Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By nsc
a ujne?
ni strine?
Korisnikov avatar
By Hys.
...kada neko u pisanju koristi redudantnost i pleonazme do te mere da moram da stesem svaku jebenu recenicu da JA ne bi izgledala kao kompletni retard, umesto da se vidi koliki je on, u ovom slucaju ona.
Korisnikov avatar
By sapa09
Ne podnosim kada mi roditelji zadaju tonu nekih obaveza da bi se na kraju ponasali k'o da imam 3 godine.
Korisnikov avatar
By boo_radley
Kevinu tetku koja je kod nas već 4 dana i po ceo dan, znači od 7 ujutru do 11 uveče, krcka orahe. Skeri. :ozbiljan:
Pravi pauzu samo kad jede i spava. Ne znam koji joj je. Bole me uši više od zvuka pucanja ljuske.
Korisnikov avatar
By Hys.
- kad se nema obzira prema tudjim potrebama

- moralisanje

- kad imam giros ispred kuce a ne smem da ga jedem jer cu da se ugojim kad ga pogledam

Ovo poslednje me najvise muci.

:drama:
Korisnikov avatar
By gnossienne
To što kao da mi iznad glave stalno postoji jedan sat i govori:"Tik-tak-nećeš-stići-tik-tak-požuri..."
Korisnikov avatar
By gnossienne
I to što svaki put zagrabim više nego što mogu da ponesem.
Korisnikov avatar
By gnossienne
Editovano zbog prethodnog prosipanja frustracija na lica koja mi u suštini nisu ništa skrivila.
By Kragi
Ovaj novi 'trend' pustanja muzike, na javnim mestima, na telefonu preko zvucnika, dakle bez slusalica. Pa sad ono kao, setas ulicom i drzis mob u ruci a sa njega pici muzika koju, eto, slusas dok hodas. wtf?
Jbt, stavi slusalice u usi.
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Kada neko pise ''w'' umesto ''v'' na srpskom.
Korisnikov avatar
By Marizza
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2435180#p2435180]Kragi napisao:[/url]Ovaj novi 'trend' pustanja muzike, na javnim mestima, na telefonu preko zvucnika, dakle bez slusalica. Pa sad ono kao, setas ulicom i drzis mob u ruci a sa njega pici muzika koju, eto, slusas dok hodas. wtf?
Jbt, stavi slusalice u usi.

AAAA! I ja isto to mrzim. Po meni su to seljoberi. :D

Ne mogu da podnesem osobe koje se boje da kažu šta misle i osećaju da ih okolina ne bi osudjivala, a pritom se stalno žale kako im je život sranje. Pa ako ti se već ne svidja život koji vodiš promeni scenario i svoju ulogu u njemu.
Korisnikov avatar
By Delete
Ne podnosim ljude koji hrcu dok spavaju u mojoj blizini.

Prezirem i pogled ljudi koje probudim, pa me gledaju divljacki, iskolace oci, pomislim ili ce da me izmasakriraju, ili ce im one oci iskociti.
By Kragi
^
^
Kako su cool ove nove generacije na forumu.
Tako je deco! :D

ont: ove nagle promene vremena i razlike od 15-20 stepeni u temperaturi.
I nije da sam meterolopata pa sad kao imam nekih problema koliko me iritira cinjenica da sam prekjuce bio u majici a juce u jakni.
I ona fora kad ustanes ujutru i skontas da si se zajebao i ne mozes u majici vani ili pak po nekoj navici uzadjes tako vani, po hleb i jogurt, pa se smrznes.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!