Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Evo ovako. San od pre dve godine.

Sanjam ja sledeće: Ustajem iz kreveta. Mrkli mrak. Vreme neko k'o sad. :D
Tražim mobilni da vidim koliko je sati, i vidim 03.20 ujutru. Legnem ponovo. Kad primetim u ćošku iza mene sedi neko u nekoj odori sa kapuljačom preko lica. Ja da umrem od straha, ne smem da se pomerim. Kad ustaje taj i seda preko puta mene, ima čovek 2 metra čoveče. I kaže: "To što radiš nije dobro!", ja reko "Šta hoćeš ti, marš iz sobe" onako paralisan. Kad odjednom on skida kapuljaču. Ne vidim dobro ko je, mrkli mrak je jelte. Ja pitam "Ma, ko si bre ti?", a on se prodere: "Jel ti se više ovako sviđa!!!???" i spusti glavu, a kad je ponovo podigao, faca nekog deteta, čoveče!!! :shocked:

Skroz bolestan san, rođaci!!! :puzzle:
Korisnikov avatar
By mOwbid
sanjala sam sanju. da smo isle na neku ekskurziju na neku planinu i da nas je neka vestica smarala, ni ne znam sta je htela. pa smo kasnije otisle u skolu plesa i tancovale :dancingfever:
Korisnikov avatar
By acid drop
Da je čekam, negde u gradu, i da dolazi i ja je pitam u kojoj bolnici je rođena. :doh:

Posle odlazimo u njen stan da je volim.
Korisnikov avatar
By gossip
ne secam se..ali bilo je nesto lepo :)
Korisnikov avatar
By mOwbid
stajala sam na nekoj pijaci i dosao je lik nesto me pitao i ja pocela da mu govorim fish fish fish fish sve dok se on nije pretvorio u duha (????) koji je bio nevidljiv, uhvatio me je i odvukao gore u vazduh. i nosio sa sobom drzeci me tako cvrsto da nisam mogla da se mrdnem. i kako me je tako drzao pravo smo uleteli u neki zid i tu unutar zida mi je nabijao glavu na ekser, pa smo isli dalje u vazduhu gde je poceo da mi ulazi u stomak prstima... sto sam bukvalno i ovako osetila i sto me je pribudilo...skocila sam i bacila jastuk do kraja sobe (???)

:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Kako ulazna vrata nisu bila zakljucana i neko je usao i nastala je cela hostage situation i ubistva i sta ne... wtf.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
1. snimao se rijaliti šou u kom su gostovali kinez i kineskinja i ja sam mjaukala sa njima i platili su mi 7 hiljada
2. pomagala sam liku da se popne na neki bicikl koji se sastojao od 2 šipke i nikako nisam mogla da natempiram kako treba
3. išla sam sa drugom na koncert i upoznali smo neku devojku i dečka i otišli da im kupimo piće a završili u radnji sa šubarama i ja sam kupila meni neku kao za tarzana a on sebi neku za majmuna

ŠTAKOJIKURAC
nikad ja ništa normalno neću sanjati
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Jedan jako cudan san koji sam imao pre 2-3 meseca...

Sanjao sam da sam na nekoj drugoj planeti, sve je smedje boje-ulice, nebo, zidovi.

1) Razgovaram sa nekim ljudima i pitam ih kako im se zove planeta, i oni mi odgovore da se zove Nimbal. Onda ih pitam kojim jezikom govore, i kazu mi da je jezik Sikhet (ili tako nekako).
2) Stojimo na ulici i ja posmatram jedan zid gde su kredom uradjene skice nekih hriscanskih pravoslavnih fresaka, i te skice se menjaju i jedna dobija oblik coveka sa dugom kosom koji nosi mac o pojasu.
3) U nastavku sna, sanjam kao da padam i tada primetim obrise nekog kao zlatnog grada, sa kupolama, usred nekoj jarko plavog mora.

1) Kad sam se probudio, odem bzvz na net, ukucam one pojmove (Nimbal i Sikhet), i za prvi nadjem da je neko selo u Indiji, a Sikhet me odvede na sajt neke religije Sikhizam, takodje iz Indije. I dok sam gledao sajt nadjem tekst:

The Sikh Gurus have not directly mentioned anything about the certainty of life on other planets but there are references, which can only be construed as having relevance to life on other planets. For example, we hear that there are only 8,400,000 forms of life on earth and also Sikhism tells us that the limit of God’s creation is beyond human comprehension. The Guru says, “O Lord, You have embellished the creation with beauty creating the beings of various kinds, you infused your power into them. No one knows your limits.” (AGGS 1094)

“God has established his stocks and stores in many worlds. He has replenished them once and for all so that the supplies never run out.” (AGGS. 7 )

“I see none as great a giver as you. O Great Giver; You give in charity to the beings of all the continents, worlds, solar systems, nether regions and universes.” (AGGS. 549 )

Regarding these other worlds he says, “Having created the creation, He watches over it. By His glance of Grace, He bestows happiness. There are planets, solar systems and galaxies. If one speaks of them, there is no limit, no end. There are worlds upon worlds of His Creation. As He commands, so they exist. He watches over all, and contemplating the creation, He rejoices. O Nanak, to describe this is as hard as steel.” (AGGS. 8 )

Obviously Sikh Gurus believed that there was life on other planets, otherwise the above lines of the Guru would have no meaning and he would not have said, “Many solar systems, many galaxies. Many forms, colours and celestial realms. Many gardens, many fruits and roots. He Himself is mind, and He Himself is matter. Many ages, days and nights. Many apocalypses, many creations. Many beings are in His home. The Lord is perfectly pervading all places.” (AGGS. 1236 )

2)Slika jednog od gurua.
Slika

3) Nadjem da je glavno svetilishte sikhizma Harmandir Sahib, odnosno Zlatni Hram. Slika

Znam da postoji hiljadu objanjenja zasto se neke stvari poklapaju, od kolektivnog nesvesnog pa do toga da sam ja znao za sve ovo, pa sam zaboravio, i onda je slucajno isplivalo tokom sna. Meni se obicno za mozak lepe razne stvari i zanimljivo nepotrebno znanje, tako da sam sasvim siguran da ovo ranije nisam znao.:kafa: U svakom slucaju, taj dan mi je bio jedan od najcudnijih u zivotu, celokupan dozivljaj sveta mi je bio izmenjen, ali nakon par dana vratio sam se na staro. :blenta:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
U pičku materinu uvek sanjam freaky snove.
Sanjam sinoć porodica i ja na nekoj slavi. I sad znate one stolove od 3 km? E, ja sedeo negde na sredini. Ja pomislim u sebi koji su ovo šabani, 'oću da idem odavde. Kad odjednom u deliću sekunde staje muzika, prestaje priča i svi se u tom istom sekundu okreću ka meni. Blenu u mene ko ludi. Mrtva tišina. To bogami potrajalo. Pitam o čemu se radi. Neko tiho kaže:" Videćeš sutra na ovom istom mestu u isto vreme." HOROR ČOVEČE!!! :shocked:
Korisnikov avatar
By *Sandra*
^ opet neki fak? :D

ja vec protekle 2-3 noci sanjam (al na kraju, tj tik pre budjenja) da povracam i da mi to mnogo prija...
Korisnikov avatar
By mOwbid
ovako...
ja sam u babinoj kuci gde dolazi bleki i mi se uzasno ali uzasno napijemo. i to je poslednja slika.
sledeca je kako se budim sama u kuci, otkljucavam wc (gde sam zakljucala bleki ne znam zasto), nje nema, a kupatilo stoji u delovima, tj skroz razbijeno. skroz
zovem bleki, ne javlja se. zovem, ne javlja se.
pogledam svoj telefon.
i nadjem 4-5 slika.....kako sedimo u nekoj crkvi u sredini mase, gde se ljudi glasno mole i gledaju u jednu tacku (sekta neka), i mi tu sedimo, ona polugola, ja gola, igramo karte i jedemo kulen. i niko nas ne gleda, svi se mole.
zovem ponovo bleki koja se javlja i kaze kako se nicega, bas nicega ne seca i ne zna ni kako je dosla kuci.
i tu sam joj ja ispricala za slike i tad sam se setila sta smo kasnije radile.
naisle na neka dva lika koji su isli valjda da snimaju film i nas dve otisle sa njima i pevale u tom filmu neki deo.

dolaze moji u babinu kucu i sve kul, kao da je normalno da se kuca raspada, kupatilo unisteno. nista ne pitaju. samo mama hoce da gleda neki film na tvu, kad ja skontam da je to taj film prethodno vece snimljen, nas dve gole u crkvi igramo karte, jedemo kulen i pevamo u nekoj sobi. sve pokusavam da uradim da bih joj odvukla paznju od filma..

dolazi mi drugarica da mi cestita rodjendan i otvaram joj vino....

:hypno:

edit: e da, i kad sam se probudila imala sam osecaj kao da je to skroz moguce da smo nas dve otisle u crkvu da gole igramo karte.
Korisnikov avatar
By Berserker
Moj san je bio produkt kidanja živaca zbog parade i zluradih komentara...
Ispada kao mini film...

----------------------------------
Huligani se obraćaju Ivani Žigon da spreči Povorku, koja je već počela.
I u stilu Moćnih Rendžera - ona stane, namesti ruke, i umesto rečenice "It's morphin time!!"
kaže "Pola žena - pola Vidovdan!!"

Naša povorka zastaje, jer se oseća da zemlja drhti, a ima šta da se vidi - iza obližnje oniže zgrade mlatene izranja oveći robot.

Među gomilom, 2 lece, gledaju u to čudo i između sebe razgovaraju...
A:"Šta je ovo?!!"
B: /zabrinuta faca/ "ŽigonZord..."
ŽigonZord potvrđuje svima u povorci tvrdnju druge lece izgovaranjem "Pola žena - pola Vidovdan", onako elektronski

A: "Nadam se da neće da recituje..."
ŽigonZord usmerava ruke ka Povorci, a te ruke su više kao topovi.
A: "Neće valjda projektile na nas..."
B: "Kamo sreće... još gore.... Kosovske Božure... Bežimo"
------------------------

Debilno je... Pritom moj mlađi brat mi je rekao da sam imao osmeh na licu dok sam spavao. Kad sam rezimirao sebi šta sam odsanjao, valjao sam se na podu...
Korisnikov avatar
By gossip
da sam hteo da platim ulaz u apartman karticom a ne parama :facepalm:
Korisnikov avatar
By acid drop
Сањала да 'ватам своју професорку из средње школе за дупе. Све у фазону Јагодинке Симоновић. Форуме, форуме...
Korisnikov avatar
By gnossienne
^ Ma neka si ti nju drpnula, pa makar i u snu. ^^

(Ako je to ona što si je spominjala skoro :nesiguran: )
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Sanjao jednog forumaša... A prekjuče sanjao jednog drugog forumaša....
Zaključak: previše vremena provodim na forumu :s
Korisnikov avatar
By *Sandra*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2437951#p2437951]Berserker napisao:[/url]Moj san je bio produkt kidanja živaca zbog parade i zluradih komentara...
Ispada kao mini film...

----------------------------------
Huligani se obraćaju Ivani Žigon da spreči Povorku, koja je već počela.
I u stilu Moćnih Rendžera - ona stane, namesti ruke, i umesto rečenice "It's morphin time!!"
kaže "Pola žena - pola Vidovdan!!"

Naša povorka zastaje, jer se oseća da zemlja drhti, a ima šta da se vidi - iza obližnje oniže zgrade mlatene izranja oveći robot.

Među gomilom, 2 lece, gledaju u to čudo i između sebe razgovaraju...
A:"Šta je ovo?!!"
B: /zabrinuta faca/ "ŽigonZord..."
ŽigonZord potvrđuje svima u povorci tvrdnju druge lece izgovaranjem "Pola žena - pola Vidovdan", onako elektronski

A: "Nadam se da neće da recituje..."
ŽigonZord usmerava ruke ka Povorci, a te ruke su više kao topovi.
A: "Neće valjda projektile na nas..."
B: "Kamo sreće... još gore.... Kosovske Božure... Bežimo"
------------------------

Debilno je... Pritom moj mlađi brat mi je rekao da sam imao osmeh na licu dok sam spavao. Kad sam rezimirao sebi šta sam odsanjao, valjao sam se na podu...
:smeh:
sta ti se desilo taj dan? kakve ti traume imas?
sjajno :D
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Sanjao sam da sam sa nekoliko forumaša otišao na neki teniski turnir u Prag, na kojem su neki od nas i sami učestvovali... Jelena je ispala u četvrtfinalu, Kadmielu su podmetnuli neke felerične loptice pa se svađao sa sudijama, singerica je za to vreme zdušno navijao... Posle smo šetali po Pragu, pokušao je da nas savata onal lik iz Czech Hunter-a, al je zapalio kad se pojavila policija... I bilo je i nekih stvari koje nisu za javnost :D
Korisnikov avatar
By gossip
da sam se pomirio sa bivshim

it was not a dream
it was a nightmare xD
Korisnikov avatar
By gnossienne
Sanjala sam da idem ponovo u gimnaziju i da je acid drop sa mnom u razredu i da pričamo na času nešto o androginosti pa nas opominju.
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!