Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Darling
Pričam sa drugaricom, kaže da me je sanjala :lol:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Gledam zapanjeno koliko je sati. :shok:
Moram hitati... :pas:
Korisnikov avatar
By scout_finch
gledam game change i ne mogu da verujem da mi i film izaziva transfer neprijatnosti.
Korisnikov avatar
By mOwbid
Evo me kod timike, koji me zapostavlja. Sve najgore timi
Korisnikov avatar
By *deni*
Smejem se i dalje malopređašnjoj situaciji - Stopiram ja na drumu i zaustavi mi se neki smešan čovečuljak od svojih 50-ak leta u tamiću. Jako je smešan i dok ne progovori, a tek kad tokom vožnje teškim bosanskim akcentom, posle uvodnog ispitivačkog razgovora ( '' Gde si bio ? '', '' Odakle se vraćaš ovako rano ? '' ) izusti : '' Bi li ti mene uhvatio za kurac ? '' , patos može da se fasuje od smeha. :krezavi:
Kažem ja njemu - '' Pa gde, bre, čoveče da te ovde hvatam za kitu ?! '', a on kaže - '' Pa skrenućemo negde uz drum ! '' :smeh:
Da je bio mlađi i lepši možda se i ne bih bunio, ovako sam se zgađeno smejao i izašao na prvom semaforu.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Mars
Ili bar da je auto bio iznad minimuma granice dostojanstva za vaćarenje u njemu...

OT: ja evo nista, sav sam zategnut od bazenskoga hlora...da se poigram jos malo Slagalice, pojedem masline, neke italijanske grisine i belo vince...pa u kupatilo i posle krevet.
Korisnikov avatar
By Mars
Ma nemas pojma koliko sam glamurozan. jedva gledam.
Korisnikov avatar
By Mars
Pobogu-javni bazen. Za male pare i ide ko oće. Nikakva ekskluziva.
Isto tako i ostali pobrojani artikli, nista posebno veruj mi.

A da imam gibanicu, svakako bih to pre jeo...

I ljut sam na sebe, nisam smeo da skočim sa 5m. U pičku materinu kako vislje izgleda kad stanes gore.

Kolena su mi se pretvorila u kuvane makarone - jedva ih iskontrolisah da krenem nazad.

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2457970#p2457970]*deni* napisao:[/url]Smejem se i dalje malopređašnjoj situaciji - Stopiram ja na drumu i zaustavi mi se neki smešan čovečuljak od svojih 50-ak leta u tamiću. Jako je smešan i dok ne progovori, a tek kad tokom vožnje teškim bosanskim akcentom, posle uvodnog ispitivačkog razgovora ( '' Gde si bio ? '', '' Odakle se vraćaš ovako rano ? '' ) izusti : '' Bi li ti mene uhvatio za kurac ? '' , patos može da se fasuje od smeha. :krezavi:
Kažem ja njemu - '' Pa gde, bre, čoveče da te ovde hvatam za kitu ?! '', a on kaže - '' Pa skrenućemo negde uz drum ! '' :smeh:
Da je bio mlađi i lepši možda se i ne bih bunio, ovako sam se zgađeno smejao i izašao na prvom semaforu.
:ozbiljan:
Bože sačuvaj i sakloni, to je taj bazični nedostatak ikakvog stila kod određenih ljudi. Umjesto da te prvo pita da li si za rani doručak u nekom restoranu,jao pardon , htEdoh reći u nekoj krčmi ili motelu pošto se takvi k'o taj u restoranima preznojavaju od nelagode, on odmah o kurcu. I kome se uopće dragovoljno raščepljuje vilica i širi guzica u kurčevom tamiću? To možda netkom tko je netom sjahao sa neke planine i nikad nije imao nikakav kontakt sa civilizacijom. :ozbiljan:

OnT: Kako šta radim? Pa evo me ovdje. :hvala:
Korisnikov avatar
By acid drop
Uhodim ljude koji su lajkovali moju stranicu.
  • 1
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!