Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marizza
Zanima me ko je ko od vas na tviteru? :D Pokušavam da provalim ali ne ide.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Očito se ne može u potpunosti razumeti Andersenova 'Mala sirena', dok se ne zaljubiš u strejtera.
Korisnikov avatar
By Darling
Lezbejke su definitivno multitalentovane za ljubavne veze. :doh:

.
.
.
Ukokaću se bude li mi još neka tražila savet. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa šta je ovo sa fejsom, kako svako može sve da mi lajkuje i komentariše iako se nemamo po prijateljima
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Oh well, zamalo. xD

Ono kada ti neko posalje hate mail ali se ne potpise pa ne znas ko je. Pointless much lol?

Anyhow, life rocks. <3
Često u komentarima ispod određenih tekstova kao argument protiv prajda i homoseksualaca čitam o tome kako je ovde na forumu veličano i podržavano bombardovanje Srbije 1999. godine. To mi zvuči tako nebulozno ali mi je i čudno da se tako često spominje po netu. :nerd: Ako stvarno postoje postovi sa takvim izjavama na forumu, baš bih voleo da ih vidim. Upućen neko?
Korisnikov avatar
By Delete
^Ne radi lepo pretrazivac. Kad proradi, javljam se dobrovoljno, da precesljam arhivu i nadjem takav sadrzaj. :D
Pokušao i ja ali avaj. :sigh: Hvala u svakom slučaju. :kiss:

Evo, ipak nađoh temu sa početka ove godine: "Treba li Srbija biti zahvalna NATOu što ju je bombardirao?"
Valjda je to. Popaj je tvorac tako da i nisam previše iznenađen, bilo je ovde i gorih sranja od ove teme sa njegove strane.
Popajevu temu srBski homofobi i fašisti koriste kao argument. Koje li ironije, ili možda ne... :smug:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
kako je super kad sam sama na gajbi kod bivse, jebote, minimum pet solja hladne, divne kafe oko mene u svakoj sobi :love:
  • 1
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!