Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Kadmiel
Night watch -> Day watch

Ok su mi oba filma. Svidja mi se zavrsetak.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2442439#p2442439]HalfJack napisao:[/url]
*deni* napisao:'' Zmije u avionu '' :zmija: je film koji se daje večeras na Prvoj.
E to ću da gledam. :yes: Pročitao sam kratak sadržaj filma i zaključio da naslov u potpunosti odgovara radnji filma, znači nema govora o nekoj metafori, od kojih mi se diže kosa na glavi, kada su u pitanju filmovi. :meduza: Ako se film zove '' Zmije u avionu '', onda očekujem i da vidim te zmije, a u ovom filmu ću upravo da ih vidim kako prave haos među putnicima aviona u ovom ( nadam se ) napetom i uzbudljivom horor trileru.
Ali uopće nije uzbudljivo. Zmije. Avion. Vrištanje. Crnac. I to je to. :lol:
Ne samo da nije uzbudljivo, već je nečuveno i sramno ! Plastične i gumene zmije koje se vitlaju na očigledno veštački način po avionu ne mogu da uplaše ni malo dete, a ne odraslu osobu standardnih psihofizičkih karakteristika. :pljuje:
Ja ne znam kako tog redatelja i producenta nije bio stid da snime takav nefilm sa zmijama za koje se na kilometar vidi da su plastične i gumene. :pljuje:
Oca im jebem ! Da sam ovaj film kojim slučajem gledao u bioskopu, tražio bih da mi se vrati novac za ulaznicu, jer nisam platio kartu da bi mi se prikazivala neka vrsta lutkarskog filma sa plastičnim zmijama, već sam platio da gledam film koji se najavljivao kao horor - triler. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By acid drop
Evo ukratko,

The cabin in the woods, freakshow :lol: ima elemenata komedije, do pola filma sam mislila da su svi već mrtvi i da ću se prosrati koliko je kliše, ali drugi deo filma je izvukao prosek. Kanda inspirisano filmom Cube. 5/10

The Innkeepers
Dobar filmić, bez puno modernih specijalnih efekata od kojih mi se sere. 6/10

Shadow of the vampire. :nerd: Očekivala sam više. 6/10 :neznam:
Korisnikov avatar
By constantine
The Possession 2012
isto sranje samo drugo pakovanje
By Kragi
kad bese ono, juce, prekjuce

Slika

brutalno sranje koje ipak pogledajte. ^^
Dark Shadows

Ok... dal se Tim Burton uopće trudi napraviti dobar film? Ili je sam shvatio da je izgubio svoj mojo odavno pa ono why bother? Glavno da u svaki film strpa Johnny Deppa i Helenu Bonham Carter. Možda će napraviti neki novi film i sve uloge će glumiti Johnny jer drugi glumci nisu niti potrebni? :lol:

A Eva Green... jebote koji overacting. Tone it down woman. Sve u svemu loše, pred kraj sam se osjećao jadno. Čista patetika. A Alice Cooper cameo. :radosnice: Someone should stop Burton. Now.
8/10

ljubavna priča u kojoj ljudi imaju probleme na poslu, siromašni su i ponekad loši roditelji, obični i sebični, očajni i bijesni, puni ljubavi i vjere, spremni podnijeti žrtvu bez da im bude teško. divan film.
+ 'firework' od katy perry dobiva dubinu koju ta pjesma nikad nije mogla ni sanjati postići.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2445097#p2445097]HalfJack napisao:[/url]Dark Shadows

Ok... dal se Tim Burton uopće trudi napraviti dobar film?
hasn't happened since mid-nineties.
al ok, može svaki režiser postati loš, repetitivan i karikatura samoga sebe; ono što mene nervira su svi oni obožavatelji-kreteni koji se i dalje prave da je burton relevantan i da mu filmovi nisu već odavno govno.
Korisnikov avatar
By Madonna
resident evil retribution
:drkanje: :drkanje: :drkanje: :drkanje: :drkanje: :drkanje: izdrkao sam u mraku bioskopa
  • 1
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!