Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

By mohairboy
E ovako pokrecem ovu temu jer to kod nas jos nije toliko tj ja znam za 3 ljudi koje imaju taj fetis.
Malo objasnjenja na ovu temu...Ljudi sa ovim fetisom uzivijau i vole da nose dzempere dok vode ljubav tj imaju odnose.
DA ne bih mozda ispao malouman postoje i sajtovi obozavaoca i to je jedna jako velika zajednica.
E sada zasto sam pokrenuo ovaj post jeste da ukoliko ima jos neko da stupimo u kontakt.
Otvoren sam za sve vidove saradnje i predloge..
Fluffy pozdrav :predaja:
Korisnikov avatar
By Hys.
Nek cveta hiljadu cvetova :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
đemperi đđđđ :)))

ćavo, welcome :)
Korisnikov avatar
By ROYAL
Mhm, mhm, mhm ... interesting...

Nego, da ja nešto priupitam - jel moraju ti džemperi da budu ono fensi (od kašmira i tako to) ili i oni "hvala ti bako"/sirogojno vrše pos'o?
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne znam, cini mi se da đempa tipa "hvala ti bako" bolje vrse pos'o :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
mene zanima al mi bilo glupo da pitam, jel to i leti važi? kapiram da nije baš imperativ ali ono... :kesa:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja bih bukvalno prokuvao još da džemper moram da nosim.
Jebem ti život, ja spavam direktno ispod otvorenog prozora u boksericama, a sinoć bilo 10 stepeni napolju.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Jaoooooo, napokon neko kinky i interesantan na forumu! :D

Super je priča, ali ne bih ja to mogao ono... steady. Recimo - occasionally.

Inače, nije mi do sada palo na pamet da džemperi i vunene stvari mogu i tako da se... doživljavaju, ali moja preporuka po pitanju vunica, pored angore i mohera, je i alpaca - fenomenalna na dodir, a i rukavice koje imam od zečije dlake su ultra-mekane, eto.
Imam i jedan kardigan od kamilje dlake, to preporučujem ako uživaš u tingling sensation - na goloj koži jako mekana, ali i dovoljno golicka :D

I par fotkica koje sam pronašao, da obogatimo temu:

Like za džemp:
Slika

Fetish:
Slika

I nešto slično imam, koliko god šašavo izgledalo, stvarno je dobro kad si na -15/20:
Slika

I da, izvinjavam se svim PETA aktivistima, ukoliko osećaju potrebu za izvinjenjem :alexis:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kapiram da je to do nadražaja na koži, koja je dodatno osetljiva tokom sexa.

Meni bi bilo nepodnošljivo, dovoljno mi je intenzivan osećaj samog snošaja, na granici izdržljivosti (ukoliko valja)... a uz to bi mi se koža verovatno iritirala od znoja i bilo kog materijala osim pamuka.
By space_oddity
Koji topic. :hail2:
Čovek svakog dana nauči nešto novo :)

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2438959#p2438959]Synesthesia napisao:[/url]
Slika
Meni je ovo moćno, not sexually, though. Samo kad bi bilo u drugoj boji.

Inače, ontopic: jebiga drugar, izgleda da nećeš naći safetišiste ovde.
Našla sam ti neki forum: http://www.furfashionguide.com/furforum ... ter-Forums" target="_blank :kiwi: mada kontam da si već i sam našao.
Korisnikov avatar
By bothways
Ja kad sam bio manji, redovno sam nakon masturbacije svrsavao u jednu svoju vunenu kapu iz detinjstva.

And that's as far as I get to the topic.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
kul, stvarno me zanima sta je tu popaljujuce, ako je uopste moguce objasniti
Korisnikov avatar
By bothways
Mene ovaj fetish podseca na furry fetish, mada kontam da su totalno razliciti.

U svakom slucaju, not my cup of tea. Ja tokom seksa volim samo carape da imam na sebi. :D
Miris kože me recimo raspaljuje, vune i sličnog ne, još ako se usmrdi od znoja... :shrug:

I ne vidim tu nikakvu opasnost ni rizik, osim da 'umotana' strana zaspe od mekoće tkanine, doživi hipertermiju, ili što već. Awww, kme.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!