Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Darling
Ono-kad legneš mrtav umoran sa namerom da odspavaš tri, četiri sata, od toga odspavaš sat i po, probudiš se i brizneš u plač :qqlele:

Da l' da pripišem to pms-u u tridesetim, pitam se... :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Slika

''You think your job is bad?''

XDDDDD
:smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Madonna
jedva čekam da počne čišćenje snega lopatama jer gde sad da nabavim lopatu a treba mi
Korisnikov avatar
By horus.
da li se radi o japanskom mentalitetu, ili je samo ona ispala nevidjeni smrad... :hmm:
Korisnikov avatar
By mOwbid
Pa da. Bilo bi previse jednostavno da je prof dosao, a ja cekala samo 4h. :nokti:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
previse brinem. negde mi se izgubilo uzivanje u trenutku. to treba da se opravi nekako.

glupi pop je smislio da je ugrozen "od strane mene"...ladno je morao da mi kaze da je on jaci od mene fizicki. nicim izazvan. :love:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Kako se tako namesti da o ljudima uvek saznam više od onoga što mi kažu... A čak se ni ne trudim :awesome:
Korisnikov avatar
By gossip
^ isto kao sto se meni namesti da ispadnem skot prema nekome iako sam imao najbolje namere xD
Ne idem u skolu danas, izgleda. Puca me anksioza. Tripujem se, strah me je i polako mi se provlace suicidalne misli kroz glavu ponovo. Lepog li zivota, 'vako svaki dan.

EDIT: Postajem sve indiferentniji prema okolini. Plasim se svakog kontakta sa ljudima u bilo kom obliku. Zivim u nekom izmisljenom svetu, sam za sebe i osecam sve manju potrebu za bilo kim. Dodje mi da se potpuno izolujem.
  • 1
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!