Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Srbija: Warp, 9, rikverc
Korisnikov avatar
By Mars
Dva prstića! Dva prstića!

Slika

Kraj Peeeđiiiiceee dvaa prstiiićaaa, vode na dveeee straneeee!!!
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kao da je Nikolic javno rekao "Nek podigne dva prsta onaj ko je mislio da će se situacija u Srbiji stvarno promeniti?"

cuti moromu, cuti, zakopaj se u rupu i cuti!

edit:

Ne Nikolic, digla sam ti cenu

.. neko od Nikolicevih pajtosa ..
Korisnikov avatar
By Kiborg
Sprdačina od zemlje.
Gde god pipneš trulo.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Pošto nikome ništa nije zvanično potvrđeno oko zabrane, već se radi o dojavi "dobro obaveštenog izvora Blica", možda je to samo neka novinarska patka, da se zbuni protivnik?...
Korisnikov avatar
By Laerem
Država koja nema monopol nad primjenom sile je propala država. Dakle, uz to što je vojno nesposobna, Srbija ne može održavati red ni na vlastitoj ulici, i to za jedno jedno pišljivo, ustavom zajamčeno, javno okupljanje. Lol, kako patetično. Dačić pičkica, naguzili ga fašisti.
Korisnikov avatar
By *deni*
Tačno. Monopol fizičke sile je jedno od najosnovnijih obeležja države. To se uči u prvoj rečenici prve lekcije o osnovama države u predmetu '' Uvod u pravo ''.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By *deni*
A čuo sam da će panduri u subotu sprečavati sve istopolne grupe brojnije od 2 da šetaju centrom, pod sumnjom da žele na mala vrata da održe Paradu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Zabranjeno je osobama istog pola da u grupi većoj od 2 lica u subotu - 6.oktobra - u periodu od 10 do 20 časova prolaze sledećim ulicama Beograda : __________________________________________________

Zabrana se uvodi zbog sprečavanja svake mogućnosti da se izigra Zabrana Parade ponose 2012.
Korisnikov avatar
By Delete
Dakle, sve dok se zvanicno ne potvrdi, i dalje ima nade da cu prosetati svoje lakovane cipelice sa stiklicama?
Drago mi je zbog toga. Ako zabrane paradu i uskrate mi moje pravo da trosim svoje stiklice o beogradski asfalt, uputicu protestnu notu nadleznim institucijama.
Korisnikov avatar
By ilija f
Mene ovo uopšte ne čudi.. Čudilo bi me da je suprotna odluka. Nažalost, živimo u zemlji vandala, gde je premijer Slobodan Milošević Jr. :(
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, super, krenimo onda na ulicu i započnimo lupanje šamara svima koji imaju njušku koja nam se ne sviđa i za koje procenimo da neće moći da nam uzvrate.
I posle svake ture nalupanih šamara kažimo, sve sležući ramenima - '' Na žalost, ovo je Srbija, ovo je zemlja vandala, šta da se radi... ''
Korisnikov avatar
By Madonna
jao kako ti brineš za moje mentalno zdravlje :love:
Korisnikov avatar
By *deni*
Evo, pederke, pošto smo izgleda izvisile za Prajd, vreme je da batalimo '' Ljubav, veru i nadu '' i druge pompezne parole, suočimo se sa realnošću, pogledamo gde smo, šta smo i ko smo i shvatimo da nam je ovo najadekvatnija himna za Prajd. Otrežnjenje je bolno, ali neophodno :ozbiljan:
Predlažem da organizatori Prajda ovo proglase za post festum himnu Parade ponosa 2012.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!