Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2450233#p2450233]Orlando the Lady napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2450230#p2450230]Blady napisao:[/url]^ Pa da, Eva uvek ispadne neka raspandrpača koja je naskakivala na Adama.
dzizs.
nemoj tako, Blejdi, nisam do sada cula da ju je bilo ko tako nazvao :vruce:
Izvini, nestao mi je onaj deo o reprodukciji, pa sam ga dodala.
Ma hajde, necemo se praviti ludi, svi dobro znamo sta barni misli o zenama.
Pokazao je to na par tema ;)
Korisnikov avatar
By starsailor
Clockwork Orange napisao:A ako je Eva nastala od Adamovog rebra je li to znaci da je ona njegov klon?
:#
ne znam, ja sam cula da je adam nastao od evinog rebra :P
By alexandermagic
^
^
Allah je naredio melecima da skupe pregršt crne, bijele i crvene zemlje, te svih boja između, zajedno sa mekom i tvrdom. Zatim je ovoj smjesi dodao vode iz Dženneta, i od te smješe nastao je Adem.

:awesome:
Korisnikov avatar
By Alejandro
Ovde se degradacija Hristove figure ocigledno koristi u provokativne svrhe, a ne u svrhe umetnicke ekspresije.
Ne vidim razlog zasto bi neko narusavao neke tamo crkvene tabue zarad promovisanja seksualnog identiteta.
Neko ko zeli to moze lako zloupotrebiti pod izgovorom da je to jedina stvar po kojoj se homoseksualnci identifikuju kao takvi, sto nije tacno.

Sta je u pitanju, reciprocna psihologija po kojoj ce sto veca provokacija pomeriti njene prethodno fiksirane margine?

Nije mi jasan princip, to je sve.
Ako neko zeli da objasni, voljan sam da saslusam.
Korisnikov avatar
By mirth
^ Zato sto zivimo u sekularnoj drzavi? Zato sto u tome nema niceg protivzakonitog? Zato sto to spada u slobodu izrazavanja?
Korisnikov avatar
By spliff
^
^
ma kakav bre princip?
ako su nechija osecanja povredjena taj ne treba da ode na izlozbu
simple as that
Korisnikov avatar
By Srklet
jel bi ta izložba bila problem da je došla, recimo, u beogradski muzej suvremene umjetnosti (pretpostavljam da ga ima ^^)? ili je ona problem samo ako se stavi u LGBT kontekst?

u osnovi, da nije ta izložba, bilo bi nešto drugo. kad se traži dlaka u jajetu, često ju se stavi tamo iako je nema.
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2450202#p2450202]spliff napisao:[/url]chinjenice
lol
:lol:
iz Biblije, kojima crkva barata,

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2450227#p2450227]Orlando the Lady napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2450200#p2450200]barni011 napisao:[/url][

Bog je Evu stvorio i nacinio seksualnu privlacnost izmedju nje i Adama samo iz jednoga razloga, reprodukcije i to je jedina svrha seksualnog odnosa i nikakva sveta stvar nije sam cin seksa jer da jeste Bog bi istim odnosom stvorio Adama.
Barni, da li si siguran u ovo?
(moze li vernik verniku postaviti gluplje pitanje, lol? :P )
Adam i Eva su POZNALI sebe tek nakon kusanja ploda sa drveta saznanja, Postanje ne govori o tome da su oni bili stvoreni sa zeljom/ seksualnoscu.
Ni dete kada se rodi nema zelju za seksom ali ipak je rodjeno predodredjeno sa tom zeljom koja ce se ispoljiti u nekom njegovom uzrastu, mozda to mozemo nazvati "spoznajom sebe".
Uzmimo za primer ljude koji su se zamonasili, odricu se seksa, da je seks neko sveto uzivanje zasto bi se oni odricali toga?
Crkva uci da u Bozijem carstvu nema brakova, srodnika i nista nalik ovome zemaljskom, nema seksa.

Razni drugi ljudi ucestvovali su u pisanju i tumacenju Biblije sto ne bih mogao i Barni :)
Korisnikov avatar
By Alejandro
Upravo to, Popaje!
Ocigledno je da se svim sredstvima trude da otkazu manifestaciju i u stanju su da od umetnicke ekspresije naprave antihriscansku propagandu (cudi me da je nisu prozvali satanistickom), te zasto bi im neko davao dodatne povode da koriste anarhiju kao alibi?
Razlika je samo u tome gde je plodan temelj.
Sto se samo izlozbe tice, mislim da je ovako nesto u potpunosti izvodljivo tamo gde je homoseksualnost ustaljena drustvena pojava, stanje.
A mi, bojim se, grizemo vise nego sto smo u stanju da sazvacemo.

Barni, otiso si isuvise daleko od konteksta, na seksualnost veliku ulogu igraju i hormoni koji se luce intenzivnije u periodu odrastanja.
Uostalom, ne znam zasto imas potrebu da obrazlazes svoja uverenja, to je individualna stvar i svako od nas ima prava na to.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2450337#p2450337]Alejandro napisao:[/url]
A mi, bojim se, grizemo vise nego sto smo u stanju da sazvacemo.
tu si u pravu. organizatori su mogli lako predvidjeti reakcije koje će izložba izazvati te spremiti uvjerljiv kontranapad. ako su se već odlučili na izložbu, što komotno nisu morali, jer time program ne bi izgubio nešto važno ili posebno.
ok je biti i pragmatičan i nepragmatičan, ali oboje mora biti promišljeno.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2450200#p2450200]barni011 napisao:
...

U 10 Bozijih zapovesti koja je po meni jedina pisana Bozija rec(sve ostale gde se pominje i homoseksualnost je pisao covek sta je Bog rekao, to je velika razlika obzirom da su to pisali ljudi heteroseksualne orijentacije) ne stoji homoseksualnost kao greh, vec preljuba a negde se pominje i blud.
Sta je preljuba?
Svaki seksualni odnos mimo bracne zajednice.
Sta je blud?
Svaki seksualni odnos mimo bracne zajednice.
Apostol Pavle je naveo homoseksualnost kao losu, takodje je naveo da je i samo pogled ka tudjoj zeni sa zeljom za njom preljuba u srcu tvom.
Argumenat homoseksualnosti kao necega neprirodnog jer iz takvog odnosa nema poroda je neosnovana jer ni svaki heteroseksualni odnos nema poroda a blagosloven je u crkvi.
Dakle imamo dve prirode Boga.Jedna moze da upraznjava seksualni odnos koji je lisen reprodukcije a druga ne moze.
Zakon vecine.
Pitanje bi mogli postaviti ovako,
Da li bi homoseksualnost bila greh ukoliko bi smo je stavili u okvir bracne zajednice i zasto se crkva ostro protivi odobravanju takvog braka?

...

ovo je veoma, veoma dobro pitanje
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Biblijske činjenice. :retard: :doh:

I ne vidim razlog zašto umetnost ne bi provocirala crkvu, koja je kod nas by the way leglo pokvarenosti i nečovečnosti. :egzorcist:
Loše stvari i treba da se kritikuju i provociraju! :yes:
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2450380#p2450380]Dr_Shortbus napisao:[/url]Biblijske činjenice. :retard: :doh:

I ne vidim razlog zašto umetnost ne bi provocirala crkvu, koja je kod nas by the way leglo pokvarenosti i nečovečnosti. :egzorcist:
Loše stvari i treba da se kritikuju i provociraju! :yes:
nije provocirana crkva vec Isus, odakle tebi da je on los, necovek, pokvaren itd?

mogu li ja to reci za tvoga oca?

mozes li mi ti dati sliku svoga oca koga ja uopste ne poznajem niti znam da ti je to zaista otac, da ga ja udesim sa stiklama da se svi smejemo na forumu?

vidis li ista smesno u ismevanju svoga oca?

bi li ga branio od podsmeha?

verujem da si razumeo
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
A šta je to toliko loše u štiklama, neko je to već pitao čini mi se? Meni ne bi smetalo da moj otac hoda u štiklama ako to njemu odgovara. :)
Korisnikov avatar
By acid drop
I opet, koji je vaš problem sa štiklama i ženama?!?!

Ahm, da. Barni.
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2450396#p2450396]Dr_Shortbus napisao:[/url]A šta je to toliko loše u štiklama, neko je to već pitao čini mi se? Meni ne bi smetalo da moj otac hoda u štiklama ako to njemu odgovara. :)
a ti znas da Isusu to odgovara?

hajde da se ne lazemo, vi se brecate ovde kada van neko kaze da se cesljate na pogresnu stranu, u temi moja fotka ne daj boze da se nekome kaze nesto iskreno a da to nije ono sto on zeli cuti nasaje HAOS od drame.

to je kada je u pitanju nesto vase i VI

ma cista sebicnost koju samo isti takav moze podrzati
Korisnikov avatar
By acid drop
Zašto mu ne bi odgovaralo?

Možda mu trebaju za broj veće. :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Vidla žaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu.

Eminentna umetnica iz Holandije (or whtvr) - moš misliti.

Meni je ta izložba i sve aktivnosti sa takvim predznakom jedino izraz neverovatne neinteligencije, ništa drugo. I kao i uvek kad je neinteligencija u igri: cena bude velika, šteta isto.

A u suštini čist, nepatvoreni i kontraproduktivni, dobricaćosićki inat, isti kao u srpskog seljaka pre 200 godina, tako i u srpskog geja 2012.godine.

Samo jedna reč: neinteligencija.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!