Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Kadmiel
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429496#p2429496]Synesthesia napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429489#p2429489]Azdaja napisao:[/url]^kad se druzis sa gEy osobama, samo zato sto si gej? ja to ne mogu...pokusah par puta, pa ne merem...:cupakosu:
Oh da, to je no.1! :yes:
MDNA napisao:@ syne, baby, kakve su to nebuloze?!?!? ahhhahahahahah
Nisu nebuloze, majke mi... ne izmišljam. 'Ladno čovek na pitanje "Šta će ti to u životu?" (nebitno šta) odgovara pun sebe, sa "Pa jesam gej ili nisam?!? Hehehe..." hteo, ne hteo, nađeš se u društvu... pa onda ćutiš, slušaš i preslišavaš se zbog čega moraš da sediš tu... pa kad shvatiš o čemu se radi, počneš da se mrštiš, i podesiš Fake Call, da se nekako spasiš... :kesa:
Actually, na to sam mislio. <.<
Korisnikov avatar
By Madonna
ne razumem. šta fali gej osobama? ili je trebalo da piše kad se družiš SAMO sa gej osobama? ali i dalje ne razumem zašto biraš da se družiš s nekim jer si TI gej. ništa ne shvatam
By Kragi
Nesto sam razmisljao o opterecenosti sexualnom orijentacijom i pade mi na pamet da povucem paralelu izmedju dve krajnosti opterecenja (kad vec nazvasmo to tako).
Da li sam kao gay persona, also, opterecen sexualnom orijentacijom ako mi je fb user 'coca cola boy' zato sto sam gay?
ako blutujem i cropujem face picture na romeu?
da li sam opterecen ako se krijem, ako lazem, ako ne mogu otvoreno da pricam o tome?
ako ne smem da kazem ime?

da li je i to opterecenost sexualnom orijentacijom?
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Zavisi Kragi.

Ako to radiš jer si glup, tup, ograničenih shvatanja, neobrazovan, uplašen, stidljiv, jajara itd. - onda nije.

Ako to radiše samo i jedino zato što tako treba jer si gay - onda jeste.
By mevil
Prva poruka od jednog pedera iz reda piletine, upravo. Hvala na dobrodošlici.

Iskreno, nisam pročitao sve. Ostalo mi je par stranica; sada nemam vremena. Ono što jesam pročitao -tu sam video da se nižu postovi ljudi koji su ovde konstante. Isti oni ljudi čije sam postove čitao ranije, i zbog kojih apsolutno nisam imao želju bilo šta da pitam niti da kažem, jer sam pretpostavljao na koju bi stranu priča otišla, i na kakav način. Dakle, da, teza da lako oterate piletinu svojim nastupom je potpuno tačna. Informacije se, hvala Internetu svemogućem, mogu relativno lako naći. Tuđa iskustva takođe -i ovde i na drugim mestima. Ovde, da -ovde; to su priče koje su već ispričane, u kojima možeš pronaći svoje nedoumice, svoju situaciju itd, i izvući ono što te interesuje, ako malo mućneš glavom. (Čitajući to, "konstantni" ljudi su se izdvojili). Znam da je to za neke već ispričano i viđeno, i uveren sam da postoji, u nekoj meri, odbojnost prema strpljivom i korektnom pristupu (mala ili ne, u to ne ulazim), makar zbog ponavljanja stvari. Zašto ponekad ispliva vulgarnost i neprijatnost, to ne znam, ali znam da sam već video, i da mi nije bilo prijatno da čitam, niti je dovelo do toga da pomislim da ću nekada nešto želeti da pitam i/ili podelim ovde. Da odbija ljude -odbija ih (nas, piletinu; govorim iz iskustva).

Zašto ovo pišem -zato što se neposredno pronalazim u ovom aspektu priče. Nisam video (sem ako sam preskočio) ikoga iz redova piletine da javio. Pa red je makar neko da iskoči. O ostalim stvarima o kojima se diskutuje ne mogu sada -niti je meni samom sve kristalno čisto, niti je čitanje blizu pola stranica ove teme doprinelo boljem viđenju stvari i formiranju stavova kod mene. Zato ne bih da prosipam nešto oko čega nisam siguran. Nije štivo za piletinu, realno.

U nadi da ovaj post neće sada izazvati neku žešću lavinu protiv mene (a imam utisak da će je biti), pozdravljam :bye:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Dobrodošao! I svrati opet, kad budeš imao vremena... :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Kao pripadnik zle, frustrirane grupe pune mržnje (apparently) samo sam hteo reći da tvoj post ne bi od mene izazvao nikakav hejt pri repliciranju...

Ali to ionako nije ni bitno jer sam zaslepljen svetlima velikog grada, pa ne vidim stvari jasno. :superstar:

I da, welcum, nadam se da ćeš se ugodno osećati na forumu. Treba vremena da se navikne čovek, ali vredi. :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429499#p2429499]MDNA napisao:[/url]ne razumem. šta fali gej osobama? ili je trebalo da piše kad se družiš SAMO sa gej osobama? ali i dalje ne razumem zašto biraš da se družiš s nekim jer si TI gej. ništa ne shvatam

lepi, gej osobama nista ne fali, ali druziti se s nekim samo zato sto je gej bez jednog zajednickog interesovanja je bzvze/ trulana na kub...

ak' si opalio po sark. kUl, ok sve...ali, ako jos neko drugi nije ukapirao evo odg :awesome:
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429525#p2429525]Azdaja napisao:[/url]druziti se s nekim samo zato sto je gej bez jednog zajednickog interesovanja je bzvze/ trulana na kub...
naravno da jest.
ali, ljudi to fakat rade? :nesiguran: pitam ozbiljno.
i don't get it. ako mi je netko dosadan i nemamo ništa zajedničkog ili zanimljivog za raditi/pričati, može biti gej (ili strejt) koliko hoće, ali očito je da se nećemo družiti.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Beč liberalan.
Beč. Liberalan.
Šta sam ja doživeo da mi ljudi govore. :drama:
Mislim da sam brat bratu video tri muška para da se drže za ruke na ulici (minus parada, minus stotinjak kvadratnih metara pederskih kafića.)

E, a stvarno je došao da kaže da ništa neće reći. :lol:
By Kragi
A ja zapravo tek sad skontah da su i azdaja i kornjaca vani?
no eto, srecom te su se javili i normalni odatle :smeh:

ma dajte, ja sve vreme bio ozbiljan jbt.
ae laq notj
Korisnikov avatar
By Madonna
Kragi napisao:Nesto sam razmisljao o opterecenosti sexualnom orijentacijom i pade mi na pamet da povucem paralelu izmedju dve krajnosti opterecenja (kad vec nazvasmo to tako).
Da li sam kao gay persona, also, opterecen sexualnom orijentacijom ako mi je fb user 'coca cola boy' zato sto sam gay?
da li sam opterecen ako se krijem, ako lazem, ako ne mogu otvoreno da pricam o tome?

ne naravno, as long as you don't talk about it :awesome: misim, možeš da pričaš sa tim ljudima iz tog jednako bitnog a opet krišom vođenog segmenta života, (jer tvoja seksualnost A NE SEKS treba da bude nešto tajno a gej ljudi su samo za jebanje nikako za druženje)

nema mutavog muvanja nego samo jesi a/p, dužina kite i tako to. jer ako su muvaš kao neka pizda, i onda tako sav happy odeš u strejt društvo i kažeš kako misliš o njemu kako si happy zbog toga, NOO!!! ti si jedna opterećena profesionalna pederčina. misim, šta naturaš to svima na facu jbt!!!! koga bole kurac šta ti radiš u svoja 4 zida <3333333333333333333333333333

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429512#p2429512]Synesthesia napisao:[/url]Zavisi Kragi.

Ako to radiš jer si glup, tup, ograničenih shvatanja, neobrazovan, uplašen, stidljiv, jajara itd. - onda nije.

ne.

ako to radiš to što je kragi naveo, to nije zato što si opterećen sexualnom orijentacijom, već zato što si gnjida :snob:
hihi šalim se malo, nismo gnjide ali je sve to mega jadno.
Korisnikov avatar
By Azdaja
kragi, dobro smo - ne brigaj (a trenutno sam kuci u somboru, pa tek nema nervious :awesome: ) :D

@popaLje, radeee...
Korisnikov avatar
By Madonna
@ azdaja ne, stvarno ne kapiram da neko bira društvo po tom principu... :neznam:

tj.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429531#p2429531]Popeye napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429525#p2429525]Azdaja napisao:[/url]druziti se s nekim samo zato sto je gej bez jednog zajednickog interesovanja je bzvze/ trulana na kub...
naravno da jest.
ali, ljudi to fakat rade? :nesiguran: pitam ozbiljno.
i don't get it. ako mi je netko dosadan i nemamo ništa zajedničkog ili zanimljivog za raditi/pričati, može biti gej (ili strejt) koliko hoće, ali očito je da se nećemo družiti.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429532#p2429532]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
trenutak u kojem sam ja odlučio da ne želim živjeti u beču se desio na kasi u billi. bio sam s frendom koji je studirao na TU i pričali smo hrvatski dok smo čekali u redu. kad smo došli na red, prodavačica (onaj tipični primjerak austrijskog lumpenproletarijata s oksidiranom kosom, kojemu je DJ Oetzi vrhunac muzike) je naše artikle počela vrlo grubo bacati preko blagajne, gledajući nas vrlo neprijateljski. mi smo bili zbunjeni sve dok hajderovka nije rekla 'hier wird deutsch gesprochen'. e, onda smo joj jebali mater na njemačkom.
imali smo i super buržujski moment kada smo joj rekli da mi ovdje završavamo faks, a ona je glupa neobrazovana kasirka.
long story short, austrians are fucking nazis. give me germans every day of the week.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
MDNA napisao:
Kragi napisao:Nesto sam razmisljao o opterecenosti sexualnom orijentacijom i pade mi na pamet da povucem paralelu izmedju dve krajnosti opterecenja (kad vec nazvasmo to tako).

ne naravno, as long as you don't talk about it :awesome: misim, možeš da pričaš sa tim ljudima iz tog jednako bitnog a opet krišom vođenog segmenta života, (jer tvoja seksualnost A NE SEKS treba da bude nešto tajno a gej ljudi su samo za jebanje nikako za druženje)

nema mutavog muvanja nego samo jesi a/p, dužina kite i tako to. jer ako su muvaš kao neka pizda, i onda tako sav happy odeš u strejt društvo i kažeš kako misliš o njemu kako si happy zbog toga, NOO!!! ti si jedna opterećena profesionalna pederčina. misim, šta naturaš to svima na facu jbt!!!! koga bole kurac šta ti radiš u svoja 4 zida <3333333333333333333333333333

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429512#p2429512]Synesthesia napisao:[/url]Zavisi Kragi.

ne.

ako to radiš to što je kragi naveo, to nije zato što si opterećen sexualnom orijentacijom, već zato što si gnjida :snob:
hihi šalim se, malo nismo gnjide ali je sve to mega jadno.
Ma samo ti je mega - mega krivo! :njanjanja:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429550#p2429550]Popeye napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429532#p2429532]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
trenutak u kojem sam ja odlučio da ne želim živjeti u beču se desio na kasi u billi. bio sam s frendom koji je studirao na TU i pričali smo hrvatski dok smo čekali u redu. kad smo došli na red, prodavačica (onaj tipični primjerak austrijskog lumpenproletarijata s oksidiranom kosom, kojemu je DJ Oetzi vrhunac muzike) je naše artikle počela vrlo grubo bacati preko blagajne, gledajući nas vrlo neprijateljski. mi smo bili zbunjeni sve dok hajderovka nije rekla 'hier wird deutsch gesprochen'. e, onda smo joj jebali mater na njemačkom.
imali smo i super buržujski moment kada smo joj rekli da mi ovdje završavamo faks, a ona je glupa neobrazovana kasirka.
long story short, austrians are fucking nazis. give me germans every day of the week.
Da znaš da sam došao do te mere, da više cenim otvorenu ksenofobičnost, nego grüßidankeschönbitteschön sa smehom, a znaš da ti jebe mater iza leđa.

I toliko parova i grupa ljudi u metrou i svi ćute. To mi je prvo što mi je upalo u oči kada sam došao, ignorisao sam, ali sve više i više primećujem. :shrug:
@Azdaja

ma ok, mozda je i neko od ovih 'sa druge strane' bio skoro ovde.
no nije to poenta niti ima veze sa tobom i unijem pa ni sa tim da li se, ili ne, slazem sa vasim stavom.
Prosto mi metoda kojom se diskredituju drugi nije logicna posto bi morala da vazi za sve.

ok, sometimes i sam mrzim sebe sto moram sve da objasnim i obrazlozim al' sta cu?! :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
reKni nam, necemo se ljutiti - nabijamo popelju strane :)))
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429246#p2429246]Popeye napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429233#p2429233]lana-bg napisao:[/url]
Poenta je da je svako etiketiranje samo povod nekome da iz besa postane autohomofob
lol, ovo baš nema nikakvog smisla. autohomofobija (aka internalizirana homofobija) je nešto što se usadi od strane (heteropatrijarhalnog) društva manje-više svakoj LGBT osobi, nekima naravno više a nekima manje. i onda se neki ljudi emancipiraju i oslobode autohomofobije, a neki ne.
mnogi uopće ne shvaćaju da su autohomofobni jer im je to bio defolt cijeloga života, otkako znaju za sebe, iako se njihova autohomofobija da lako primijetiti. (royal je odličan primjer toga)
enivej, nije moguće da je neki homoseksualac bio emancipiran, pa ga je onda netko etiketirao kao autohomofoba, te je onda on to iz bijesa postao. :lood: ono, gdje se to događa i koji su to ljudi koji su kao totalno emancipirani i ponosni pederi i lezbijke, pa su postali autohomofobni jer sam ih ja nazvao autohomofobima? :lol: :sveca:

Opet izvrces po svome. Rec je o gejevima koji jos nisu autovani ZBOG RAZLOGA KOJI SU SAMO NJIHOVA STVAR I NISU AUTOHOMOFOBNI, a koje etiketiras kao autohomofobe i ormaruse SAMO ZATO STO NISU AUT, sto je neverovatna glupost. Takav odbacen i neshvacen peder ce postati zaista autohomofob jer ga ti napadas vise od vecine heteroseksualaca. I ne nije autohomofobija nametnuta od hetero drustva tj jeste ali u tvom slucaju u mom nije jer ja autohomofobna nisam nikada bila niti sam ikada bila ormarusa a ti si bio i jedno i drugo. Pojma ti nemas koliko je to tvoja licna stvar i koliko je nas koji smo poput mene ma koliko ti tvrdio da smo I mi autohomofobni. Za autohomofobiju sam cula prvi put upravo od tebe I do danas ne mogu se iscuditi koliko je gluposti u tom tvom tripu. Za nas obicne autovane lezbejke i pedere heteroseksalci nemaju sanse da na bilo koji nacin nametnu bilo kakvu svoju normu, ni pre naseg autovanja a posle tek budala moze dovesti takvu stvar u pitanje.
Tebi ako je ok da posvetis zivot proganjanju pedera koji su navodno autohomofobni samo ti radi svoj posao dok ti neko ne stane na rep za sva vremena. Ovu temu smo kod mene pratili nas 10 autovanih i nikada autohomofobnih lezbejki i pedera i sta ces nam sada. Sa nasim partnerima imas 20 uslovno receno neprijatelja + svi nasi prijatelji a to je vec preko 100 ljudi. I tako kako se tvoje zlo siri siri se i krug ljudi koji sa gadjenjem citaju kako jedan peder i jos aktivista napada pedere gore od svakog homofobnog olosa. Divan ti renome. Postao si deo ruzne pederske istorije i to onaj najruzniji. Rame uz rame sa onima koji su nas tukli na parade i ispred klubova. Bravo!

I neka sam ja popaje dete6, samo neka nisam popaj, a ti znas sta tebe sve muci i u kakve gluposti trosis zivot dok drugi oko tebe stvaraju mnogo vrednije stvari i pri tome su skroz aut i zna se da je ta vrednost i opste dobro stvoreno rukama jedne lezbejke ili pedra i sve to na mikroplanu cini ono sto ti neces postici za ceo svoj radi vek kao profi peder i za ceo svoj zivot. I na kraju kada dodju neki novi klinci i kada dodje kraj tebi i tebi slicnima ti ces uci u udzbenike kao peder koji je proganjao pedere, ali ok ti zelis da budes deo istorije po svaku cenu to je tvoja stvar i tvoja trulost i jos da unovcis svoj pederluk kako rece Royal. Blago tebi!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429252#p2429252]MDNA napisao:[/url]

poenta je da ti imaš nekih problema koji su samo tebi jasni. šta su to PRAVI autohomofobi, ako ti nije teško da nas podučiš kad si već tako mudra? i šta da uradimo po pitanju tog promašaja tj. lgbt aktivizma?
Autohomofob treba da je onaj ko se predstavlja kao strejt i izrazava homofobiju. A za vas je autohomofob ama bas svako ko nije autovan i ne dopustate da ljudi imaju neki svoj razlog zasto se nece autovati sa 20 ili 18 nego ce za koju godinu kada recimo zavrse faks i zaposle se. Ok je Olgin potez ali nisu svi u istoj poziciji u istom gradu npr. Nije isto da li je neko iz Novog Sada, BG-a ili npr Coke (Vojvodina). U Bg ces npr ako nista drugo setati kucice i preziveti a u nekom malom gradu ili selu toga nema. Naravno uvek se nadje neko pametan kao npr profi pederi od kojih je ovde najaktivniji popaj pa pametuje kako smo svi ormaruse, a nismo - eto ja nikada nisam bila jer je to nemoguce za onoga ko se autovao roditeljima sa nepunih 14 godina pa onda svima oko sebe. Za LGBT sam uvek i svugde spremna i da se bijem i da se svadjam a i da lepo objasnim onome koga zanima nesto sto nema gde da nauci jer jelte nasi aktivisti od proganjanja neuatovanih pedera nemaju vremena da odrzavaju tokom cele godine javne tribine i tv emisije. I @MDNA sta ja treba da radim? da posvetim zivot proganjanju svih vas koji ste se autovali kasnije nego ja ili sta da radim? Po tebi je izgleda to proganjanje ok. A te F dijagnoze Royal je spomenuo upravo zato sto objektivnom coveku, inteligentnom i zdravorazumnom ne treba 11 strana postova na kojima tupimo jedno te isto - DA NIKAKO NIJE OK ETIKETIRATI NEUATOVANE PEDERE KAO AUTOHOMOFOBNE SAMO ZATO STO NISU AUTOVANI JER CE BITI AUTOVANI ONOG MOMENTA KADA BUDU MOGLI A TO JE NJIHOVA LICNA STVAR KADA CE SE TO DESITI. U tom kontekstu je spomenut i bern jer je bio prozivan pa ste kao smirili strasti kad je rekao da ce se autovati. Ta prozivka je jednaka batinjanju pedera u Smajliju ili onome sta su nam radili na paradi. Meni je problem da shvatim kako je autohmofoban peder koji sa homofobima pljuje po nama i cini nam zlo jednak neuatovanim pederima koji nisu autohomofobni nego samo jos uvek nisu autovani. I zasto da ne bude nekome bitno da zavrsi faks pa se onda na lep nacin osamostali i autuje nego da sve to dovede u pitanje da bi forum GS rekao kako je on cool peder. Nije li to sadisticki i fasisoidno sa vase strane i ne treba li da budemo ravnopravni a ne da se nadmecemo ko je duze autovan ili ko se sa koliko godina autovao i u kojoj kalendarskoj godini. AKo cemo tako ja sam no1 (citajuci teme o autovanju primetila sam sledece - imam vise godina od mnogih vas, autovana sam sa nepunih 14 i bilo je to davnih osamdesetih :B ) i sta cemo sada - da kazem da ste svi autohomofobi i da vas proganjam, jel to sustina tog vaseg ok aktivizma i pederluka?
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429459#p2429459]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429447#p2429447]MDNA napisao:[/url]deni :hail2:
Pa jeste. Uvek se poserem u lice onima koji sa prezirom gledaju na to što ja imitiram nekad Zoricu Brunclik, a oni ceo život žudno i beznadežno imitiraju celu jednu populaciju, kojoj ne pripadaju, niti postoji mogućnost da će joj ikada pripadati.
Otuda i ta otrovna mržnja među pederima, kad ti ne voliš sebe, ne možeš, pa ne možeš voleti ni druge. Možeš samo snishodljivo da slediš svoje hetero uzore, da kupiš mrvice njihove milosti i da još te mrvice doživljavaš kao vrhunski dokaz da si prihvaćen i da si '' normalan '', pošto si u milosti '' normalnih ''. :bljak:
:up:

:lol:
Korisnikov avatar
By antibiotic
jao sto me mrzi da odgovaram na prozivke :(

deni, svaka cast.

jos sam hteo da dodam citat doktora ninkovica iz "ministarke": "treba zacepiti usta onima koji vas brane, madame" :giggle:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!