Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
sad kad krenu svuda da smaraju sa rip
Korisnikov avatar
By Sisorama
Bila bi to obična zabeleška iz velegradske crne hronike, da oštećena strana nije Ruška Jakić, autor i voditelj kontroverzne emisije "Ljubav i moda" ružičaste televizije. Usred bela dana, sa terase njene porodične kuće u blizini Cvetkove pijace, bezobzirni lopov joj je ukrao novčanik sa velikom sumom novca. Ruška je, naime, spremajući se da krene u kupovinu kerozinske peći za grejanje, spustila novčanik na sto i ušla u kuću da pozove taksi. Kad je posle minut ili dva izašla na terasu, više ga nije bilo. Krađu je odmah prijavila policiji. Inspektorima na uviđaju uputila je samo jednu molbu koja više priliči hajduku nego jednoj dami: "Kad ga uhvatite, molim vas, dovedite ga ovamo, pa da ga ja samo jednom opalim kolenom među noge".

Posle krađe, od svih prijatelja, jedino me je pozvala Božen Žumbor i pitala da li mi je potrebna pomoć – priča sa gorčinom Ruška. – Odmah je poslala svog vozača s parama. Znate, mi se krećemo u lažnom svetu gde svi jedva čekaju da vas sažaljevaju. Pravo prijateljstvo je kao pravi biser. Veoma, veoma retko.

RIP GOSPOĐO BOŽEN ŽUMBOR, REDAKCIJA VERSKE SEKT...EMISIJE LJUBAV I MODA NIKADA VIŠE NEĆE BITI ISTA, RUŠKA JAKIĆ NIKAD VIŠE NEĆE BITI ISTA NUNKA MAS
NEDOSTAJAĆE MI VAŠ , KAKO VI TO UMETE DA KAŽETE SA SNAŽNIM HOLDANSKIM AKCENTOM ČAJ OT LJUPIČASTIH ALKI TOPRO VEČŠE
Korisnikov avatar
By Sisorama
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2451623#p2451623]Sisorama napisao:[/url]Bila bi to obična zabeleška iz velegradske crne hronike, da oštećena strana nije Ruška Jakić, autor i voditelj kontroverzne emisije "Ljubav i moda" ružičaste televizije. Usred bela dana, sa terase njene porodične kuće u blizini Cvetkove pijace, bezobzirni lopov joj je ukrao novčanik sa velikom sumom novca. Ruška je, naime, spremajući se da krene u kupovinu kerozinske peći za grejanje, spustila novčanik na sto i ušla u kuću da pozove taksi. Kad je posle minut ili dva izašla na terasu, više ga nije bilo. Krađu je odmah prijavila policiji. Inspektorima na uviđaju uputila je samo jednu molbu koja više priliči hajduku nego jednoj dami: "Kad ga uhvatite, molim vas, dovedite ga ovamo, pa da ga ja samo jednom opalim kolenom među noge".

Posle krađe, od svih prijatelja, jedino me je pozvala Božen Žumbor i pitala da li mi je potrebna pomoć – priča sa gorčinom Ruška. – Odmah je poslala svog vozača s parama. Znate, mi se krećemo u lažnom svetu gde svi jedva čekaju da vas sažaljevaju. Pravo prijateljstvo je kao pravi biser. Veoma, veoma retko.

RIP GOSPOĐO BOŽEN ŽUMBOR, REDAKCIJA VERSKE SEKT...EMISIJE LJUBAV I MODA NIKADA VIŠE NEĆE BITI ISTA, RUŠKA JAKIĆ NIKAD VIŠE NEĆE BITI ISTA NUNKA MAS
NEDOSTAJAĆE MI VAŠ , KAKO VI TO UMETE DA KAŽETE SA SNAŽNIM HOLDANSKIM AKCENTOM ČAJ OT LJUPIČASTIH ALKI TOPRO VEČŠE
SEĆAM SE JA KAD JE ONA REKLA NA TV KOD RULETA "JA SNAM TA SE MNOKI ČUTE KAKO TO TA JA REKLAMIRAM PREPARATE ZA MRŠAFLJENJE, AL MOJ MUŠ MENE VOLI KAD SAM JA TEPELA" TOLKA ŽENA A IMALA BAREM TANAK GLAS
Korisnikov avatar
By Burak
Božen, osim što je sve ove godine bila ultimativna gej ikona, bila je i gej frendli. Takođe, njen turbo šlank je mnogim pripadnicima lgbt populacije pomogao da izgledaju ljepše, bolje, mršavije.

Božen, počivaj u miru.
Korisnikov avatar
By bothways
Eh, žao mi je gospođe Žumbor. Uvek je bila predmet humora kako meni tako i mnogima bliskim meni, tako da će ona uvek imati deo mog srca.

E sad, u članku piše da "joj je dijagnostifikovana najteža bolest". Interesuje me koja je ta "najteža bolest" i ko je odlučio koja bolest je najteža od svih? Ginisova knjiga rekorda, možda?
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
u mom kraju se za rak kaze da je "losa bolest".. rec rak se i ne izgovara.. :neznam: seljaci
Korisnikov avatar
By bothways
I meni pade na pamet da je reč bila o nekom raku, ali prosto je neozbiljno celu grupu veoma heterogenih bolesti svrstati u jednu korpu i nadenuti titulu "najteža bolest".

Sad me baš interesuju specifičnosti...
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2451689#p2451689]Orlando the Lady napisao:[/url]bas nije u redu sto se zajebavate
mrtfa je, teško da joj može smetati.
ja pojma nemam tko je dotična, ali uvijek ću braniti pravo ljudi da se brutalno ismijavaju na račun nečije smrti i nesreće! :protest:

dva su razloga za to:
1. te šale znaju biti jako jako smiješne.
2. humanizam utemeljen na malograđanskim konvencijama (such as o mrtvima sve najbolje) je govno od humanizma.

nažalost, nemam pojma tko je ta žena, pa se ne mogu uopće smijati njenoj smrti. :isus:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
gde joj je dijagnostifikovana najteža bolest.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah the irony...
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2451680#p2451680]bothways napisao:[/url]Eh, žao mi je gospođe Žumbor. Uvek je bila predmet humora kako meni tako i mnogima bliskim meni, tako da će ona uvek imati deo mog srca.
E sad, u članku piše da "joj je dijagnostifikovana najteža bolest". Interesuje me koja je ta "najteža bolest" i ko je odlučio koja bolest je najteža od svih? Ginisova knjiga rekorda, možda?
jektika, naravno :sudija:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2451682#p2451682]Sisorama napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2451680#p2451680]bothways napisao:[/url]
E sad, u članku piše da "joj je dijagnostifikovana najteža bolest". Interesuje me koja je ta "najteža bolest"
dijabetes?
Možda je imala više dijagnoza, pa i tu u njenom slučaju najtežu, od koje je i preminula. Ja sam najviše voleo kada je sama reklamirala svoje preparate, posebno reklamu u kojoj je vidimo tako debeljuškastu kako se vozika i valjuška po talasima mora. :surfer:
Od kada joj onaj skot od Dragane Katić reklamira proizvode, naglo su mi splasle simpatije prema algama, freŠiČu, spirulini i drugim blagodetima iz Božen carstva.
Ko li nasleđuje Božen kompaniju ?
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2451749#p2451749]Clockwork Orange napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2451743#p2451743]*deni* napisao:[/url]freŠiČ
haha

Ja sam voleo onu njenu reklamu kad drzi casu sampanjca i kaze:
- Sve sto je bilo, bilo je juce. Sutra je novi dan.
:D
Novi dan, ali za mangupe, kao što je Dragana Katić. :pljuje:
Nežne i pitome Božen više nema... :nazalost:

'' Kuku, Božen, ti da mreš, a mangupi da živU !!!!!!!!!! ''
:rida:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Meni je bas zao Bozen, zvala sam drugarice da im javim, ne sprdam se :sigh:
Isla bih i na sahranu da je u NSu, sta da kazem sem da su alge sada bezbedne...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!