Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Toliko je monotono da nisam mogla slusati vise od pola min.
Glupost! Pokusaj nekog pacenika da preko JK popularnosti (a cinjenica je da zena jeste popularna) podigne sebi rejting u nekom jadnom drustvancetu i ugled koji ne seze dalje od bloka u kom zivi.
Negde, u medjuvremenu, dok su klinci poput ovog odrastali, se izgubila originalnost, pa je i plagijat neceg jadnog, umesto posrnuce, zapravo izdizanje iz ucmalosti zivota tog nesrecnog autora. :barf:
Korisnikov avatar
By Mars
"I samo da znate: Pedja je prvo MENE slikao, pa tek onda Felixa!"

Za merilo nečije uračunljivosti treba uvesti: analizirati prethodnu rečenicu.

Karleuša - to je dijagnoza, nebitan je i ovaj spot gore, nebitna je i njena popularnost medju pojedinom grupom organizama.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Znači oboleo sam od Karleuše?! :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nego šta je nego diva... diva je uvek manjim ili većim delom idiot, zato je i privlačna zanimacija za publiku, šta je tu čudno.
By marerema
sratmota bre kako je jadan
preko jecine slave hoće da postane poznat, e to neće da mu prođe. hajmo svi dislajk!
Korisnikov avatar
By bern
let's be splendid about this...

ovakve teme i slične, kao i padobranci koji ih otvaraju, pokazuju koliko nam je školstvo jadno... ironija, parodija, sarkazam, imitacija... šta je to, dragi konzumentu "pinka"? nauči prije kačenja klipa... ili makar nauči swa slowa alfbeta. ali ne, treba pljuvati karleušu, kao whunsko biće estrade vidljive tim polupismenim klincima.

jaaaadnoooooo.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Kakav šljam.

Ajd barem da zna da repuje, ovako je samo... jadno
Korisnikov avatar
By MikroSvemir
Čovek izgubio želju za životom. Nalazaču nagrada.
zašto 99,9999...% srpskih repera nema ne sluha nego rudimentarnog osjećaja za najjednostavniji ritam... mislim, i gluhi senilni šaman bi to mogao odradit kako treba... :zid:
a Karleuša? nisam čuo konkretnu prozivku jer mi je ispao niz osigurača na mozgu nakon prve minute slušanja... ali pouzdano znam da je Karleuša projekt CIA-e koji služi da bi srpski narod odvratio od masovnog žrtvovanja za povrat Kosmeta...
:plavuso:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!