Originally posted by unic0rn
Originally posted by Breee!!!
autovanjem se vrlo malo postize ... u nasoj sredini, ni malo ... naprotiv ... zato je bolje imati propise o zastiti i "gledati svoja posla", sto bi rek'o nas narod !
ja bash mislim obrnuto
outovanjem se daje do znanja ljudima oko sebe da je neko i u vashem drushtvu gay, da nisu to tamo neki ne znam ni ja kakvi i ljudi bi polako shvatali da homosex. osoba ima svuda i da su to normalni ljudi kao i svi drugi...
a bash sam zbog drugo dela i pitao, dzaba ravnopravnost kad je ne bi koristili
nisam ja protiv autovanja, ko zeli ... ali u nasoj sredini, i ako to ne priznas javno, to se manje vise zna, suska, prica ... i oni koji su razumni i tolerantni, shvataju da su i gay ljudi, kao i ostali ... a, onim drugim sem ogovaranja uskracujes argument priznanja da pokazu svoje pravoi lice !?!
ja sam pokusao da kazem da autovanje nije ravnopravnost, ili bar ne sustina na sadasnjem nivou tolerancije i civilizacije drustva, ne samo kod nas ...
mislim da se u sutini ne razlikujemo ... prirodno je da si mladji i da zelis da gay budu sto pre u potpunosti ravnopravni ... mene, pak, iskustvo sputava u tolikoj kolicini optimizma, a i potrebe ...