Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Gay or Str8

1. Iskljucivo imam seks sa gay momcima. Ne podnosim klozetirane tipove koji danju pushe kurac a nocu grle zenu.
4
44%
2. Preferiram gay momke ali ako se zadesi str8 - ne odbijam.
3
33%
3. Preferiram str8 momke. Gay ako bas nema sta drugo.
Nema glasova
0%
4. Samo i iskljuchivo se akam sa str8 mushkarchinama. Oni su mi nepresushni izvor satisfakcije.
Nema glasova
0%
5. Kad vidim ozenjenog str8 pastuva kako mi prilazi sa svojim medvedjim maljavim shapama, samo se bacim nichice na kolena i pochnem da apam i cokcem usnama kao riba na suvom i vichem daaaaj... daaaaj mi tu sochnu alpinu medju krajnike. Diriguj mi najlepshu simfoniju u grkljanu kao da ti je parizerchina shtap uspaljenog dirigenta, a moja nevina usta otvor na zapushenoj cevi trube.
2
22%
Iako imam dosta gej drugova (fem i nefem), primetio sam da se u poslednje vreme ISKLJUCHIVO vucaram sa "STR8" tipovima. To su u 99% slucajeva ozenjeni, muzevni, klozetirani, maljavi doktori i advokati u sakoima, ili mushkarchine u radnim pantalonama.
Poslednji jebach mi je ozenjeni pastuv kome zena nece da pushi pa je preshao na mushkarce u potrazi za jednostavnim praznjenjem muda.
Da li se i vi akate sa str8 tipovima ili trazite iskljucivo gay momke?
Meni su str8 tipovi mnogo jednostavniji. Ne smaraju sa emocijama, znaju sta hoce i prave su mushkarchine.

Pitanje za vas:
Da li preferirate single gay momke ili ozenjene str8 pastuve?
Korisnikov avatar
By bothways
Opet smo inspirisani, eh? :lol:

Pod 1, sta cu kad sam staromodna
Korisnikov avatar
By antibiotic
stefane to ti je samo faza,
dosadice ti i oni kada budes naredao dovoljan broj, jer samo goli seks nije dovoljan predugo, a postoji i rizik da se zaljubis u jednog takvog kome ne pada na pamet da ostavlja zenu i krene puten gay zivota.
Korisnikov avatar
By antibiotic
imadoh ja takvog jednog sa prstenom, bas je bio dobar za blic kombinacije, ali posle seksa bi davio sa nekom svojom zivotnom filozofijom, kao da pravda svoje postupke za koje sam zna da nisu ispravni, ja sam cutao, pa mi se konacno sve to zgadilo.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
:lol: :lol: :lol:
Kad vidim ozenjenog str8 pastuva kako mi prilazi sa svojim medvedjim maljavim shapama, samo se bacim nichice na kolena i pochnem da apam i cokcem usnama kao riba na suvom i vichem daaaaj... daaaaj mi tu sochnu alpinu medju krajnike. Diriguj mi najlepshu simfoniju u grkljanu kao da ti je parizerchina shtap uspaljenog dirigenta, a moja nevina usta otvor na zapushenoj cevi trube.
:krezavi: Stefi, dušo moja... :lol:

Nisam glasovao, morao sam samo da istaknem ovu fenomenalnu deskripciju.
Ja sam svoj izbor već napravio, :blush: Barni...
Korisnikov avatar
By stefan19
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2456559#p2456559]Synesthesia napisao:[/url]:lol: :lol: :lol:
Kad vidim ozenjenog str8 pastuva kako mi prilazi sa svojim medvedjim maljavim shapama, samo se bacim nichice na kolena i pochnem da apam i cokcem usnama kao riba na suvom i vichem daaaaj... daaaaj mi tu sochnu alpinu medju krajnike. Diriguj mi najlepshu simfoniju u grkljanu kao da ti je parizerchina shtap uspaljenog dirigenta, a moja nevina usta otvor na zapushenoj cevi trube.
:krezavi: Stefi, dušo moja... :lol:

Nisam glasovao, morao sam samo da istaknem ovu fenomenalnu deskripciju.
Ja sam svoj izbor već napravio, :blush: Barni...
Awwww :blush: Pa cestitamo ondaK :) Neka vam je sve srecno i blagosloveno
Korisnikov avatar
By stefan19
Jao bash ste neki... Pishite malo na ovoj temi da se zezamo i zevzechimo.
Ko je za da mu matori bogati palamar razbuca vilichni zglob???
Korisnikov avatar
By stefan19
Mali pricnhe:
Vi uopšte ne ličite na moju ružu, vi još ništa ne značite. Niko vas nije pripitomio, i vi niste nikoga pripitomile. Vi ste kao što je bila moja lisica. Bila je to obična lisica slična stotinama hiljada drugih. Ali ja sam od nje napravio svog prijatelja, i ona je sada jedinstvena na svetu. :)
Korisnikov avatar
By bothways
Kad god vidim naziv ove teme (koncipiran kao pitanje upućeno čitaocu-prolazniku), na um mi padne samo jedan mogući odgovor: kurac.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y

:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!