- 04 Okt 2012, 22:56
Bila bi to obična zabeleška iz velegradske crne hronike, da oštećena strana nije Ruška Jakić, autor i voditelj kontroverzne emisije "Ljubav i moda" ružičaste televizije. Usred bela dana, sa terase njene porodične kuće u blizini Cvetkove pijace, bezobzirni lopov joj je ukrao novčanik sa velikom sumom novca. Ruška je, naime, spremajući se da krene u kupovinu kerozinske peći za grejanje, spustila novčanik na sto i ušla u kuću da pozove taksi. Kad je posle minut ili dva izašla na terasu, više ga nije bilo. Krađu je odmah prijavila policiji. Inspektorima na uviđaju uputila je samo jednu molbu koja više priliči hajduku nego jednoj dami: "Kad ga uhvatite, molim vas, dovedite ga ovamo, pa da ga ja samo jednom opalim kolenom među noge".
– Posle krađe, od svih prijatelja, jedino me je pozvala Božen Žumbor i pitala da li mi je potrebna pomoć – priča sa gorčinom Ruška. – Odmah je poslala svog vozača s parama. Znate, mi se krećemo u lažnom svetu gde svi jedva čekaju da vas sažaljevaju. Pravo prijateljstvo je kao pravi biser. Veoma, veoma retko.
RIP GOSPOĐO BOŽEN ŽUMBOR, REDAKCIJA VERSKE SEKT...EMISIJE LJUBAV I MODA NIKADA VIŠE NEĆE BITI ISTA, RUŠKA JAKIĆ NIKAD VIŠE NEĆE BITI ISTA NUNKA MAS
NEDOSTAJAĆE MI VAŠ , KAKO VI TO UMETE DA KAŽETE SA SNAŽNIM HOLDANSKIM AKCENTOM ČAJ OT LJUPIČASTIH ALKI TOPRO VEČŠE