Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By hush
da nema veš mašinu :)

ont / da neprestano misli o prošlosti, a da ne vidi ni b od budućnosti.
Korisnikov avatar
By gnossienne
Ma mogu svašta da čujem i da se suzdržim od kolutanja očima i ispijanja soka u par navrata. Ih, čega sam se sve naslušala... I to za samo dva dejta.
Ali ne idem već odavno ni na kakve dejtove, niti ću. Ako se spontano upoznam s nekim i dolazimo u kontakt nekim poslom, obavezama, zajedničkim poznanstvima, pa se među nama jave emocije tokom vremena, onda ću time da se vodim, a da ciljano idem s nekim na kafu, da vidim da li će mi se dopasti šta priča, neću.
Korisnikov avatar
By gnossienne
Ne bih ga popila na brzinu i zbrisala.

Meni je oba puta rečeno nešto u stilu "ti meni da se ne dopadaš, ja bih izručila ovu kafu i zbrisala za 15 min". Ja to ipak nisam uradila iako sam se pitala što mi je sve to trebalo.

Ali to su bili počeci.
mnoge od stvari koje ste navele, ukljucujuci price o pijanstvu od prethodne noci. neverovatno je kakve ribarske price o izdrzljivosti na alkohol lezbejke mogu da sloze. nemam nista protiv alkohola i pijanstva, naprotiv :pivce: :)
ali ako na prvom sastanku sa ogromnim uzivanjem prepricava do detalja sta je i koliko sinoc popila i kako joj je dobro bilo posle toga, to mi govori da nema nista u zivotu sto smatra vrednim paznje i da postoji mogucnost da joj veze/povremeni seks postaju prioritet, a onda odmah znam da nemamo nikakve sanse... (izvinjavam se ako je neko ovo vec spomenuo!)
usput, pozdrav, ovo je moj prvi post na forumu :vestica:
Korisnikov avatar
By Hys.
Dobro nam dosla nancy :)

Btw, sta fali povremenom seksu?

sem sto nije redovan :D
Korisnikov avatar
By nancy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2461718#p2461718]Hys. napisao:[/url]Dobro nam dosla nancy :)

Btw, sta fali povremenom seksu?

sem sto nije redovan :D
:D apsolutno nista :D napisala sam to za seks jer sam se setila situacije u kojoj kad sam cula curu kako razglaba 'koliko sam popila sinoc' shvatila sam da mi ni fizicki vise nije privlacna. mislim da bi ona i povremeni seks dozivela kao ne znam ni ja kakvo vezivanje, vezu, obecanje buducnosti, sta god. to je zbog moje odbojnosti prema tim pricama... a povremeni seks je super, redovni jos bolji :D
Korisnikov avatar
By *Sandra*
da ce za docek 2013. da bude na Mesecu :lol:
Korisnikov avatar
By *Sandra*
bolje da ti kaze, nego da ni ne znas da je jos vezana za bivsu... Zar ne? meni barem to bolje...
Korisnikov avatar
By mega therion
da se smejem kao njena bivsa, da imam fore kao njena bivsa, da mi je horoskop slican sa njenom bivsom... -.- jeb'la je bivsa. Ah, da, prebolela je ona nju, daaaa...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
^ požuri se na sastanak onda :D

mislim da sam pisala već ovde, ne znam, neka priča šta god ako ima lep glas
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
:smug:

:lol:

Ne smem, streljace me Sandra. :uplasen:

Ont:
I da. Ne bih volela da je glupa ko tuki. Ono, da ne mogu ni o cemu da razgovaram s njom, nego samo o tome kakvo je vreme i sl.
Korisnikov avatar
By Delete
^ma, ja sve kapiram da je u pitanju neki hor ili kulturno-umetnicko drustvo :smeh:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!