Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Denni85
Kako ste proveli ovo leto?

Ja sam bio 10 dana u Sitgesu i mogu reci da sam malo vise ocekivao. Okey, to je lepo mesto na moru, vreme bilo idealno (toplo ali pokraj mora se vrucina toliko ne oseti) ali dosta ostarelih gayeva :( recimo da je prosecna dob bila oko 40 , da nije bilo ruskih gayeva da spuste taj prosek bilo bi jos gore.
By alexandermagic
LEtnji odmor k'o lEtnji odmor. Pun mi je đoka egzotičnih destinacija. Mrzim vrućine, dosadi mi stalno kupanje, izležavanje i paradiranje plažama, te višesatno muvanje po antikvarnicama i kojekakvim shop-ovima ne bih li pronašao nešto interesantno za sebe i meni drage osobe. Ali dečku ti lEtnji odmori prijaju, pa eto da i ja nekad učinim milosrdno dElo. :kafa:

Kao 'pravi' odmor za sebe doživljavam uvijek i samo onaj zimski. Na planini.
Korisnikov avatar
By bothways
Ja tek danas idem na "odmor", tako da se javljam za 2 nedelje :)
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Prvi odmor je bio super, ocekujem drugi uskoro. :P
Korisnikov avatar
By Azdaja
fino, mada tek cu na PRAVI odmor u novembru, thai se cheka :D
Korisnikov avatar
By Delete
Prvi odmor sve sveo na iscrpljujucu jurnjavu da vidim i obidjem sve sto se moze obici, a drugi tek predstoji i ocekujem mnogo izlezavanja, hedonistickog tovljenja i seksa.
Korisnikov avatar
By Azdaja
^seksa? pervertu...to je odmor, a ne seHi takmicenje...:lol:
By alexandermagic
E da, jeste da i nema veze sa temom, ali ...

Kako mi je samo iritantan sav taj lEtnji 'entuzijazam' kod pojedinaca i ta neka njihova nada da će konačno i njihova zvEzda sreće da zasija, te graja, gužva i šarenilo na sve strane. Bože sačuvaj i sakloni.
Korisnikov avatar
By Azdaja
zar nije lepse otici na "letovanje" u novembru/decembu? a posle toga odma na planinu??

ne kapiram letovanje u julu i avgusu, pogotovo na ovom podneblju, kad je hot kao u paklu...tad se ide na gradsko kupaliste...:smeh:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429747#p2429747]Azdaja napisao:[/url]zar nije lepse otici na "letovanje" u novembru/decembu? a posle toga odma na planinu??

...

meni se vise dopalo prvo na planinu, pa onda na more

kad smo bili mladji, u pricama o tome kako bi voleli da zivimo uvek su svi pominjali i "leti na more, zimi na skijanje"

meni je uvek bilo trip - leti na skijanje (na snegu, ne na vodi), zimi na more (toplo more)

iliti leti na zimovanje, zimi na letovanje
Korisnikov avatar
By Anhedonie
bio sam kuci na par nedelja. proveo se uzasno, naravno. ostatak leta sam u bgu, sa tebrom. ne zalim se.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!