Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Dakle, zadatak je vrlo jasan:
koja poznata ličnost mislite da kucka iza pojedinačnih nikova ovog foruma.
Može biti na osnovu bilo čega, izgleda, duha, stava, čak i ne mora imati nikakve veze sa likom i delom našeg suforumaša, nego time možete izraziti svoj animozitet, simpatiju ili nadu da će te sa playful tease ostvariti neku dublju komunikaciju koja će rezultirati trljanjem genitalija.

Daklem, već je rečeno da sam ja onaj Anđelković je l bejaše Stevan?

A našu morbidnu maubid vrlo često preuzme duh Vendi Vukelić. :wundy:
Ponekad pomislim da iza nicka alexandermagic piše niko drugi do Snežana Đurišić.
Tolika arogancija i hladnoća, pojačane komforom anonimnosti i distance koju pruža internet komunikacija, pa to može biti samo Sneža Đurišić i niko drugi.
:yes:
Korisnikov avatar
By antibiotic
^lol

iza denijevog nicka cesto pise neka starija korpulentnija dama koja se osamdesetih pojavljivala u epizodnim ulogama u domacim komedijama, tipa "zikina dinastija" ili cak snimila LP plocu koja je prosla zapazeno samo kod malog broja ljudi.

sto se mene tice, ja sam nesto izmedju geteovog fausta i sarke iz "ozaloscene porodice" :awesome:
Korisnikov avatar
By acid drop
Dirrty - David Duchovny. Podseća malo likom. :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ček, ko bi mogla da bude kisela. Hmmm... Koja. Bi. Samo. Ona. Mogla. Ličnost. Da bude.

Ni jedna mi ne pada na pamet. :neznam:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2436783#p2436783]*deni* napisao:[/url]Ponekad pomislim da iza nicka alexandermagic piše niko drugi do Snežana Đurišić.
Tolika arogancija i hladnoća, pojačane komforom anonimnosti i distance koju pruža internet komunikacija, pa to može biti samo Sneža Đurišić i niko drugi.
Mene on vise podseca na Teda Bandija :)

A ti me denika podsecas na vesnu zmiju, zena je prosla sve i sva i dalje se drzi i onako bre, iskrena je prema sebi i drugima, nema kod nje tamo-vamo :D
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
alexandermagic je mracna (dominatrix) strana emine jahovic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2436892#p2436892]Hys. napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2436783#p2436783]*deni* napisao:[/url]Ponekad pomislim da iza nicka alexandermagic piše niko drugi do Snežana Đurišić.
Mene on vise podseca na Teda Bandija :)

A ti me denika podsecas na vesnu zmiju, zena je prosla sve i sva i dalje se drzi i onako bre, iskrena je prema sebi i drugima, nema kod nje tamo-vamo :D
Izuzetno sam zadovoljan poređenjem i najsrdačnije ga pozdravljam. :fancyklap:
Tebe bih, da ne izlazimo iz branše, uporedio sa Nadom Obrić u njezinim duhovnim momentima dok vodi emisiju '' Svijet uspješnih '' na BN televIZOru.

A De Vila bez dvojbe upoređujem paralelno sa Darom Bubamarom i Majom Nikolić, jer ne mogu da se odlučim samo za jednu od njih. :fancyklap:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!