Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ja kad sam išao da gledamo LOtR ja sam morao ili da idem napolje da jedem svaki čas, ili da pričam unutra sa ljudima.

Vama možda smešno, ali ja sam mo'rala tako.
Korisnikov avatar
By Madonna
ja bih u bioskope uveo obavezno sluške na svakom sedištu, pa imaš opciju da ih stavih i izoluješ se ili da čavršljaš i jedeš,

kad smo kod jela, nikad neću zaboraviti neko dvoje idiota koji su ušli sa kesama u kojima se naziralo nešto u foliji i litarski sok. kao u mrak filmu kad Brenda jede piletinu, samo što nisam smeo da ih iznabadam nožem :sigh:
Korisnikov avatar
By acid drop
Brenda :pucaodsmeha:

Inače, ne bih smela da gledam horor filmove sa tim slušalicama. :sarana:
Korisnikov avatar
By ilija f
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2460690#p2460690]MDNA napisao:[/url]ja bih u bioskope uveo obavezno sluške na svakom sedištu, pa imaš opciju da ih stavih i izoluješ se ili da čavršljaš i jedeš,

kad smo kod jela, nikad neću zaboraviti neko dvoje idiota koji su ušli sa kesama u kojima se naziralo nešto u foliji i litarski sok. kao u mrak filmu kad Brenda jede piletinu, samo što nisam smeo da ih iznabadam nožem :sigh:
:rofl: ahhhahaha koliko je dobra ta scena

Meni ide na živce kad roditelji povedu decu na animirane filmove, koji nisu dečiji (npr Simpsonovi) i onda im tamo čitaju. E to bih klao zarđalom kašikom...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
e, al sve mogu da istolerisem, ali neko ko prica dok gledam film :drama: nisam neki zaludjenik za filmove, gledam jednom u mesec dana po jedan i uvek se nadje neko da kenja " a sta ce se sad desiti? a ko je taj? a zasto je sad ovo ovako a ne onako"

ili jos gore, ako je vec gledao film pa "pazi sad!!! pazi sta ce se sad desiti!!!!"

edit: malo sam se raspisao.. zasto ne procitam prvo naslov teme :lol:

edit2: nisam jedina, fu, dobro je
Korisnikov avatar
By Mars
Baba moje drugarice je bila najbolja. Ako se u kadru pojave dva kauboja na konjima, ona kaže "Jašu". Ako se neki par ljubi, ona "Ljube se". I tako za svaku scenu. Telefonira, kuva, besi se itd, ad infinitum.

A što se vas ovde tiče...sve nešto živčano, kakvi li će da budete za dvaes, tries godina...

:D
Korisnikov avatar
By acid drop
Moj deda, kad god se završi film ili serija, prokomentariše sa: "Ma, jedu govna."

:lol:
Korisnikov avatar
By spliff
u bioskop najvishe volim da idem sam
a i neke koncerte sam sam odgledao, madonna, george michael, depeche mode...
Korisnikov avatar
By Tungi
I moj ćale na sve ima isti komentar 'beeezveeeeze'. Treba ga videti kako to izgovara.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!