Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Sigurno koristite neke themice za XP, neke icon packove ili makar neki wallpaper, zato pravite screenshotove i postujte ovde jer svi znamo da je desktop ogledalo dushe :lol:

Tema za linkove i diskusiju o lepim stvarime koje windows chine josh lepshim. :sunce:
Korisnikov avatar
By Sylar
Prije sam se palio na fancy wallse i ikonice, al kako cesto koristim zahtjevne programe...pogasio sam sve da lap brže radi...
meni se od background wallpapers-a svakih 3 minute izmenjuje odabrani deo kolekcije koje ima moj Gateway laptop. za sad ne utiche negativno na brzinu istog, jeste nov, ali od pochetka imam problem s baterijom o chem je Delete prichala u drugoj temi.
Korisnikov avatar
By blenta
program se zove rainmeter
a sve to ostalo su plug inovi koji se ubace u isti
Korisnikov avatar
By blenta
Slika

ovo sa strane su svi plugini koje imam
to sto mi je na descu je kombinacija nekih od tih
kojih, nem pojma
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2350682#p2350682]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Totalno neinteresantna radna površina.

Slika
Za mene - nepraktična, ja bih uvek buljio i zamišljao da šeeetam između tih pruga... :love:

I, jedno pitanjce, može li da se pomeri ovo okruglo "start" dugme? Nešto sam čitao na Netu da kao možeš da kastomajziraš taj bar potpuno,, iskreno, smara me što je uvek isti, ja bi ga nekako na sredinu... :puzzle:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Mhm. Jako volim železnice i slike istih. Pogotovu zalazak sunca. :)

Šta bi na sredinu, čitavu traku ili samo startno dugme?
Korisnikov avatar
By Synesthesia
]KorvinOdAmbera napisao:Mhm. Jako volim železnice i slike istih. Pogotovu zalazak sunca. :)
:waldorf:
]KorvinOdAmbera napisao:Šta bi na sredinu, čitavu traku ili samo startno dugme?
Dugme bwe :) video sam sliku negde na Netu, na kojoj je stvarno na sredini, kao da možeš, fora - celu traku da pomeraš levo-desno, i onda kad je dovoljno poveučeš u desno dugme dođe na sredinu.. ili to bio neki add-on ili opet neki programčić, a start bar-a nema uopšte.. ili photoshop, ko će ga znati... :nope:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
kod mene isto kao i kod Anhedonie

crno
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!