Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

U moru sličnih horrora istog naslova, ovaj malkice odskače.. Spooky. Samim tim što sam gledao neki TS, lošiji snimak.
Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

U moru sličnih horrora istog naslova, ovaj malkice odskače.. Spooky. Samim tim što sam gledao neki TS, lošiji snimak.
Korisnikov avatar
By ilija f
Eating Out

Onako, prosečna komedija, mada me je glavni ženski lik oduševio :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Odgledao sam Bornov identitet, sva tri dela sa Met Dejmonom i nije loše, prvi je najbolji, a druga dva malo gori, ali podnošljivo.

Man in Black 3 - pfff, onako, slabiji nego prethodna dva, ali gledljiv

The Resurrection-Painted Skin - zanimljiv kineski film, bajkovit nekako, lepo snimljen

Snow White and the Huntsmen - ok je, ništa spektakularno, a ona Kristen stvarno ima manje više istu facu kroz ceo film
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Lord of the rings trilogija.

Malo iznad proseka, malo detinjasto, odličan CGI, kao i ostatak tehnikalija. Jedini problem je priča. U jednom trenutku Frodo i Sam gotovo izjavljuju ljubav jedan drugom, a u sledećem gomila orki i zmajeva napada "good guys"-e.

E, da, a po Tolkienu ljudi ne krvare kada su probodeni oštricom?
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2443403#p2443403]constantine napisao:[/url]Slika
Ne znam... nije mi bio dosadan, volim Milu, prija mi blještavost akcije u 3D-u... mada što je više akcije to je manje supstance, i ne kapiram da li planiraju još delova. Verovatno dok bude isplativo?

Smisleniji mi je nego prethodni deo, i efekti su delotvorniji. Vešto su iskombinovali sve što su mogli iz prethodnih delova, jer zaista nije moguće ubaciti ništa novo.

7.5/10. Nisam realan.
Korisnikov avatar
By Mars
El gledao neko ovog novog Paskaljevića?

Ja imam poziv za sledeću nedelju, pa se mislim.
Deco, kako se zove ovaj novi film što ga sad reklamiraju ( što bi rekla moja baba ) o nekom dečku što se sticajem nesrećnih okolnosti posle brodoloma našao nasred okeana u čamcu sa nekoliko različitih životinja, od kojih je jedna tigar ?
Imam nameru taj film da gledam, sviđa mi se najava.
:)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2450927#p2450927]*deni* napisao:[/url]Deco, kako se zove ovaj novi fil što ga sad reklamiraju ( što bi rekla moja baba ) o nekom dečku što se sticajem nesrećnih okolnosti posle brodoloma našao nasred okeana u čamcu sa nekoliko različitih životinja, od kojih je jedna tigar ?
Imam nameru taj film da gledam, sviđa mi se najava.
:)
POJEDEN
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Pa naravno da se zajebavam, mislio sam da ces ukapirati.
Ako decak ostane na brodu sa tigrom, sta drugo moze da mu se desi :lol:
Korisnikov avatar
By Myself
The Intouchables
Gospode Boze, kakva je muzika u ovom filmu. :drama:
Korisnikov avatar
By IriS
^ taj film je naprosto divan :love:
  • 1
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!