Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Kragi
Ali, znas kako je lep :D verovatno jedan od najlepsih momaka koje sam upoznao.
Ispostavilo se da ima 25 god, a ja mislio nema vise od 20 :D
Preslatko 'detence', kojem ni ti ne bi odoleo.
Inace, nemam drugarice, ne snalazim se sa zenama bas :sigh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
uglavnom ja prilazim...ili se postaram da dodje do kontakta...spetljam se kada to meni neko radi.
By Ding_Dong
Ja nisam do sada nikome prisao, i sto mi se neko vise svidja to mi je veca frka da mu pridjem. Jedino sto radim je da ga pratim pogledom i gledam dal i on mene gleda.
Meni su par njih prisli, sto direktno, sto preko druga, par njih me je onako nedvosmisleno gledalo :iskolacen: , ali i to je ok. :lol:
A Imam i tu nesrecu da mi uglavnom prilaze likovi koji mi se ne svidjaju, a oni koji mi se svidjaju me ne primecuju.
Mislim da je najveci razlog za toliki strah od prilazenja stidljivost. Mozda malo i strah od odbijanja, mada mi cesto bude frka i kad meni neko pridje.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Uglavnom ne prilazim jer sam stvarno retadiran po čitanju signala, nekada meni priđu ali ono, žele znati koliko je sati ili me traže lovu.
Korisnikov avatar
By Waldorf
iznova i iznova se potvrđuje da ne reagujem dobro na naglo i iznenada. ako meni priđu spetljam se, zaglupim i na kraju pobegnem. ja sama ni ne pokušavam da prilazim jer bi reakcija bila skoro identična - uglavnom ne umem da razgovaram s ljudima koje prvi put vidim.
daklem, samo lagano i postepeno i po mogućstvu da ne skontam da mi se neko sviđa pre nego smo probili konverzacijski led.. or smth.. :kesa:

jel verbalna dijareja bolja da ćutanja?
Korisnikov avatar
By IriS
^ jeste :P

ja ne volim da me muvaju. prosto ne volim. onda ni ne primećujem a ni ne shvatam kad neko to radi, jer me prosto ne zanima. onda dođe waldorfica i otvori mi oči, pa se ja zainteresujem :lol:

a kad ja muvam, pa ja to volim da potraje...ne radim ništa naglo, ne napadam, ne spopadam... prosto opipavam lagano teren uz konstantno moje prisustvo, na neki način, u životu te osobe. uvek je upalilo.
ljudi prosto vole da ih šarmiraš :kosa:
Korisnikov avatar
By Waldorf
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2460880#p2460880]IriS napisao:[/url]^ jeste :P
ma jesi sigurna? mislim od ćutanja posle ne bude blam, a zbog verbalne dijareje se danima posle grizem.. :kesa:

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2460880#p2460880]IriS napisao:[/url]
ja ne volim da me muvaju. prosto ne volim. onda ni ne primećujem a ni ne shvatam kad neko to radi, jer me prosto ne zanima. onda dođe waldorfica i otvori mi oči, pa se ja zainteresujem :lol:
počeću zbog tebe signalne zastavice u klabing da nosim... :bicikl:
Korisnikov avatar
By IriS
a zbog ćutanja se, vidim, ne grizeš danima. jao jao :D

a nemoj da nosiš signalne zastavice, bolje sad ništa da ne primećujem :D
Korisnikov avatar
By IriS
toliko ti se sviđa? juuuu, reći ću joj da ćeš da me braniš od napadačica :P
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Uvek prilaze meni. Nemam pojma sto.
Letos mi se u Spaniji desilo nesto nesvakidasnje.
Izasao sam malo na svez vazduh, dok je drustvo djuskalo u klubu. Tad u gomili likova primetim jednog simpa lika, sreli nam se pogledi, meni se oteo osmeh (kao po obicaju), a on mi uputio osmeh. Tada nailazi frendica i pali cigaretu. DOk sam se ja ispricao sa njom, zaboravio sam na smekanje i okrenuo se...nije ga bilo.
Vratio se u klub, smorio se posle 20 minuta i opet izasao. Posle 2 minuta vidim ga opet. Ja se opet nasmejem i on mi pridje.
Da nije bilo njegovog frenda koji zna engleski koliko-toliko, ne bismo se razumeli. Njegov drug nam je bio prevodilac 2 sata, dok ga na kraju nismo smorili.
Ostali smo da sedimo na klupi 10 minuta i otisli na obalu.
Jedna od najlepsih letnjih noci u mom zivotu.... :)
Korisnikov avatar
By Synesthesia
^ :lol:
Nego kad dobiješ želju da priđeš, iskuliraš se i recituješ u sebi Desanku, "Ne, nemoj MU prići, želiŠ da izdaleka.." :lol:

ont:
Ja?... pa, iskreno, ja i kad hoću, nikada ne stignem prvi da priđem.... :alexis:
Korisnikov avatar
By mega therion
pridjem samo ako sam uverena da se i ja njoj svidjam... A taj proces uveravanja ume da traje i po koji mesec. -.- a i dok skupim hrabrost... Na kraju, to bude neopisivo smesno i trapavo.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Da odgovorim, posto ne odgovorih u prethodnom postu:
volim kada meni prilaze, ali sam i ja prilazila takodje. S tim sto sam trapava i uglavnom je to bilo neuspesno. :D
A pridjem, s'a znam, imam neki cudan osecaj po kojem postupim..
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Ствар момента.
Приђем ја или приђе неко други...

Врло ценим добру "жваку". То може да буде пун погодак и да превагне у евентуалном предомишљању. Мада мутави Адонис ми није уопште привлачан.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ma kakvo crno prilaženje, ja ne smem da se obratim osobi koju ne poznajem iz bilo kog razloga.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ne prilazim nikome. Obično ljude privučem svojom gravitacijom.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Mda, i da stvar bude još gora, ulica je promenila ime i po novom imenu je skoro niko nije znao... Oh the agony :drama:
By Aven
Uživo nisam nikad nikome prišla (ako se ne računa ono da se već duže vrijeme s nekim družim pa se razviju neki osjećaji). Live sam paralizirana kad mi se netko svidi i uglavnom šutim jer mi je bad da ne bubnem neku glupost, tako da nema šanse da netko zamijeti da mi se sviđa. Prije bi zaključili da mi idu na živce jer uz šutnju izbjegavam i pogled. :maska:

Nešto manji problem mi je napisati. :D Imala sam prošle godine virtualni crush koji je trajao nekoliko mjeseci pa sam odlučila curi poslati poruku u kojoj sam joj sve napisala. Nažalost, kad smo se upoznale live nije bilo te kemije kao preko neta.

So, sve što se kemijski i fizički realiziralo prišlo je meni, tako da mi je najbolje ni ne pokušavati više. :D
By Lovefool
Ja sam baš mislio da bih bio opušten po pitanju prilaženja, međutim vraćam ti se busem kući pre sat vremena, snimio nekog lika i razmenili par pogleda i odjednom on kreće da se provlači kroz bus ka meni.. Znači, oduzeo sam se :D U svakom slučaju samo je prošao i seo iza mene... Toliko o meni i mojoj opuštenosti :)

Mada, kada se nacirkam, postajem čudovište :D

http://youtu.be/OamWXqLP6U4" target="_blank
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1973400#p1973400]Blady napisao:[/url]ON: Ja sam smotana, kao Orlanda... i tu stavljam tacku.
Moje prilazenje nekome, i sama pomisao na to, niti ide uz mene, niti ide uz moju licnost, niti ide uz bilo sta MOJE, tako da radije biram opciju da stojim sa strane, ili da se desi nesto spontano, gde naravno reagujem normalno, a i da budem iskrena ni ne volim da mi nesto prilaze :lol:

Btw mislim da to nije velika stvar, moja bivsa devojka mi je na to rekla "Ne moze svako svakome da se svidja, jbga"
Zato i pridjes pa budes siguran :)
brate :roll:
Od poslednjeg puta sam se oslobodila jer sam postala raspala.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!