Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Amazing Spiderman :)

Pa...
I nije nešto. Pogotovo mi se ne sviđa što sam ne proizvodi vlakna, već je kao izmislio neke uređaje za to. Cvrc.
Korisnikov avatar
By bern
"P.S. I Love You"

meni je bio odličan.
Korisnikov avatar
By *Sandra*
mamurluk 2

ne znam sta bih rekla... vise me nasmejao prvi deo...
Korisnikov avatar
By Laerem
Taj film - kao i apsolutni svi Japanski, uvjetno receno, slasheri - je takva jedna retardirana, suhoparna pizdarija, bez i najmanje naznake vizualnog i inog smisla za humor; bukvalno ceuloidna verzija djecje škrabotine, onih blesavih neuroticnih crteza u bilježnici koji ne znace nista, vec su cista posljedica viška energije (u ovom slucaju masturbatorske).

Ali to ti valjda dodje kada zivis u jednoj tako infantilno inhibiranoj naciji koja je producirala krunski dokaz o tome koliko su perverzije zapravo potpuno ne-subverzivne.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2463280#p2463280]Misfit napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2462977#p2462977]overload napisao:[/url]Jos se psihicki pripremam da odgledam ovaj film:

3:35 .. Ima nesto magicno u toj sceni.

gledaj! :balerina:

Pogledao sam sinoc. Lajk.

Ovaj sam gledao pre mesec-dva. Gledam ponovo veceras. Ako nekom treba torrent na u2u. Film je super.
Slika
Korisnikov avatar
By Delete
"The Whistleblower"

Odlican film, radjen na osnovu istinitih dogadjaja. Bilo je nekih nedostataka i nelogicnosti, skoro pa mi je ovaj film zgadio lik Monike Bellucci, ali za pricu moja ocena 9/10.
Savages Olivera Stouna, ODLICAN je! na IMDB ima nisku ocenu i mnogi ljudi su pisali da im se ne svidja, tako da sam se dvoumila da li da ga gledam. sto je tupavo jer je stvarno jako jako dobar, odavno nisam gledala bolji film.
glavna tri lika se vole i u vezi su (dva momka i cura) i mozda je to bilo too much za neke od komentatora po netu...
Korisnikov avatar
By Dirrty
The Campaign - na trenutke baš smešno, ali na kraju ipak predvidivo - 7/10.
Korisnikov avatar
By castor
The Best Exotic Marigold Hotel leeeeep
"Blue" (2001) - drama - romance
Slika

Kayako Kirishima of the third grade at a high school feels a sense of isolation in school life and vague admiration and uneasiness in the future. One day she makes friends with Endō who is isolated from her surroundings because she remained in the same class for another year. Kayako is strongly attracted by Endō who shows her a world that she didn't know.

Celi film na YT:

9/10
Zbog homoromantizma. Drugaricama na forumu se mozda svidi. :D
Korisnikov avatar
By zdravomyslov
"Dobrodosli u Nemacku" tokom nemackog filmskog festivala. Bio je dobar film.
Korisnikov avatar
By ilija f
The Sixth Sense po zilionti fucking put :)) Odlićan
  • 1
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • 278
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!