Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
nešto mi se čini da će većina odgovora biti ne...

nisam ni ja-nemam želudac čak ni za n jihovu terminologiju i političke floskule...

ali koliko je to "ne" dobro-nemamo politički stav ili šta... :shrug:
Korisnikov avatar
By Srklet
građani ne moraju biti članovi političke stranke da bi bili aktivni i poticali na promjene u društvu. ima toliko drugih mogućnosti.
By space_oddity
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2439075#p2439075]Popeye napisao:[/url]građani ne moraju biti članovi političke stranke da bi bili aktivni i poticali na promjene u društvu. ima toliko drugih mogućnosti.
:up:

Besides, možeš ti imati politički stav, ali takav da se ne uklapa ni u jednu od stranačkih ideologija ili realizacija tih ideologija.
Što, u slučaju ove države, mislim da nije naročito teško.
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2439077#p2439077]space_oddity napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2439075#p2439075]Popeye napisao:[/url]građani ne moraju biti članovi političke stranke da bi bili aktivni i poticali na promjene u društvu. ima toliko drugih mogućnosti.

Besides, možeš ti imati politički stav, ali takav da se ne uklapa ni u jednu od stranačkih ideologija ili realizacija tih ideologija.
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2439077#p2439077]space_oddity napisao:[/url]

pa teško,s obzirom da postoji toliki broj partija pa da baš nijednoj nisi blizak-na kraju,postoje i struje unutra partija...
Korisnikov avatar
By Denni85
nisam jer nema stranke koja bi u potpunosti odgovarala mojim ubedjenjima. Sto se tice pogleda na ekonomiju, bliska mi je liberalna opcija (uz uslov da se drzava mora starati za bolesne, stare i nemocne) a sto se tice nacina uredjenja Srbije tu mi je bliska LSV ali su se u zadnje vreme dosta iskompromitovali davanjem bezuslovne podrske DSu a posebno u najnovijim dogadjanjima u Novom Sadu. Ceda mi nije simpatican zbog nacina na koji nastupa (previse arogantan) plus sto ima ogromno bogatstvo a da ne znamo kako ga je stekao. Nekako mi je najsimpaticniji i najprihvatljiviji Dinkic i njegovi URS.
Korisnikov avatar
By Vel boy
nikad bio niti sam.
no, kamo srece da jednoumne, shtetne stranke i ideologije nisu bile - nezvani chlanovi tj. shtetni faktori u mom zivotu i zivotu mojih najmilijih.
stoga, politichke stavove i odredjene politichke akcije zauzimam i preduzimam samo onda kada znam da me odredjene shtetne stranke i ideologije ugrozavaju. zauzimam i preduzimam, dakle, kao otpor njima.
Korisnikov avatar
By *deni*
Jesam bio član više njih isključivo zbog očekivanih interesa. Kako bi u kojoj stranci izostalo ostvarenje očekivanih interesa, tako bih i ja pisao zahtev za iščlanjenje, sa objašnjenjem da sam razočaran delovanjem stranke, odnosno lošim izborom kadrova, koji se ne pridržavaju deklarisanog programa stranke, zbog kojeg sam se, je li, ja i učlanio u tu stranku. No, nisam izgubio nadu, ima još dosta stranaka u Srbiji u koje se još nisam učlanio, tako da, računam, upašće i meni jedared kašika u med. :)
Trenutno ne znam da li sam i dalje član DS-a, pošto već 2 godine ne plaćam članarinu, nemam nameru, tako da može biti da su me izbrisali sa spiska članova, ali baš me briga. :kija:
Korisnikov avatar
By spliff
bio sam cglan ds-a od 1989. god dok me nisu izbacili iz stranke jer sasm njihovim aktivistkinjama rekao da cu da glasam za ldp
onda sam se reshio da se vishe ne ucchlanjujuem u politichke partije, mada me ldp sada smatra za svog chlana, iako ja to nisam, i stalno mi shalje neke propagandne materijale i shto je josh gore zovu me stalno telefonom i slichno...
Korisnikov avatar
By No_Stress
Nikad ne reci nikad...usao bih u neku stranku da mo treba zbog nekog posla koji jako zelim...to je nebitno da li si u nekoj stranci...
By Neverland
^
kako trenutno stvari stoje na političkoj sceni, ne bih nikada i u to sam sigurna. Ukoliko bi u budućnosti došlo do nekih značajnih promena na političkoj sceni, sve je moguće
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ to glumis ash ketchuma iz pokemona sa teorijom gotta catch 'em all?
By Kragi
Jesam. Clan LDP-a. :superheroj:
Naravno da nikad ne bih podrzao i bio clan partije sa cijim se stavovima i programom u globalu ne slazem ali moji prvenstveni razlozi uclanjenja su bili zbog potencijalne koristi (u nekom nematerijalnom smislu).
Jeste, nudio je odbor u Kg-u angazman u par sektora ali ja sebe kao 'politicara' nikad nisam mogao da zamislim nego mi je trebao neko ko bi mogao da, izmedju ostalih, stane iza mene u slucaju da mi se nesto desi dok sam prolazio kroz fazu zvanu outovanje. :D
Nesto sam uvek balansirao izmedju pasivnog clana i po potrebi se odazivao za neke 'angazmane' ali sam za uzvrat ocekivao da se oglase ako me neko prebije na ulici :D
I dalje sam clan iako mi vise i ne trebaju bas.
Korisnikov avatar
By *deni*
^
Odlično. Još se raspitaj da li ti njima trebaš, pa ako je odgovor negativan, stvarno više nema razloga da bitišeš na njihovoj listi članova.
Korisnikov avatar
By Stripi
da, člam sam SDP iako im ne plaćam članarinu :D
Zbogtoga se ne mogu kandidirati na unutarstranačkim izborima ali za to me zabole, baš kao i za SDP. Digli su mi tlak prije koju godinu tako da više ne idem ni na sastanke lokalnog ogranka.
Korisnikov avatar
By Vel boy
poenta mog simpatisanja umereno-levih i nazovi progresivnih stranaka, partija i ideologija i jeste da mi/nam omoguce shto vishe bezbednijeg, pravednijeg i ukljuchivijeg sistema i drushtva gde nece biti razloga da se neshto puno bavim/o politikom, jer ja politiku zapravo prezirem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!