[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2442439#p2442439]HalfJack napisao:[/url]*deni* napisao:'' Zmije u avionu '' je film koji se daje večeras na Prvoj.
E to ću da gledam. Pročitao sam kratak sadržaj filma i zaključio da naslov u potpunosti odgovara radnji filma, znači nema govora o nekoj metafori, od kojih mi se diže kosa na glavi, kada su u pitanju filmovi. Ako se film zove '' Zmije u avionu '', onda očekujem i da vidim te zmije, a u ovom filmu ću upravo da ih vidim kako prave haos među putnicima aviona u ovom ( nadam se ) napetom i uzbudljivom horor trileru.
Ali uopće nije uzbudljivo. Zmije. Avion. Vrištanje. Crnac. I to je to.
Ne samo da nije uzbudljivo, već je nečuveno i sramno ! Plastične i gumene zmije koje se vitlaju na očigledno veštački način po avionu ne mogu da uplaše ni malo dete, a ne odraslu osobu standardnih psihofizičkih karakteristika.
Ja ne znam kako tog redatelja i producenta nije bio stid da snime takav nefilm sa zmijama za koje se na kilometar vidi da su plastične i gumene.
Oca im jebem ! Da sam ovaj film kojim slučajem gledao u bioskopu, tražio bih da mi se vrati novac za ulaznicu, jer nisam platio kartu da bi mi se prikazivala neka vrsta lutkarskog filma sa plastičnim zmijama, već sam platio da gledam film koji se najavljivao kao horor - triler.