Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By zguba_91
^kada smo nedokazani :) nikako da se slozimo sa njim
meni nije jasno zasto se po njemu gay definise kao peglanje u dupe??? nem sam pametan :D
Korisnikov avatar
By starsailor
Disko napisao: Kao i gore - jesi, ti i tvoji ste krivi. Znas da postoji tamo neko zlo, namerno ga izazoves svojim delima da izadje i ucini drugome zlo - ti si kriv. Totalno sad iskljucujemo huligane iz price, ako ti nije jasna metafora sa tigrom u kavezu, onda je bespotrebno pricati dalje - najveca vrsta zla je pasivnost, i indolentnost pred tudjim zlom. Svesno cete izaci na paradu, znajuci da ce oni koji su dosli da se navodno sa vama obracunaju, napraviti stetu trecima. A sve je to vasa inicijalna odluka. to je ZLO.
pa cu samo ovo od bleki
Blady napisao:

A str8 ljudi ne izazivaju nered, primer "kosovo za patike"
Aj ne lupetaj molim te.
ko je tigar u slucaju kosovo za patike, ratka mladica i svih nereda. m?

i opet cu citirati bleki
aj ne lupetaj
Korisnikov avatar
By Galadriel
Neverovatno je da ti, Disko, ne vidiš da ne kriviš nasilnike koji će da prave kuršlus, sprovode nasilje po ulicama Beograda i nisi otišao na sajt Dveri i ostalih da im govoriš da ne prave štetu nego si došao nama da savetuješ da sami sebi uskraćujemo svoja ustavna prava. Samim tim ti podržavaš nasilje.

Zlo se sprovodi nad nama, a ne nad tobom. I ti nedajući nam da reagujemo izjednačavaš sebe sa nasilnicima. Njima treba stati na put. Mi nikom ne pravimo štetu.

Ti si zapravo došao ovde da nas učiš da budemo zatrašeni i povučeni od nečega, a to je kod nas prevaziđeno. Dakle, ako ti nemaš muda da staneš nasilju na put, ima ko može i hoće.

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2449542#p2449542]Disko napisao:[/url]
JOS JEBENO JEDNOM - moja tema nije upucena LGBT-u vec onima koji SVESNO provociraju maloumne da naprave eksces, i uniste grad, za osobom ostavljajuci nebrojeno mnogo nevinih zrtava!!!

Prosto neverovatno da neko tako elokventan kao ti nije u stanju da tudji tekst procita sa razumevanjem .. ? Kako da ti objasnim da ja ovde nikad ne bih dosao, da neko od vas nije poceo da ugrozava nevine do kojih mi je stalo ... ?

ponavljam - Ako otvoris kavez od tigra, i tigar pojede malo dete - NIJE tigar kriv nego si TI kriv
E, prvo: niko ne provocira svesno. Mi želimo da šetamo. Ništa manje, ništa više. I nećemo da odustanemo dok ne možemo šetati slobodno. Zašto parada? Zašto ponos? Zašto? Zašto? Ne moraš da shvataš. Postoji jedna duga istorija vezana za svu tu priču i zašto i kako i sve. Dakle postoje razlozi, ti razlozi nisu:

1) Egzibicionisanje. (pogledaj definiciju)
2) Isterivanje besnih glista. Histerija. Siljenje. Ispiranje mozgova ljudi.

Ulice su naše, koliko i tvoje. I to je sve što treba da znaš o tome.

A tvoja mala slikica pokazuje kako ti dečko nisi svestan situacije:
U našem malom Nacionalnom parku Srbija tigrovi i sve zverke lutaju slobodno naokolo, izgladnjivane, gurkane i krvoločne.

Malo dete uplašeno koje sedi na granama (ko spomene da neke vrste divljih mačaka se mogu pentrati po granama, jede govna iza peći) je LPBT populacija.

Da li treba se derati na dete što one svojim postojanjem izaziva krvožedne tigrove da ga rastrgnu, nego da treba da bude zadovoljno što će čitav život oscilirati na nekoliko grana i da čitav život jede bobice umesto svu hranu kao ostali ljudi? I to što su se neka deca prisetila da sagrade vrlo nestabilnu kućicu na drvetu, i imaju svoja dva kvadratna metra u njoj, te se prave da ne postoji čitava jedna prerija koju mogu istraživati, je l to razlog da ta deca trebaju tako da žive? Na mrvicama?

Ili je problem to što niko ne zatvori te tigrove, da bi dete moglo skakutati naokolo slobodno i bez straha?

Ko je tu kriv?

I sada su nehuliganski strejteri tu hipotetički ljudi koje tigrovi neće da dodirnu. I onda kada se mi deremo sa grane, vi vičete ko vas jebe, pa vidiš da možeš još uvek stojati na te dve grane. I onda još plus dodaš da smo mi krivi što hoćemo da hodamo kao i vi naokolo. Da je sve to naša krivica. I onda kada neko popizdi zbog nepravde, a reakcija strejtera je, ih, pa što ste netolerantni.

I ko je tu kriv toliko? Upravnik nacionalnog parka koji neće da zatvori tigrove? Ljudi koji su slepi pored rođenih očiju i ne vide dalje od sebe, jer, zašto bi? I kakvo je to neempatično društvo u kojem će sutra naša deca trebati da rastu? Gde mali dečaci u osnovnoj prebijaju devojčicu jer je premršava? I ona je kriva zbog toga? I treba je staviti da uči u svojoj kući, jer je sama kriva što izaziva decu da je tuku. Pa bukvalno im se namestila na pesnice.

Je l to dovoljno slikovito?
Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2449542#p2449542]Disko napisao:[/url]
Kao i gore - jesi, ti i tvoji ste krivi. Znas da postoji tamo neko zlo, namerno ga izazoves svojim delima da izadje i ucini drugome zlo - ti si kriv.
Dragi Disko, da li vi ovakve ispade i napade imate često, ili samo kad preskočite terapiju?
Dobro kaže neko: "Ako znaš da si lud - NISI DOVOLJNO!!!"
A, pošto vidim da je gosn. Disko upro k'o zunzara u staklo da nam dokaže istinu - mislim da nema nade.
Korisnikov avatar
By mirth
Da ne spominjemo da vecina tih beslovesnih tigrova zivi u drustvu uredjenim zakonima drugacijim od zakona divljine i imaju nesto sto se zove moc rasudjivanja, kao i krivicnu odgovornost.
Korisnikov avatar
By smaug
Disko je dokazni materijal za sta se desi kad u bolnicu laza lazarevic uvedu net bez pasvorda.
Korisnikov avatar
By Blady
^ Ma jok, pokusava da razume LGBT osobe :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Od milošte, zvaćemo ga Diško.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2449360#p2449360]barni011 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2449309#p2449309]alexandermagic napisao:[/url]Isus je samo jedan u nizu božjih poslanika, ništa vrijedniji od Abrahama, Mojsija ili Muhammeda. A bog je samo za vas kršćane kojima ne smeta ni potpuno nelogično uvjerenje da je isti raspet na način kao i najobičniji lopov.
Ja i Otac jedno smo su Isusove reci.

Muhamed je covek-prorok ima bioloskog oca i majku.
Abraham isto.
Isus ima biolosku samo majku Mariju zacet je od nje i Duha Svetoga.
Kod nas Pravoslavaca Marija je i Bozija majka.
Bog je sila.

Dakle,
Hriscanstvo i Islam nemaju nista zajednicko, mi se ne klanjamo istome to je jasno svakoj strani.
Ti svakako imas pravo izbrati veru u kojoj je Isus razapeti lopov i bezuslovno verovati u to, no priznaces da bi to bila najidiotskija vera na svetu.
Ja ne mislim da si ti idiot.

@Tungi

...

Ta vera se zove istorija.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2449391#p2449391]barni011 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2449366#p2449366]alexandermagic napisao:[/url]Nismo se razumjeli barni. Vi vjerujete da je Isus raspet, a raspinjani su samo najobičniji lopovi i ostali kriminalci, što je historijska činjenica. Po tvojoj logici, onda i jeste idioti. :)

A ako idemo u sitna crijevca Adam uopće nije imao biološke roditelje, pa ga ne štujete kao boga.

Milosu Obilicu je odsecena glava a nije bio nikakav lopov vec junak, dao je svoj zivot ne bi li spasao druge zivote, za razne dela su se tada sekle glave i ne samo u Srbiji.
Zaista necu polemisati oko Isusa da li je bio lopov ili Bog.
Nadji nekoga drugoga za tako nesto.

Sto se tice Adama, nema logike da on bude Bog jer pre njega nije bilo Bozijeg coveka.
Isus je rodjen kao trajno izmirenje i iskupljenje coveka i Boga kroz Isusovo stradanje.
To je svrha Bozijeg lika u Isusu.
Adam je poseban po tome samo sto je prvi, cak smo u neku ruku mi posebniji od njega kada citas sta sam gore napisao.

sad bez ikakve ironije, zanima me kako crkva opravdava to da je Bog stvorio ljude, i njihove psihicke i fizicke osobine, pa samim tim i njihovu narav, izmedju ostalog i tendenciju ka losem ponasanju i grehu, a onda ih za to kaznjava sto pojedinacno, sto kolektivno, a zbirni bes (za iskupljenje svih ljudi) iskali na sopstvenom sinu?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
@disko

da li bi se ti nakon sto je neko pocinio silovanje obratio silovatelju, ili zrtvi silovanja, sve moleci je da nikad vise ne ide obucena u bilo sta drugo sem burke ili slicne odece, jer time moze izazvati sledece silovanje

a i ta burka, ako bas mora da izlazi negde, jer sta fali da sedi u svoja 4 zida

pa, zensko je, moze neko da je siluje, sto izaziva?
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2449687#p2449687]4NY K3Y napisao:[/url]@disko

da li bi se ti nakon sto je neko pocinio silovanje obratio silovatelju, ili zrtvi silovanja, sve moleci je da nikad vise ne ide obucena u bilo sta drugo sem burke ili slicne odece, jer time moze izazvati sledece silovanje

a i ta burka, ako bas mora da izlazi negde, jer sta fali da sedi u svoja 4 zida

pa, zensko je, moze neko da je siluje, sto izaziva?

Tako isto gejOvi mašu repom, a onda da izvinite huligani popizde i nasjednu na minu. :radosnice:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Свашта. Уметност је ванвременска катергорија ослобођена неумесних друштвених стега и норми које трају колико и лањски снег.
За колико бисмо непроцењивих уметничких дела били оштећени да је сваки црквени великодостојник, који је према свом пуританству тумачио религију, били оштећени да је приказивање голог људског тела заиста заживело као грех? Због тога су многа дела и уништена и то у самом Ватикану.
Уметност је одраз унутрашњих светова које нико никоме не натура на нос нити приморава да поштује, да у њима ужива па чак ни да их гледа. Галерија је отворена за заинтересоване посетиоце а не обавеза за све који кроче у ужи центар града те не видим за помом око исте а још мање за стављање ње у контекст контрааргументације против Прајда.

Ако бисмо и посматрали уметност кроз призму аргумената онда треба погледати и различите уметничке приказе хомосексуалаца, по црквеном тумачењу содомита, приказиваних у ватрама пакла, набијаним на различита помагала и пресецаним на пола.

Дакле, уметност је продужена рука обе стране...
By alexandermagic
Ja u klin, barni u ploču. Da ne uporabim znatno teže riječi. :ozbiljan:

I nikako mi nije jasna ta neka konstantna potreba gay kršćana da p(m)anično traže opravdanje za svoju homoseksualnost u svetim knjigama. Ne možete ga naći, ali vErujem da mnogima od vas samoobmanjivanje predstavlja svakodnevnicu, pa onda vam sve ide lakše. Eto sad je u kontekstu LGBT zajednice i Adam bitan. :roll:
Korisnikov avatar
By Alejandro
Moj komentar se odnosio na onu zavrzlamu oko Isusa.
Nisam religiozan, ali postujem tudje stavove, stoga mi je izlozba sa tom tematikom krajnje neumesna.
Jednostavno ne vidim razlog zasto bi se neko, zarad svoje umetnicke ekspresije, oslanjao na crkveno/religiozne kontekste/slike.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2449582#p2449582]Galadriel napisao:[/url]Neverovatno je da ti, Disko, ne vidiš da ne kriviš nasilnike koji će da prave kuršlus, sprovode nasilje po ulicama Beograda i nisi otišao na sajt Dveri i ostalih da im govoriš da ne prave štetu nego si došao nama da savetuješ da sami sebi uskraćujemo svoja ustavna prava. Samim tim ti podržavaš nasilje.
Sa ovim se u potpunosti slazem.

S druge strane, doticni autor teme je pun kontradiktornosti u stavovima koje je iskazao u razlicitim postovima, a negde cak i u jednom istom.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2449582#p2449582]Disko napisao:Ko od Gejova u srbiji zivi u iluziji da dok je ekonomsko stanje kakvo jeste (citaj - narednih 20 a i vise godina) vi gejovi mozete nesmetano da setate drzeci se za ruke i bez straha da vam neko ne iskopa oci .. ?
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2449582#p2449582]Disko napisao:Nisam se obratio LGBT zajednici, vec onima koji vrse provokativnu propagandu, i efikasno unistavaju VAS cilj, onemogucavaju LGBT-u da IKADA normalno seta ulicama, tako sto provociraju huligane i bezmozgovice.
Tipican primer onoga o cemu govorim.
Bez koncizno definisanih argumenata koji su medjusobno povezani, nema uopste svrhe zapoceti diskusiju jer bi to nalikovalo najobicnijoj svadji babetina na pijaci. Ili Vendi, kako god.
Zamislite samo scenario gde doticnom autoru niko nije odgovorio na ovaj vapaj za paznjom.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!