Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By vanillapuff
Ovo je zaista mLogo ozbiljna tema, te mi se cini da joj je upravo pravo mesto u kaficu.

Ima li jos ko zivaca da bude ozbiljan na ovome politicki nekorektnom forumu, te da se i dalje traumira i trza oko ljudi koji nemaju para za psihijatra ili koji su oh so savremeni i/ili otudjeni?????? :nesiguran: :lood: :seronjo: :pucaodsmeha:

:prsla:
Korisnikov avatar
By Hys.
:qqlele: vanilice, vidim ja da tebi treba puding pronto :giggle:
Korisnikov avatar
By Galateja
Meni se ova tema, zaista, jako dopada i ne vidim zašto oklevate sa odgovorima.
I ne kontam je kao reakciju na Isidorinu žvaku, već više kao diskusiju o internet forumumima, motivima dolaska i strukturi posetilaca.
Korisnikov avatar
By Mariška
Na forumu Društvo i politika još uvek je aktuelna polemika oko izjave Teofila Pančića da su forumi dno dna, verbalni proliv.

Pa mi nešto došlo da povampirim ovu ovdašnju temu o forumima, mnogo mi se sviđa.

Ali da ne zamaram mozak puno, radije bih citirala ovaj post:
Originally posted by Galateja
Gospođa Daliborka, otvorili ste veoma zanimljivu temu. :kiss:

Znam da se mnogima neće dopastoi ovo što ću napisati, kao i da se većina neće složiti, ali ok to je moje mišljenje i molim za minimum poštovanja. Naime, smatram da su pasionirani posetioci internet foruma ljudi koji imaju poteškoća u socijalnim kontaktima. Tu ubrajam i samu sebe.

Primetila sam pet vrsta ljudi koji dolaze na forume:
a) oni što samo čitaju i/ili napišu kratku opasku
b) oni što su društveno aktivni u smislu žurki, ali bez druženja 1 na 1
c) oni što imaju svoju malu ekipu, ne vole žurke i teško sklapaju prijateljstva te im forum dođe kao kompenzacija socijalnog (ne)života
d)oni što dođu zbog seksa i pronalaska partnera
e)ozbiljni psihički bolesnici

Sebe svrstavam u grupu C. I to nije zato što ne želim da se družim, već, pre bi se reklo, zato što ne umem, što sam smotana... Ne volim žurke niti formalne kontakte. Baš je bila jedna tema o površnim drugasrstvima. Meni to, zaista, ne treba. Ja volim da ako već uspostavim kontakt da on ima dubinu i kvalitet.

Internet forum ne samo da štiti anonimnošću, ne samo da ponovo gradimo i rađamo sebe, već i štiti od intimnosti. Kad god neko postane drag tu je opominjuća rečenica 'to je samo forum'. Kad nas neko uvredi ili povredi opet zaiskri ta rečenica. Ta rečernica je štit kako od uvreda tako i od zbližavanja.

Drugo, smatram da je internet forum mesto gde u prvi plan dolazi id za razliku od RL gde je na snazi ego ili posla, faksa i škole gde je u igri super ego. Otud toliko agresivnosti i seksualne energije.

Zatim, ne razumem ljude koji istresu kantu za smeće po forumašima i forumu, a ne mogu bez njih/njega. A i primetila sam da je prilično in isticati skrolanje. Možete mi verovati ili ne, ali ja kad čitam temu volim da vidim sve odgovore, bez obzira koliko cenim ili ne onoga/onu što postuje. I primetila sam da mi i mišljenje o pojedincima varira kao i da oni sami osciliraju. Trudim se da nikove posmatram samo kao posrednika između ličnosti i forumskog entiteta, a ne kao nešto isključivo virtuelno. Trudim se da pružim poštovanje onoliko koliko mogu.
Znači, iza tamo nekog avatara se krije BIĆE ranjivo u svojoj ljudskoj nesavršenosti isto kao što sam i ja ranjiva i nesavršena. I kad to tako kontam puno je lakša komunikacija.
Sve potpisujem, ali uz jednu ogradu, a to je da sam ja, Mariška, predstavnica i grupe E, a ne samo grupe C!
By Guion Nerville
Ja bih voleo da mogu da iskesiram licnog srinka ko u americkim serijama, forumi mozda dodju ko sirotinjska varijanta, ali nisam siguran u terapeutske efekte.
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Banana
Ja bih voleo da mogu da iskesiram licnog srinka ko u americkim serijama, forumi mozda dodju ko sirotinjska varijanta, ali nisam siguran u terapeutske efekte.
Svojedobno sam iskeširao popriličnu sumu.

Sada sam u fazi kada više ne vidim na koji način mi šrink može još nešto pomoći.

Jer šrink ti dođe kao štake. Kada si psihički totalno slomljen on ti pomaže. Ali kad želiš normalno da hodaš, moraš naučiti da hodaš bez štaka.

A forum meni dođe kao neki štap za pridržavanje - ne trebaju mi više baš prave štake (šrink), ali još uvek mi treba neka ispomoć, u vidu kakvog štapa (tj. foruma, koji mi pomaže, a što uopšte nisam očekivao kada sam došao, da osvestim neke delove sopstvene ličnosti, za koje sam smatrao da su još davno osvešćeni - a tek na forumu sam shvatio da baš nešto i nisu bili).
By Guion Nerville
Svojedobno sam iskeširao popriličnu sumu.

Sada sam u fazi kada više ne vidim na koji način mi šrink može još nešto pomoći.

Jer šrink ti dođe kao štake. Kada si psihički totalno slomljen on ti pomaže. Ali kad želiš normalno da hodaš, moraš naučiti da hodaš bez štaka.

A forum meni dođe kao neki štap za pridržavanje - ne trebaju mi više baš prave štake (šrink), ali još uvek mi treba neka ispomoć, u vidu kakvog štapa (tj. foruma, koji mi pomaže, a što uopšte nisam očekivao kada sam došao, da osvestim neke delove sopstvene ličnosti, za koje sam smatrao da su još davno osvešćeni - a tek na forumu sam shvatio da baš nešto i nisu bili).
Kada bih bio potpuno iskren, razumeo bih ako ne zna da mi pomogne, tj da su bacene pare. Mozda bih zalio za nekim lepim putovanjem. Jedna od kljucnih reci: gej frendli.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!