Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
kad bih mogao da biram,mislim da bi to bila canada... :srbin:
Korisnikov avatar
By ilija f
Nemačka, Skandinavija, Holandija, čak i Slovenija :) Ali sam sve manje siguran da li uopšte želim ići tbh
Korisnikov avatar
By Anhedonie
spanija. azur. island. mada nije mi toliko ni bitno, voleo bih da zivim u kuci u sumi. naravno, mora da ima net da bih mogao da zaradjujem. jednog dana cu i tako. il barem neka kucica u sumi gde mogu da odem kad god pozelim i ostanem koliko god zelim.
Korisnikov avatar
By Mars
Onako kako bi mali Perica zamisljao emigraciju...Italija, Francuska...Svajcarska eventualno.

Realno i zrelo gledano: Kanada i GB.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Bilo koja destinacija uređenija i pristojnija od Srbije... bitno mi je jedino da promenim sredinu, ću se ugušim!
Korisnikov avatar
By Stripi
Njemačka, Švedska, Norveška, Kanada.
Korisnikov avatar
By castor
Svedska, Norveska, Island, Irska.
Korisnikov avatar
By blenta
jedino sam apsolutno siguran da skandinavija ne dolazi u obzir
Korisnikov avatar
By Mars
Ni ja ne bih mogo tamo.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2458981#p2458981]Anhedonie napisao:[/url]spanija. azur. island. mada nije mi toliko ni bitno, voleo bih da zivim u kuci u sumi. naravno, mora da ima net da bih mogao da zaradjujem. jednog dana cu i tako. il barem neka kucica u sumi gde mogu da odem kad god pozelim i ostanem koliko god zelim.

Ovo me je setilo na Stivena Kinga i Mejn - u kome zivi i koji skoro redovno biva izabran za lokaciju u njegovim knjigama - skroz mogu da te zamislim kao lika iz neke njegove knjige koji kucka na kompjuteru, imas mozda nekog kera, napolju je sneg, do prve sledece kuce ima bar 10 minuta kolima, sam cepas drva;
I onda pocinju cudni zvuci da mile iz supe na zapadnoj strani dvorista....

:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!