Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Laerem

It looks... TERRIBLE! Sve najgore od Spielberga je unutra: zadimljena Janusz Kaminski fotografija, genericki John Williams score, puno pompe i patetike, osrednji rad s glumcima, and God save us from all the speechifying! And Day-Lewis seems kind of flat.

Ali tu je Tony Kushne i ovo je samo trailer, pa tko zna... but it doesn't look good.
Korisnikov avatar
By Waldorf
^Mislila sam da kontam o čemu je film, ali tek sad ništa ne razumem. Ipak, i dalje mi se jaaako gleda.
Korisnikov avatar
By Dominion
i sad znamo ko su pobednici na sledecim oskarima :leviathan:

hitchcock
hopkins/mirren
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne zaboga, ja bljujem na High School Musical i Glee... ali ovo bi trebalo da je zrelije, tako tvrde kritike. Uz to je komercijalno neuspešan, što potvrđuje da nije za mase praznoglavih.
Korisnikov avatar
By Mars
"Deca ponoci", konačno. Za dva dana mislim.

Njen film "Earth" je jak ko zemlja.

Pre 10 godina čitao roman, jedva čekam film, da plaknem mozak od raznih bioskopskih gluposti.

"Ugledao je Nasemu kako place na jastuku. Nije prestajala da place otkako je on zamolio, druge noci, da se malo mrdne. "Kuda da se mrdnem?" upitala ga je. "Kako da se mrdnem?!" Njemu je bilo neugodno i kazao je: "Malo se mrdaj, mislim, kao zena..." Vrisnula je od uzasa. "Boze moj, za koga sam se ja to udala? Sta jos necu doziveti?!" Na posletku Nasema pusta, kao iz praćke, dve rečenice pre nego sto ce zakatanciti usne i tvrdoglavo zanemeti: "Ti si ludak. Treba mi jos soka od limete."

Naravno Rusdijev humor, ovo ovde, inace tema ozbiljna: promene u drustvu prelomljene kroz zivote jedne porodice (dve, moze da se kaze)

Slika
Korisnikov avatar
By Hys.
Jej, ovo ce biti zabavno :klap: !!!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Deluje cool, ali su mogli naći nekog mlađeg... on mi više nije za akciju, naročito ne sa tom dugom nevezanom kosom!
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!