zmeu napisao:
Ti ljudi nisu vaši predstavnici, nisu vaša slika, nisu vaši avatari, to su ljudi koji su odlučili nešto da naprave, koliko god (ne)savršeni bili, jer u svakom slučaju izlažu svoje tijelo, glavu i koješta, za razliku od svih onih savršenih koji nisu napravili ništa da prajd ili srpski aktivisti budu "bolji", ako već nisu rođeni genijalni.
Izvini, a ciji su predstavnici u pitanju? Slazem se da nisu iskljucivo nasi ali delom jesu.
To sto izlazu svoje telo, glavu i sta sve ne, to sve stoji, ali isto tako, samovoljno su se na to odlucili, niko ih nije naterao. Svaki aktivista zna u sta se upusta prilikom ulaska u aktivizam u Srbiji.
...Sitnicava... napisao:Dođem na ovaj forum jednom u nekoliko meseci i kad vidim opšte raspoloženje koje vlada, zgrozim se.
Razumem da je neko kritički nastrojen, da se nekome ne dopada angažman aktivista (pre svega Bojane o kojoj toliko ispirate grlo),
Niko ovde ne ispira grlo ni sa kim pa najmanje ne sa Bojanom. Cenim njen trud i zalaganje za sve sto je do sad uradila. Svako ima pravo da kaze valjda svoje misljenje, pa tako i uputi i pohvalu i kritiku za ono sto smatra da bi moglo biti bolje. Ne razumem zasto smetaju kritike, zanemarimo one zlonamerne.
...Sitnicava... napisao:Reći mu lepo "Hej, poradi na tome i tome, moje iskustvo govori da je pametnije ovako i onako..." Smaug, verujem u činjenice koje si o sebi iznela, jako je lepo to što se baviš ozbiljnim stvarima koje imaju pozitivan uticaj i odjek, ali... Gde se tu izgubio nastup, uljudnost...?
Na forumu postoji par tema vezanih za ovogodisnji Prajd, gde se
uljudno diskutovalo o svemu i dobrom i manje dobrom, ali se za ovih par meseci niko nije udostojio da poseti ovaj forum. A to je moja najveca zamerka.
EYA dosla pred sam kraj svega sa nekim informacijama i da ko hoce moze da diskutuje na fb strani prajda. Ali koliko videh i koliko drugi ljudi rekose niko im ne odgovara na pitanja. Evo Anhe je skoro postavio pitanje tamo, a odgovora nema