Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

"Dok je čovek plen svojih strasti, rob čula i igračka mašte, dotle su i svaka tajna muka i gorčina razumljive i lakše, jer zaslužene, kao prirodno naličje nedostojnog života.
Ali kad se i docnije, kao gospodar svoje sebičnosti, sav predan radu, živeći za druge, uvidi da je ta ista gorčina na kraju svakog puta, onda zaista čovek ne zna šta da misli i nema čemu da se nada. Ostaje, ponekad, svetla nada, ne trajnija od bleska munje, da sve ovo nije prava stvarnost. Misao - da ćemo se probuditi jecajući."

Andrić - "Znakovi pored puta"
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Vratija se opcija registered users.
I sada živim u strahu da poslati u2u nije poslat svima. :uplasen:
"Božija pravda se retko javlja. I to je sreća za ovaj svet, jer ona dolazi kao eksplozija i raznese sve zajedno: krivca i njegovu žrtvu i sve živo što se slučajno našlo u njihovoj blizini. Ostvarenje apsolutne pravde na zemlji moralo bi biti odjednom, potpuno i posvudašnje. Onda bi se pod silnim, ravnomernim i istovremenim pritiskom sve čestice držale u ravnoteži. Ovako, javljajući se retko, mestimično i na mahove, ona je isto što i orkan, kataklizma i tragedija."

Andrić

Mislim da je ovde dosta toga objašnjeno! :smug:
Korisnikov avatar
By Azdaja
svima po par samara - odusevljena njenim nacinom rada...:hail:
Korisnikov avatar
By Hys.
Da se ja lepo ko covek nadrogiram danas, i nakrivim kapu.
Korisnikov avatar
By el jaguar
djevojka mi pasala na Jaz sa drugaricom..da malo,u otombrino,guzice umoche!ostah kod nje doma..prosetah se mojom omiljenom ulicom starom gradu..vazda mi blazeni osmijeh izmami :siseimnapazardjaoliihneznali:svratih do one "prve" lule..tiket da mi iskuca..a ja samo bachim malo pogled..onu "drugu" lulu cujem kako pored,u kafani joj,drazesno psuje..jerbo penal ne dosudise..postala je pravi pobro..ali isto joj kipe..i kad izadjoh,konacno,..eto i "trece" lule..koja i dalje ima ,nokautirat cu te sa sisom i nabosti sa takom,govor tijela!i vratim se doma..tako..srecna,oparenija ochiju..a jos srecnija sto cu u miru,onako solo..odgledati meleon utakmica na tv-u!volim ovu nedjelju kod nje pa cak i onda kada nije tu..neko vrijeme...volim tu ulicicu..ma volim nogometnu nedelju!!!!!!
Korisnikov avatar
By Darling
Hahahahaha! Ko li te je naterao to da kažeš?!

:lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Jaguare, šeću li se i dalje tamo devojane po mom ukusu :D?
Korisnikov avatar
By boo_radley
^Ali ove su home made. Doduše ja sam ih pravila, that explains a lot. :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Kako kokice mogu da se lose spreme :nerd: ?
Korisnikov avatar
By boo_radley
Hys. napisao:Kako kokice mogu da se lose spreme :nerd: ?
:lol: Nemam pojma. Sve je moguće kad sam ja u pitanju, bolje da ne pričam šta sam sve uspela da sjebem.

Mada možda sad stvarno nije moja krivica.
overload napisao:Preprzila one na dnu a ove na vrhu ostale zive. To ti je to.
Nije to.
  • 1
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!