Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
JAO AHAHHAHAHAHA JOVANKA CARICA :DD A DA ZNATE KAKVA JE TEK UZIVO,STR ,BABA SMRDI NAKILOMETAR DOSLA TAMO JEDNOM NA ZG I KAO REKLA KO CE SA MNOM DA SE SLIKA ONO SVI JE ISPALILI ZNACI KOMA !!
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
znaci tako me kopka sta se to desilo 20. novembra 2011 pa nas je bilo 157 online, a sada nas nema ni po 20 dnevno :nerd:
Korisnikov avatar
By Madonna
mislim da je tad pušten u rad novi forum :nerd: ili tako nešto.
znam da je na starom bio rekord 400-500 zbog kurira i nekrofilije
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2459712#p2459712]Dark Walker napisao:[/url]Sledeće nedelje krećem na jednu obuku a, u januaru idem u Bled (Slovenija), na takmičenje u mountain bikingu! Taman da usput probam one čuvene i kultne krempite odande. :rock: Mene baš krenulo, jebote!!! :smug:
:hiphip: :cheer:

ont

Prokleti snooze! :tuc:
Moram da se odviknem od tog zla, jos kako od sutra! Samo sam jos umorniji, posle tog priustenog "luksuza"... :shrug:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
^

kako su lepeeeeeeeeeeee ( :lol: )

a stvarno je too cute, al nista ne LaDzume na francuskom, skontala samo da je protest protiv gay brakova.. ima texta negde na nemackom, ili engleskom???
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2459829#p2459829]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]^

kako su lepeeeeeeeeeeee ( :lol: )

a stvarno je too cute, al nista ne LaDzume na francuskom, skontala samo da je protest protiv gay brakova.. ima texta negde na nemackom, ili engleskom???
U tekstu kaže, slika koja je postala kultna i obišla čitav svet i...nema ni jednog izvora na engleskom. :lol:

FOTOGRAFIJA "Marsejski poljubac": Fotografija na kojoj se dve žene ljube pred manifestacijom protiv gej brakova u Marseju je postala kultna

GEJ VENČANJE - To je slika koja je napravljena tokom manifestacije protiv gej venčanja u utorak 23. oktobar: Dve mlade žene se ljube u sred manifestacije koja se sastala u Marseju. Fotka napravljena od strane Žerara Žulijena iz AFPa je kružila društvenim mrežama i ima sve razloge da postane slika koja označava pokret u korist venčanja za sve.

Utorak, manifestacija se sakuplja - u 75 gradova Francuske - protivnici zakonskog nacrta koji dozvoljava homseksualcima pravo na venčanje i usvajanje, koje se zove udruženje za-život Alliance Vita. Tokom sastajanja u Marseju, fotograf je zarobio poljubac dve žene sa skandalizovanim licima protivnika u pozadini.

blablabla, ništa ne priča konkretno, samo spominje koliko je puta slika retvitovana i komentarisana...
Korisnikov avatar
By Blady
Bas sam se najela i sada mi se spava
Korisnikov avatar
By gossip
koliko napacenih dusha na ovom forumu :sigh:
Korisnikov avatar
By Darling
Jaooooj! Sa' će šest, a ja još ručak spremila nisam :zid:
Korisnikov avatar
By mega therion
sutra, salterusa i ja, 1 na 1... Ne's ti mene vise ujebavati, a jok...
  • 1
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!