Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
:elvis: <<< me me me! neko vrijeme sam se baš identificirao s ovim smajlijem, sada me više s njime identificiraju dugi.

:lukavi: <<< ovo mi je najgori od svih smajlija, i nikad mi nije jasno što ga ljudi koriste, pa da su lukavi sigurno to ne bi tako naglasili.

također ne volim sve one :eevil: , :kissofdeath: i slične, jer ako u samoj rečenici nisi dovoljno zloban, nema smajlija koji bi to nadoknadio.

enivej, vrijeme je za smajlilogiju! :cheer:
Meni su vrlo simpatična ova dva: :) ;)
Iako uobičajeni smajliji, sviđa mi se kako su ovde predstavljeni grafički.

Neki su mi retardirani, ali ništa naročito. A mislim da se ova dva "zlobna" koriste uglavnom u šali. Npr: kako li se usuđuješ da vređaš smajlije, videćeš ti svoga boga :eevil:

Nisam ovde još dovoljno dugo da upoznam sve smajlije te razvijem ozbiljnije simpatije i antipatije prema njima, tj. one koje bi išle do granica oduševljenja ili mržnje. Javiću se ukoliko se to bude promenilo. :) ;)
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ja volim sve smajlije. Samo mi je užasna lista, tj kako su tabelirani. Volim smajlije. Treba nam još smajlija.
Korisnikov avatar
By Darling
Oooh, još jedna zgubidan tema :radosnice:

Ne slažem se sa Popajem. :odbij:

:eviltrep: :lukavi: :carica: :zvezda: :cvece: :obraz: :mazi:

Mrzi me da gledam tabelu, ovi su mi prvi pali na pamet.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ovi mi baš idu na kurac :wink2: :hvala: :drkanje: , od vel boy-evih :tamoamo: :giggle: :pokazuje: :vrcka:

Ovaj mi je ubedljvo najlepši :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Meni su ovi preslatki :obraz: :gric: :liz: :blush:
Asociraju me na leptiriće u stomak i rozLe naočari, pa zbog toga.
Korisnikov avatar
By acid drop
:iskolacen: - Tako je cakan. :sweet:
Volim i :drama: i :sigh:

Ne volim :) :( :D ;) itd. Više volim tačkice i zagradice. :] :}

NAJVIŠE ne volim ;) jer pojedini misle da su ispali pametni ako su ga stavili.
Ovisi. Neki smajliji mi se zgade kada osobe abjuzaju žestoko (sjećam se nekih wtf momenata nekih korisnika koji uzmu jedan smajli i ispišu čitavi post i formiraju neki jebeni ogromni trokut tih smajlija<3).

Osobno volim ovaj > :petra:(because it is cute, tits and mašna :stvarno dubok:) Ne volim onaj koji povraća (barfy?, ne znam kako se tu piše). Ostale mi se ne da nabrajati.
Korisnikov avatar
By Blady
jako volim :burka: obozavam taj smajli :lol:

:blady: svoj :)

:drama: ovaj mi je isto omiljeni...

i kako da zaboravim :alexis:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Neophodni - :canttouchthis: :durenje: :besimse: lepeza1 :krezavi: :smug:

Simpatični - :nerd: :awesome: :dancingfever: :kingkong: :maca: :meda: :backstab: :balon:

Postoji još nekoliko koji su mi simpatični kada ih drugi koriste, ali ih ne upotrebljavam... mrsko mi da bunarim po nepreglednoj bazi smajlija!

Nebitni - svi ostali, s izuzetkom osnovne palete poput :) ;) :D - ne podnosim i nikada ne koristim.
Korisnikov avatar
By bothways
prvi koji mi padaju na pamet za omiljene: :blentavi: :radosnice: :meda: :alikako: :awesome:

imam sigurno onih koji mi se ne sviđaju, ali previše je rano da mislim o tome. znam samo da mi je :sweet: ružno ispao za svoju namenu.
Korisnikov avatar
By Mars
Apsolutno zavisi od konteksta.

Na primer, najodvratniji su oni smajliji koje Vel Boy koristi u tom trenutku.
Korisnikov avatar
By nsc
nemam omiljene, nema ni onih koje ne volim
lista je katastrofa, ne mogu da verujem da se ne mogu poredjati po azbucnom/abecednom redu, ako je vec prevelik problem grupisati po znacenjima
najcesce koristim :D :lol: :smeh: :roflmao: kad mi je nesto smesno
:poklon: :rodjendan: i :party: za cestitanje rodjendana
:odlicno: kad mi se post dopada i nemam sta da dodam
:zakljucano: kad shvatim da sa nekim vodim jalovu diskusiju, a i :sudija:
:shok: kad sam iznenadjen ili ironican :leviathan: povremeno :pervert: po potrebi
:meda: :bearpride: :mazi: kad vidim mecku ili nekog ko mi se dopada
:vegi: :kuvar: :njami: :meso: i jos neki kog sad ne mogu da se setim kad je rec o hrani
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Evo ja se prijavljujem, Božanskim Moderacijama i Presvetom Jednorogu, zarad spasenja forumaškog življa, ukoliko mi daju načina i prime moju grešnu dušu za spas - da tabelu smajlija presredim i prerasporedim ih po nekom logičnom redu.
Zaista bih to uradio dobrovoljno, ako niko nema vremena ili volje da to uradi. :sesir:
Korisnikov avatar
By Mars
Napravi da svaki korisnik moze da formira svoju favorites grupu smajlija.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Pa to bi bilo idealno! :D Ali to zavisi od... ne od mene. Ja ću stvarno rado da se pozabavim tabelom, i ako treba ručno ću da pejstjujem smajlije i ukucavam kodove.
Muka mi je i imam facijalni grč svaki put kad moram da kliknem na "View more smilies"... :ninja:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!