Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By barni011
Ne Deni to sto ti pricas je sahrana i "daca" (c-cirilica)
Ja pricam o umiranju.
Nema tu stila.To je Bol.

....
I kako to u ovakvoj prici ti umeces pedera?
Kakvo je to poredjenje

narkoma ima prolem
peder nema

sad bih trebao da te nazovem homofobom :D
Korisnikov avatar
By lana-bg
U IV srednje skole sam koristila travu i eksperimentisala sa tabletama. Posle jednog trovanja sam prestala. Svojevoljno sam radila sve, niko me nije naterao kao uostalom ni ostatak mog drustva.
Mnogi misle da kontrolisu stvar dok uzimaju drogu, ali dokle god mogu bolje da je ostave...

Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2456737#p2456737]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]Pretpostavljam da im je onda droga nasilno uneta u njihov organizam pa su postali zavisnici? Mislim ne kažem da se i to ne dešava, ali daj da se ne igramo bar sa terminima. Na tebi je da li ćeš da probaš drogu ili ne. Da li ćeš nakon toga postati narkoman zavisi već od mnogo čega. Ali prvi korak je na tebi.
njah... postoji vise vrsta 'prisila'...
al na stranu to, mnogi ljudi probaju mnoge glupe stvari u zivotu (cigarete su najbolji primer, recimo) i ...bez namere.. se probude zavisni od necega.

u sv sl, 'prvi korak' je pitanje toga koliko ti imas svesti, samokontrole & zivotnog iskustva u datom trenutku.

neko od 13-14-15 godina, recimo, retko ima mnogo toga^.

..

u can argue da je ostajanje na drogama 'izbor'... al pocetak nikome nije.

its a trap, man.

i neki upadnu.

(druga stvar je sto licno ne osudjujem uopce zivot na drogama koje mozes da finansiras i da pritom ne utices na ljude oko sebe u emotivnom smislu)

..

@mdna :)

kapiram.
Korisnikov avatar
By bern
najveća "društvena zamka" je što isti dileri valjaju druge koje izazivaju psihički i fizičku zavisnst. poznat problem. klinac proba travu, kokain, ne bude mu ništa, i onda mu dilar ponudi heroin -- i tu je kraj.
Korisnikov avatar
By Dirrty
E, a šta je sa čudom što liči na neku opštepoznatu drogu, a u stvari izaziva vidljiv raspad tkiva? Dileri to uvaljuju jer je jeftino i moguće ga je napraviti u kućnim uslovima. Valjda postoje snimci na netu, zove se krokodilsko (nešto)... pominjao mi brat da je gledao. Kakvih tu tek zloupotreba može biti, i od "moralnih" pojedinaca koji žele da odvrate posrnule zavisnike.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne, čini mi se da je nešto još jednostavnije za napraviti. Pod raspadom tkiva mislim na bukvalno otpadanje delova mesa sa kostiju. Jedino nisam siguran posle kog vremenskog perioda i količine dolazi do toga. Strah me da googlam.
Korisnikov avatar
By Mars
Obzirom da to sve kinezi prave u svojim strokavim kadama po kupatilima - ne mora nista da mi se raspada po telu, dovoljna je ta jedna cinjenica pa da mi ne padne na pamet da to stavljam u usta
Korisnikov avatar
By *deni*
Grozmorno.
Jedno je sigurno, a to je da priča o narkosima nikad nije lepa priča sa hepiendom. :nono: To nam ipak nešto govori, ne ?
Svakakvih tu kombinacija ima. Ovi narkosi što su na obaveznom lečenju često drogu koju dobivaju kao terapiju za odvikavanje, a to je neka lakša droga, ne koriste za predviđenu namenu, već je iznose na tržište i prodaju, a sebi pribavljaju za tu lovu tešku drogu, od koje su i zavisni. I eto ti vrzinog kola.
:doktor: :spliff:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2457000#p2457000]Mars napisao:[/url]Obzirom da to sve kinezi prave u svojim strokavim kadama po kupatilima - ne mora nista da mi se raspada po telu, dovoljna je ta jedna cinjenica pa da mi ne padne na pamet da to stavljam u usta
Dobro je što još ne izlažu tu drogu na prodaju po svojim buticima, na polici odmah do vibratora, a sve to u radnjama koje su u blizini crkava i škola.
:ozbiljan:
Budibogsnama.
:pop:
Korisnikov avatar
By Mars
sta je bilo s onim popom na kraju?
Korisnikov avatar
By Mars
Peranovic? Sto je ubio svog (o, ironije) sticenika?
A pre ih lopatao?
Korisnikov avatar
By *deni*
A ako hoćete da vidite kako to izgleda kad se stara žena navuče na drogu, pogledajte film '' Rekvijem za snove ''.
Da se smeješ i da plačeš istovremeno.
:rida: :lol:
Korisnikov avatar
By antibiotic
meni je taj film preteran, mada mi nije bilo dobro nakon sto sam ga prvi put odgledao.
Korisnikov avatar
By Mars
od tog filma jedino sam odgledao muziku iz njega
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2456994#p2456994]Dirrty napisao:[/url]E, a šta je sa čudom što liči na neku opštepoznatu drogu, a u stvari izaziva vidljiv raspad tkiva? Dileri to uvaljuju jer je jeftino i moguće ga je napraviti u kućnim uslovima. Valjda postoje snimci na netu, zove se krokodilsko (nešto)... pominjao mi brat da je gledao. Kakvih tu tek zloupotreba može biti, i od "moralnih" pojedinaca koji žele da odvrate posrnule zavisnike.
Ne znam mislimo li na isto, ali znam da dileri znaju robu da "razblaže" sa mišomorom.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Dupli post... gde nestade opcija za brisanje!
Korisnikov avatar
By spliff
krokodil
pravi se od lekova protiv bolova
By space_oddity
Krokodil se pravi od svega i svačega. Ubacuju se, između ostalog, hlorovodonična kiselina i benzin i tako neke pizdarije. Tako se zove jer koža dobije boju nalik krokodilskoj u okolini mesta gde je ubodena.
Ako se pitate šta može da navede ikoga da koristi to sranje - navodno su efekti slični heroinu.
Totalni bedak, mislim da je to u Rusiji dosta popularno.
Korisnikov avatar
By Mars
sto sve lepo moze da se vidi u linku koji je postavi Drtica

:B

al, eto...ne pretvoris se u krokodila bas od jednog konzumiranja...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!