАЋА МИЛО ЗА ДРАГО !
Korisnikov avatar
By Mars
Seti se da odesh do psihijatra, i to nekog od skupljih, NE na zdravstvenu knjizicu.
Korisnikov avatar
By Madonna
ja?

anhe, el vidiš ti ovo? zar nije strašno?
Korisnikov avatar
By Mars
Ma ne zezaju se uopste.

jedino dobro sto ja ocistih twitter od tih budala juce
Korisnikov avatar
By Madonna
https://www.facebook.com/SendiSrbiSuUzT ... 0731337550" target="_blank
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2463957#p2463957]Mars napisao:[/url]Seti se da odesh do psihijatra, i to nekog od skupljih, NE na zdravstvenu knjizicu.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2463965#p2463965]Mars napisao:[/url]Ma ne zezaju se uopste.

jedino dobro sto ja ocistih twitter od tih budala juce
ako je ijedno od ova dva upućeno meni, još uvek me pratiš na tw
Korisnikov avatar
By Mars
Pa ocemo onda malo logike i tautologije ili kako?

Prvo je bilo upuceno velikosrbu "SETI SE..SETI SE..SETI SE"...a drugo nije upućeno tebi.

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!