Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Darling
^ Aawwww :mazi: Apsolutno se slažem sa izborom pesme :love:

ON:
Slika

:lol:
Korisnikov avatar
By boo_radley
Uspela sam da nateram Biserku, divlju mačku koja mi je došla pre mesec-dva u dvorište, da uđe u kuću. :) Sela je na neko mekano jastuče i ne pomera se već pola sata. :lol:
I prvi put je čujem da prede.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2456004#p2456004]Dark Walker napisao:[/url]Kako volim kad otkrijem da još uvek ima dobrih ljudi, koji me uvek pozitivno šokiraju... :drama:
Uvek mislim da su đubrad u većini, a onda me gestovi nekih ljudi demantuju samo tako... :love:
:up:

I kod mene je 'vako.. S tim sto me mnogo razocara kada neko za koga znam da je dobar postane djubre. :sigh:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
došla kući iz škole, jela, pa legla i podigla majicu i otkopčala farmerke jer me pecka JOŠ UVEK izgoren stomak, pa čujem da je ker izašao napolje i mahinalno tako otkopčanog šlica izađem na ulicu da ga zovem sa vrata, a neka devojka prolazi, gleda i smeška se, i ja se nasmejem, pa u istoj sekundi skontam zašto se smeška i nestanem :facepalm: :facepalm: :facepalm:

sad sledećih nedelju dana izlazim kroz baštu da mi zaboravi lik :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By acid drop
^ :lol:
I ja imam baštu. :awesome:

Prethodnih par dana gledala Alien filmove, danas dok sam usisavala sam se tako prepala.. komadića.. nečega.. u nekom uglu. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By acid drop
^ Samo kad je lepo vreme. Mahaću ti sa klupice. :usamljen:

''

:love:
  • 1
  • 237
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!