Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Sex addiction

1. Sex ne stvara zavisnost, to je samo fizioloska potreba kao i hrana, voda, i td. Pojebes se jednom u par dana i dosta.
3
25%
2. Sex definitivno stvara zavisnost. Sto se vishe drndachim to mi guza vishe pulsira i api za josh.
1
8%
3. SHIBNITE MI MOCHUGU PREKO GUZOVA BRE! 5x DNEVNO! Treba mi taj neobrezani KULEN prechnika 15x15 da mi svaki dan prochiscava guzni odzak i da mi ispituje krajnike!!!
8
67%
Korisnikov avatar
By acid drop
Šta ću kad sam Lav/Bik. :drama:

Barni, ništa ne smatram poremećajem, ta rečenica je bila šala. Izvinjavam se zbog drskosti i cele zbrke. Crva nije ni bilo.
:)
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2461300#p2461300]Laerem napisao:[/url]Ja jesam ovisan, ali o seksualnim fantazijama. Doslovce ne mogu vidjeti nikakvog decka ili muskarca na ulici koji izgleda imalo pristojno, a da mi ne nabuja 1001 narajcana misao, uh... sve bi ih karao, majku im jebem... najradje bi ih stotinu hiljada poslozio na pokretnu traku i namjestio brzinu tako da u svakog gurnem kurac samo jednom!

O seksu nisam ovisan jer me cesce razocara nego odusevi. A nakon lošeg seksa, osjecam se nekako nihilisticno. Plus, okruzen sam Hrvatima, koji se jebu otprilike kao sto se ribe koprcaju na suhom.
:lol: (pogotovo za onaj deo sa pokretnom trakom...)

Ont: Seks je fizioloska potreba, tako da svo svi mi u manjem ili vecem stepenu zavisni (kao sto smo zavisni i od vode, hrane, vazduha etc). Sada, u nekim slucajevima to zaista ode u krajnost i pocne da smeta i negativno utice na zivot i zdravlje doticne osobe (aka nimfomanija). Verujem da se u tim slucajevima ipak moze nazvati "poremecaj" zavisnosti (iako jako mrzim rec poremecaj).
Korisnikov avatar
By stefan19
Ont: Seks je fizioloska potreba, tako da svo svi mi u manjem ili vecem stepenu zavisni (kao sto smo zavisni i od vode, hrane, vazduha etc). Sada, u nekim slucajevima to zaista ode u krajnost i pocne da smeta i negativno utice na zivot i zdravlje doticne osobe (aka nimfomanija). Verujem da se u tim slucajevima ipak moze nazvati "poremecaj" zavisnosti (iako jako mrzim rec poremecaj).
Hmmm. Ne znam za nimfo al' mi hormoni definitivno roshtiljaju i prshte na sve strane. Kad me tatica dobro izroka odmah se smirim kao kokoshka kad na nju stavis ruku pa se sva izbechi, zgrchi i samo klima glavom a miruje. No posle 10 minuta sam opet spreman za rokanje. I tako jovo nanovo :S
Korisnikov avatar
By stefan19
Hahaha pa kako ne znate ljudi? Derane, od malena su moji drzali kokoshke. I tovilje i nosilje. Secam se kad sam vijao nosilje po bashti i onda kad je u'vatim i poklopim rukom preko ledja, samo se umiri, uvuche glavu i miruje a okicama vrda levo-desno. I jaja sam trazio po zbunju. Jednom sam cak i nashao shtek od 10-ak komada.
A kad smo tovilje poklali, jedno vreme smo imali i duhove u podrumu. Kad god sam se predvece vracao iz shkole, cuo bih kokodakanje iz podruma iako su sve vec uveliko sedele u zamrzivachu :scary:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!