Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Caps LockMa poenta je u tome, da je ovo forum za diskusije zvani "Gay brakovi i roditeljstvo", a ne "Filozofski forum za pocetnike".
Konacno stigosmo do poente.
Inace, misljenja sam da je sadrzaj (ako ga ima) bitniji od metoda poput circulus vitiosusa gde se na argumente suparnika u misljenju odgovara naizgled kontra-argumentima koji se pretvaraju u same protivnikove argumente i iznose kao sopstveni. Dolazi do apsurda i pobijanja tih argumenata samim argumentima. Ukratko receno, to sto ti shvatas rec "obaveza" tako strasno mene ni najmanje ne brine. Za mene je obaveza dobra stvar i znak zrelosti. Ali cini se da u njoj ima nesto lose. Not that I'venoticed myself.
Originally posted by ValOK, skapirao sam. Sledeci put cu koristiti iskljucivo proste recenice sa maksimalno dvosloznim recima. A nas koji ne zelimo SOPSTVENU decu (sto ne znaci da je mrzimo in general) valjda treba ubiti. Ili nam bar zabraniti da javno iznosimo svoje misljenje. To ovde ionako nikad nije bilo popularno. Pa jos ako pritom ne koristimo onomatopeje vec eventualno dvoslozne reci, odmah postajemo filozofi. Freud bi bio odusevljen ovim. But I am not impressed. In the least.Originally posted by Caps LockMa poenta je u tome, da je ovo forum za diskusije zvani "Gay brakovi i roditeljstvo", a ne "Filozofski forum za pocetnike".
Konacno stigosmo do poente.
Inace, misljenja sam da je sadrzaj (ako ga ima) bitniji od metoda poput circulus vitiosusa gde se na argumente suparnika u misljenju odgovara naizgled kontra-argumentima koji se pretvaraju u same protivnikove argumente i iznose kao sopstveni. Dolazi do apsurda i pobijanja tih argumenata samim argumentima. Ukratko receno, to sto ti shvatas rec "obaveza" tako strasno mene ni najmanje ne brine. Za mene je obaveza dobra stvar i znak zrelosti. Ali cini se da u njoj ima nesto lose. Not that I'venoticed myself.
I drago mi je cuti, da postoje decki, koji vole decu i zele da imaju "svoje" dete.
Originally posted by Caps Lock
OK, skapirao sam. Sledeci put cu koristiti iskljucivo proste recenice sa maksimalno dvosloznim recima. A nas koji ne zelimo SOPSTVENU decu (sto ne znaci da je mrzimo in general) valjda treba ubiti. Ili nam bar zabraniti da javno iznosimo svoje misljenje. To ovde ionako nikad nije bilo popularno. Pa jos ako pritom ne koristimo onomatopeje vec eventualno dvoslozne reci, odmah postajemo filozofi. Freud bi bio odusevljen ovim. But I am not impressed. In the least.
Originally posted by HipatijaUh, sta docekah da sama sebe citiram...Originally posted by BoshkoI ja tako mislim... zbog toga ne nameravam da imam decu. Kod mene se ne radi o nekim mojim osobinama, mislim da bih sto se toga tice bila dobar roditelj, svakako bolji od mnogih koje imam prilike da vidim oko sebe. Ponekad i pozelim dete mada vrlo, vrlo retko... Ali posto dete nije bavljenje za dan, dva vec bar osamnaest sledecih godina treba mu posvecivati paznju i brinuti se o njemu... Ja mislim da mogu interesantnije da provedem tih osamnaest godina. Ima nekih stvari koje me zanimaju, kojima zelim da se bavim a flasice, kasice, obdanista, domaci zadaci itd ne spadaju u to.
Najlakse je napraviti dete, treba kasnije od njega napraviti coveka...
Originally posted by Inner-SmileKupila sam zenski casopis posle xyz godina i prvi clanak koji sam ugledala ima naslov "Niko me ne zove mama" - radi se o zenama koje nemaju decu... Da ne bih (narocito posle clanka) i ja dosla na neku takvu ideju moracu da "pozajmim" moju kumicu na nekoliko dana, ionako pita za mene... kuma - mama, slicno zvuci
Mene tako drma da cu da umrem kako sam luda, ukrashcu neko dete iz parka (oni shteaju bebe a ja kucu, hocu i ja bbeeeeebuuuu)
Originally posted by kiss addict?u'š nego šta!Originally posted by pcelica:narcis:
I najbitnije.
Apsolutno treba da li?i na mene!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!