Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Daniel je lEpo sumirao sve potrebne instrukcije, samo bih dodao da vam je potrebno i solidno poznavanje sporta i sportskih zbivanja.

Pod sportom se ne misli na galop shopping, koji traje dan i noć. :ozbiljan:

Kita, raspoloživih usta i razvrnutih guzica ima svuda, pa se potrudite da vaše kite, usta i razvrnute guzice spadaju u 'posebnu ponudu'. :galerija:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Moraš biti obdaren strpljenjem, jer ništa u životu nije besplatno. Kao što pomenu antibiotic, nije dovoljno pružiti sponzoru samo fizičko zadovoljstvo koje može dobiti na svakom ćošku... a to ume da iscrpi čoveka.

Pritom ste uvek zavisni od njegovog raspoloženja i novčanika, dok ne uložite prikupljena sredstva, za šta je potrebna pamet na prvom mestu, a i vreme da se nakupi pristojan iznos. A budimo realni, sponzoruše najčešće ne razmišljaju dugoročno.
Ne moraš uopće 'pametno ulagati sredstva', ako si nešto posebno i iole inteligentan suptilno ćeš ga natjerati da ti razmjerno brzo kupi neku nekretninu koja ti danas-sutra može biti start za dalje: stan, koji možeš izdavati, neki salončić i sl. I da on na kraju misli da je cijela zamisao bila njegova. :kafa:
Ali pre svega moraš da budeš osoba za čijim će svakodnevnim prisustvom taj sponzor imati želju i potrebu . Zašto bi te inače sponzorirao na kapitalan način samo zbog seksa i mesa, kad taj isti seks i meso može dobiti i za šaku brašna i krompira, kao što kaže Kleopatra.
A za to da bi te neko želeo svakodnevno pored sebe ipak moraš ispunjavati određene uslove, o kojima smo već govorili.
:yes:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Hmh. Treba umeti igrati igru. Ništa ne vredi sport (I totally disagree with this one), obrazovanje i šlif, ako ne "umeš."

Da ne razvlačimo opet primer svima nam dobro poznat, u kom neobrazovana, operisana od sporta, i sa ne baš posebnim manirima, Saškica uspeva da upeca Andreja...
Korisnikov avatar
By bern
vidi se da ste amateri i mlatite. :lol: sjeli ko četiri babe pod dud i raspravljate kako izgleda sletanje ne mjesec.

čekamo stefana za nastavak.
Bernisa reče da su ovdje neki babe i amateri, a još uvijek nije stisla petlju da se prepusti Popeye-u, a trideset godina sprcala u dupe. Pfff.

Što se tiče Sinesteziranog, Vi ste se malo pogubili u vremenu i prostoru i zaboravili gdE ste. Ovo je pederaški forum i pederaška tema, tako da je potpuno irelevantno što Vi nalazite korisnim savjetom, sve dok odnos dva muškarca poredite sa odnosom muškarca i žene. Ako se Vi osjećate kao žena, to je već druga stvar i Vaše pravo, ali nemojte to projicirati i na sve ostale.

Hvala na pažnji, prijatno. :kafa:
Korisnikov avatar
By bern
možda jesam peta baba, ali moj sin ima najviše krava u selu, a ni snajka mi nije za baciti, te nemojte da je pustim na vas.

ali ste me izogovarali, bouuuuže. :lol:

u naše bapsko vrijeme palamari su se hvatali na poselima :lol: naravno, odjelo za igru moralo je biti besprekorno čisto, a pleteica čvrsta. pedigre se naročito cijenio.
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2436044#p2436044]bern napisao:[/url]možda jesam peta baba, ali moj sin ima najviše krava u selu, a ni snajka mi nije za baciti, te nemojte da je pustim na vas.

ali ste me izogovarali, bouuuuže. :lol:

u naše bapsko vrijeme palamari su se hvatali na poselima :lol: naravno, odjelo za igru moralo je biti besprekorno čisto, a pleteica čvrsta. pedigre se naročito cijenio.
A vi ste ga tako nazivali u vase vreme, bako? :rotflmao:
Korisnikov avatar
By stefan19
I sta bi, jel koristio nekome ovaj vodich? Uspeste da ulovite bogatog matorog palamara? :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!