Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429962#p2429962]acid drop napisao:[/url]Nemam još uvek ništa. Počela sam to u decembru prošle godine, još uvek učim.

Mislim da je red da krenem da napravim nešto, pa makar bilo njesra, samo da probijem led. :)
Ja imam samo neke 808 i 909 semplove, par pluginova i to je to.
Edit: + jedan dragoceni samplepack. :drama:

Ima tema Muzička produkcija, i De Vil se time bavi. :) Ako ti imaš neke radove, reci mi, da otključam pm, a možeš i u temi da okačiš. :D
Nemam ni ja još uvek ništa vredno kačenja, sve neke kratke trake, za koje su mi se projekti pogubili po hardu, pa mogu da otpišem odmah da će od toga biti nešto. Jedino sad ako nešto novo napravim kako treba okačiću u toj temi, mislim da sam naišla ranije na nju.

Semplove imaš po torrentu, ne znam koju vrstu muzike bi htela da produciraš, ali lako se nađu dobri paketi. Ima tema na još jednom forumu gde kače razne pakete za download po rapidu itd., pa ako te interesuje otključaj pm da ti prosledim link. Isto ne znam da li si već bacila pogled na FL Studio Bible? Možeš i to da nađeš na netu u .pdf formatu, tu je baš objašnjeno dosta stvari oko programa. :)

A ima i neki paket sa dosta video tutorijala, od početničkih stvari do nekih zavrzlama što nisam još skontala kako i šta. :D Samo to nemam pojma odakle sam skinula, al' iskopaću nekako.
Korisnikov avatar
By acid drop
Meni semplovi nisu toliko bitni, više radim sa VST-ovima, mada je lakše sa semplovima. Nekad mi komp zariba kad koristim VST, trebalo bi da kupim novi, ili da bolje opremim ovaj.
Fali mi eventualno malo muzičke teorije, mada nije neophodno. :)
Imam sve što mi treba, samo malo malo inspiracije i truda. :D

Težim ovakvoj muzici: http://www.youtube.com/watch?v=lJkZ5PRDGok" target="_blank

Šta ti produciraš? :)
Korisnikov avatar
By mOwbid
evo ucim i pokusavam da iskuliram klinca koji mi drka zid pored glave loptom. -.-
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
Aha, pa onda samo polako, što više vežbaš bolje će ti ići. :)
^ Kako dubokouman savet e...

Sviđa mi se ovo tvoje. Evo sad listam playlistu i ne mogu da nađem ništa što sliči ovome što do kraja ispadne od projekata. Neka mešavina psy/progressive, jebemliga, mada težim ka dnb-u. :puzzle:

Ma okačiću prvo što završim pa ti vidi, što se više trudim da opišem samo pravim još komplikovanije. :lol:
Korisnikov avatar
By acid drop
:lol:
Mmm, eksperiment. :smug:

Ja volim progressive psy. A i dnb. Jednom sam čak napravila dnb beat. :lol:
G-sonique Renegade je dobar za dnb.
By Esta
Cekam da se skine film i na spavanje
Korisnikov avatar
By mOwbid
dosla sa faxa. razmisljam da odspavam iako mi se ne spava.
Korisnikov avatar
By mOwbid
i da, cekam rezultate. malo sam nervozan :shrug:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Smišljam najbezbolniji način da otkažem gathering u gradu... feel so lazy.
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Sada dosao sa Ade, vozio bicikle sa prijateljima, bilo je super! :D
Pre ovoga nisam dotakao bicikl godinama...
Korisnikov avatar
By Darling
Razmišljam da li da jedem, pa da prilegnem malo ili obratno... :neznam: nešto sam kao izduvan balon...nije mi ni do čega... :sigh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
^isto...samo sto sam jela, sacu u krevet...
Korisnikov avatar
By Miss Marple
Pijem kafu i iscitavam forum, nije me bilo danima pa se nakupilo.
A imam sta i procitati...
Korisnikov avatar
By mOwbid
evo budim se, zevam i cackam oko
  • 1
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!