Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
jao, gledam, obozavam....... :)

Na RTL-u svakog radnog dana recimo gledam "Veceru za 5", i to mi je bas skroz simpa.......a inace gledam na kojem god kanalu naletim, ali ne da bih zapamtila neki recept ( u zivotu nisam nista skuvala sto sam videla na tv-u), nego mi nekako prija da gledam to.......:lood:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Zoe
...Na RTL-u svakog radnog dana recimo gledam "Veceru za 5", i to mi je bas skroz simpa.......
I ja sam tu emisiju poceo redovno da gledam.
Koncept mi je skroz simpatican.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By *deni*
Dakle, danas sam crkao od smeha gledajuci Veceru za 5 na RTL - u.
Takmicarka broj 5 ( poslednja u ovoj nedelji ) pripremila je gostima buckurise nad buckurisima za veceru, ali je svakom jelu nadenula neki pompezni naziv. Prvo nije dobro ocistila hobotnicu koju je posluzila za predjelo, pa se jedna gosca vidno zgrozila i odlozila predjelo.
Ali najkrvaviji je bio desert - Kraljevski puding. Zena umutila obican puding od vanile i stavila mu na vrh parce cokolade.
Pitaju je gosti " Pa zasto je ovo kraljevski puding ? " , a domacica odgovara : " Zato sto se sluzi hladan. "
" Pa, ima li u njemu jos nekih sastojaka ? "
" Nema, samo puding od vanile ".
Ogorceni gosti su joj posle dali niske ocene za priredjenu veceru, pa je zavrsila na poslednjem mestu za ovu nedelju.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne gledam ih. Trudim se da jedem sto manje zacinjenu i neobradjenu hranu. Takve emisije mi samo otvaraju, tj. prosiruju apetit. Eto, i sad ogladneh...idem po nesto slatko, :njami: :bye:
Korisnikov avatar
By Hys.
Sta gledate, sta ne treba propustiti, linkovi, preporuke...:)

I naravno, sta ste videli a zatim i probali da napravite :mljac:?
Korisnikov avatar
By Sunce
Samo da izjavim za Dnevnik da emisije o kuvanju ne gledam.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Jao, meni je glas onog lika koji je govorio recepte iz serijala "Hrana i vino" bio preorgazmičan.
Pogotovu kada krene recepte sa "uzmete dva jaja". :drama:
Korisnikov avatar
By Mars
Svetinje nad svetinjama:

Slika

Slika

Zbog zato što obožavam sve francusko i italijansko (a Davidova emisija prevazilazi granice kulinarskog) i što ćE da umrem od nedostatka i odsustva istog trenutno u životu.

Svašta sam pravio i sve je bilo apsolutno divno.

Ostale povremeno.

Preskačem Ricardo and Friends i Chef at Home jer su odvratni, kako oni sami tako i ono što spremaju.
Korisnikov avatar
By sort_of_me
odnedavno ima novi kanal na SBB, 24kitchen, topla preporuka :D mama mi gleda i pokupila je nekoliko novih recepata i trikova :D mislim da ću se i ja navući xD
Rachel Ray? Ne znam jel ona glumica.

Nadodajem na listu Paulu Deen, simpa luđakinja. Kada su je pitali o njenoj hrani koja je jako kalorična ona je samo rekla 'I'm your cook, not your doctor!' :lol:

''''''
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Pa pogledaj te emisije, Popaje, edukuj se. Ne mozes jesti samo shpinat & Olive Oyl.
Korisnikov avatar
By Incubus
Sinoć sam gledao masterchef, fuj fuj fuj i svi oni ljuti tupih pogleda i oni leševi koje komadaju i onda ona trojica kao nekih sudija, užas.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Pa nisu to iste emisije. Sa Andjelkom je Taste of Cooking, a Rudijeva je Rudolph's Bakery. Gledao sam jednom kad je spremao picu kakvu je jeo sa kaubojima dok je bio u SAD. Brokeback pizza..
:D
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne. Kuhinju ni na televiziji ne volim da vidim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!