Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Berserker
Ne iznenađuje me odluka. Ja sam ipak za to da pravimo one flash mobove...
Korisnikov avatar
By Mars
Nadam se da ce da uspe neka organizacija parade dok smo Denika i ja jos dovoljno mlade da igramo kolo...
Korisnikov avatar
By Mars
Pa stvarno.

Ćao, Drakče!
Korisnikov avatar
By antibiotic
hallo :mase:

nice to have you back u ovom gorecem momentu istorije spskog pederizma :hamlet:
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2449881#p2449881]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Nek podigne dva prsta onaj ko je mislio da će se parada desiti?
Nikada se nece desiti slobodna parada dok god aktivisti ne sazru.
Ok uputio si izvinjenje za svoj peh, a jel ne mislis da je odgovornost i na tebi i na svakome ko predstavlja LGBT populaciju na bilo koji nacin da se bavi crkvom, religijom i napada ili ismeva to.
Cuo si Dacica, da li bi njegovo zalaganje bilo vece kada vi ne bi vredjali i njegovo uverenje?
Moje takodje vredjate ali ja vama ne trebam pa tako i razumem vasu sebicnost.
Ali on NAMA SVIMA treba.

I nemoj da se pozivas na ustav i zakone i duznost drzave jer ti to sve ne postujes.

I da .....uopste nisam za odrzavanje parade jer ste sve upropastili sa onom najavom izlozbe Hrista u stiklama.
Korisnikov avatar
By *deni*
Zato što ta ogavna '' institucija '' ima finansijsku i političku moć. Za sada.
To je više nego dovoljno da joj se može da sprovodi torturu. Za sada.
Korisnikov avatar
By barni011
tu instituciju kritikuje i heteroseksualna populacija , kritikujem i ja i politicari pojedini, ali jedno je kritika a drugo sprdanje
vi se sprdate i nista niste drugaciji od onih koji se spradju sa mojom seksualnoscu, bilo vicevima, crtezima po ulici, natpisima.
rekao sam vec ovde i Deniju da u nekim momentima izmedju njega i onoga iz obraza nema razlike.Za mene to isto.
Rusenje, uzimanje slobode, omalovazavanje, nepostovanje, visi i nizi covek itd...odlike takvih ljudi iz oba tabora

Deni kakav bi ti bio da imas moc?
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2450411#p2450411]barni011 napisao:[/url]
rekao sam vec ovde i Deniju da u nekim momentima izmedju njega i onoga iz obraza nema razlike.Za mene to isto.
Rusenje, uzimanje slobode, omalovazavanje, nepostovanje, visi i nizi covek itd...
Da, s tim što bih ja svoj gnev usmerio u pravom pravcu, ne bih bio pizda, kao ovi iz ( guznog ) Obraza, koji mržnju usmeravaju na jadne pedere, od kojih nemaju apsolutno nikakve štete, ni koristi, dok na drugoj strani nesmetano tolerišu, a verovatno i rado učestvuju u patriotskoj pljački na Kosovu. To je samo jedan, blic primer tog ogavnog licemerja, koje se vidi na kilometar, a čini mi se da ni oni ne pokušavaju da ga sakriju, nego se cinično smeju svima u lice.
Ja bih streljao te lažne patriote, bitange i ološ koji sve to radi, pa se još zavlači ispod krsta Božijeg, jebem li im svima mater ološku, ogavnu i šugavu zajedno sa gramzivim, zlim, opakim popama iz Pakla Srpske pravoslavne crkve :pljuje:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2450423#p2450423]barni011 napisao:[/url]da je Deni otisao u policiju svega ovoga ne bi bilo

mozemo ovako doveka
A ne. Ne bismo doveka. Što se mene tiče, u varijanti da ja imam moć, ti bi kao politički neistomišljenik bio poslat negde da tucaš kamen. Ne bi kod mene bilo mnogo mesta za maratonske rasprave i sučeljavanja mišljenja.
:nono:
Demokratija narodu, a Barni -------> Golom otoku. :kopa:
Bož' sačuvaj, ne bi ti meni živce kidao, već bi bio ekspresno sklonjen.
:yes:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2450392#p2450392]Dr_Shortbus napisao:[/url]A zašto da se ne provocira i kritikuje institucija ogrezla u korupciju,nemoral, licemerje i primitivizam?! Barni?
Vidiš, ja sam ok sa ismevanjem crkve, eto i pre neki dan dok je trajala ceremonija venčanja smejao sam se koliko to i sami popovi otaljavaju. Međutim nisam ok sa ismevanjem nečije vere. Da su na toj izložbi popovi u cipelama i sl, to bi bilo ok. Međutim karikiranje Isusa je podsmevanje nečijoj veri. Iako se izjašnjavam kao ateista, doduše zbog toga što ne želim da budem pravoslavac kojim se danas svi nazivaju, jesam vernik i smatram da ovo nikako nije bio ok potez.
Koliko znam i religija je ustavom zagarantovano pravo?

Inače, aktivisti kao da ne znaju u kojoj zemlji žive. Teranjem inata se ništa neće rešiti. Srbi su takav narod da će pre da umru svi do jednog nego što će da popuste nekom.
Takođe bi mogli da obrate pažnju na podatak da je crkva institucija kojoj veruje najveći procenat stanovništva ove zemlje. Umesto što se ismeva crkva, sama jevanđelja mogu mnogo bolje odraditi posao jer Hrist nikad nije izrekao ništa protiv homoseksualaca.
Korisnikov avatar
By Blady
Zasto se barniju jos uvek daje medijski prostor?
:kosa:

Eno deniki zivci pokidani :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2450411#p2450411]barni011 napisao:[/url]tu instituciju kritikuje i heteroseksualna populacija , kritikujem i ja i politicari pojedini, ali jedno je kritika a drugo sprdanje
vi se sprdate i nista niste drugaciji od onih koji se spradju sa mojom seksualnoscu, bilo vicevima, crtezima po ulici, natpisima.
naravno da je drugacije kad se nemocan sprda s mocnim nego kad se mocan sprda s nemocnim.
ti si podanik i izdajnik. zna se kako se postupa s izdajnicima. :giljotina:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Mene strašno mnogo zanima, pošto znam da su organizatori Bg prajda bili gosti letos na zagrebačkom prajdu, da li su tražili ikakvu pomoć od iskusnijih i mnogo uspešnijih hrvatskih kolega, savet, bilo kakvu logističku ili pomoć u ljudstvu,pošto im očigledno negde ipak škripi.
Zamolio bih Popaja da mi odgovori ako je upućen.
Korisnikov avatar
By Mars
Imali smo mi jednog na faksu...sa ispitima kasnio po godinu, dve, tri...ali je neverovatno ubedljivo išao okolo i pričao "Ima tu FORA..." kako koji ispit treba spremati, polagati etc.

možda da ovi naši daju savet - vama?

:B :mini:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Eh, pusti snovi, Kada bi se samo sve organizovalo samo od sebe i da bude sve savrseno pa da sa
ponosom procitam u novinama da se se parada uspesno odrzala. :ribica:
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2450717#p2450717]Mars napisao:[/url]Imali smo mi jednog na faksu...sa ispitima kasnio po godinu, dve, tri...ali je neverovatno ubedljivo išao okolo i pričao "Ima tu FORA..." kako koji ispit treba spremati, polagati etc.

možda da ovi naši daju savet - vama?

:B :mini:
čim nekome bude trebao savjet kako x puta pasti na istom ispitu, obratit će se srbijanskim aktivistima, u to nema sumnje. :tenis:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!