Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2432281#p2432281]Misfit napisao:[/url]volim ja bergmana ( :shok: ) ali 'fanny and alexander' za sada ostaje jedino njegovo delo koje mi se nije preterano dojmilo. :shrug:
ja nist drugo nisam gledala jer uglavnom mislim da cu imati metalan ukus u ustima posle njega, ovo sam sasvim slucajno odgledala pre jedno 17 godina. Znam da mi je drzao paznju i naravno ostavio metalan ukus u ustima

Gledala sam Threads, otprilike isto toliko davno :)

Ali ako imas jos preporuka, pls!

OT:

Kratak film 2088/Universal Absurdity. Klasican za zanr, ali ima jednu scenu od par minuta sinematografski tako lepo uradjenu...vredno paznje, a i sam film traje samo 30 minuta.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ted.

Neobičan, simpatičan (plus random gay scene s Ryan Reynolds-om :awesome: ), 8/10.
Korisnikov avatar
By Hys.
Orphanage

onaj sto je milion ljudi ovde gledalo, spanski.

Svideo mi se, volim psiholoske hororice /jedino take' i volim/

Recimo 6/10
Korisnikov avatar
By Darling
Slika

Divan film! D i v a n!

Kako ja volim Sandru Bulok :meda:
Korisnikov avatar
By Myself
Bloomington.
Svidela mi se profesorka ali je film sranjce. ;)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slika

Dobar - 8/10.

Kristen Stewart je mnogo bolje odradila posao nego što sam očekivao... facijalne expresije su joj možda i jača strana u ovom filmu, u odnosu na verbalni performans. I dalje mislim da je loša glumica.

Charlize Theron i prikaz zle kraljice u filmu odličan.

Dopada mi se scenografija i prostrani pejzaži, mada me efekti nisu ostavili bez daha. Možda bih stekao drugačiji utisak da sam film gledao u bioskopu, još i 3D projekciju.

Film je prošao vrlo dobro, ali mi i dalje nije jasno kako je ono sranje od Alise u zemlji čuda prošlo mnogo bolje... filma se nisam sećao mesec dana nakon gledanja.
'' Zmije u avionu '' :zmija: je film koji se daje večeras na Prvoj.
E to ću da gledam. :yes: Pročitao sam kratak sadržaj filma i zaključio da naslov u potpunosti odgovara radnji filma, znači nema govora o nekoj metafori, od kojih mi se diže kosa na glavi, kada su u pitanju filmovi. :meduza: Ako se film zove '' Zmije u avionu '', onda očekujem i da vidim te zmije, a u ovom filmu ću upravo da ih vidim kako prave haos među putnicima aviona u ovom ( nadam se ) napetom i uzbudljivom horor trileru.
Gledajte ga i vi.
:)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2442388#p2442388]*deni* napisao:[/url]'' Zmije u avionu '' :zmija: je film koji se daje večeras na Prvoj.
E to ću da gledam. :yes: Pročitao sam kratak sadržaj filma i zaključio da naslov u potpunosti odgovara radnji filma, znači nema govora o nekoj metafori, od kojih mi se diže kosa na glavi, kada su u pitanju filmovi. :meduza: Ako se film zove '' Zmije u avionu '', onda očekujem i da vidim te zmije, a u ovom filmu ću upravo da ih vidim kako prave haos među putnicima aviona u ovom ( nadam se ) napetom i uzbudljivom horor trileru.
Gledajte ga i vi.

videces ih, veruj mi :nokti:
*deni* napisao:'' Zmije u avionu '' :zmija: je film koji se daje večeras na Prvoj.
Ali uopće nije uzbudljivo. Zmije. Avion. Vrištanje. Crnac. I to je to. :lol:
*deni* napisao:Gledajte ga i vi.
Ili ne.

OT: Tropic Thunder :lol: :cut:

Na nekim dijelovima sam se čak nasmijao ( :maska: ) but seriously Ben Stiller i komedije, someone should make him stop. Jack Black isto.
Korisnikov avatar
By Laerem
Michealngelo Antonioni - The Passenger 10/10

Potpuno sam preokrenuo svoje misljenje o Antonioniju. Jedan od onih rijetkih filmova gdje se likovi oslobode od konaca koji drze reziseri/scenaristi i zazive neovisno od price. Narativ se u jednom trenutku raspadne i film nabuja do dirljivih razina. Da ne spominjem sitne detalje, poput svadje bracnog para u jednoj Gaudijevoj stambenoj zgradi ili gdje recepcioner hotela spusti zaslon ispred svog prozora i odmah se naježiš jer znaš da slijedi nesreća. Onaj zadnji dugi kadar, takvu formalisticku hrabrost rijetko kada vidimo.

Jack Nicholson i Maria Schneider imaju divnu kemiju. I oboje su istovremeno i opusteni i suzdrzani.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2442439#p2442439]HalfJack napisao:[/url]
*deni* napisao:'' Zmije u avionu '' :zmija: je film koji se daje večeras na Prvoj.
Ali uopće nije uzbudljivo. Zmije. Avion. Vrištanje. Crnac. I to je to. :lol:
Nije uzbudljiv film ? Ni atraktivan ? Ni ništa ?
E sad sam na sto muka i dilema da li da ga gledam, a samo što nije počeo. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Life as we know it, nije los. Catherine Heigl <3.
  • 1
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!