Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Synesthesia
Delfinče.. Mislim da se A.A. ne bi složio sa tobom :lol:
Korisnikov avatar
By bern
ova tema postaje freak show. :lol:

ček... "posataje"? :lol:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Paaa... zapljunuli ga da je gay, i u vezi sa A.A., a onda - čemu prijatelji služe, nego da se objavi novo smuvavanje, u cilju javnog exponiranja njegove heteroseksualnosti,a sprečavanja Kurira, npr., da obajvi suprotne navode sa ovog foruma.. valjda je to.
:alexis:
Šta se zapanjuješ ?
Pitam, zašto ovaj Mali princ piše da je '' izgleda neko čitao ovu temu, pogledajte šta je osvanulo u novinama '', pa ja posle toga idem da čitam tu vest o Šapiću i Pišekovoj, iako me ni on, ni ona apsolutno ne zanimaju, i na kraju ne vidim nikakvu kopču sa ovom temom.
Kakve veze ima ta vest sa ovom temom ?
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Pa... jesi čitao prvu stranu?... Napisali smo... tamo gde je slika od A.A.... jbt deni. :lol:
A mali princ hoće da kaže, da nije tek tako sada odjednom osvanula ta vest, nego je zbog... :sigh: ne znam kako drugačije da objasnim nego u mom gornjem postu.
Nisam čitao, delove koji me već na prvi pogled nisu zanimali sam preskočio.
Mislio sam da napis u novinama ima veze sa Kleopatrom i njenom izjavom - '' Pičkast momomak sa pederastičnom facom '' i da su novine objavile kako srbijanski pederi smatraju da je Šapić pičkast momak sa pederastičnom facom.
Tako nešto.
Izvini, sine Sinestezija, jako sam se razbesneo kad sam shvatio da vest nema nikakve veze sa temom, a baš sam se pripremio da se smejem.
:sigh:
Hahah, prvo sam se iziritirao i razbesneo zbog izneverenih očekivanja podstaknutih dezinformacijom Malog princa, a sad mi se plače od muke. Evo, lavor da mi stavite ispred glave, napunio bih ga garant suzama u cugu.
:yes:
Korisnikov avatar
By bern
omg :lol:

btw, ja sam "odmah shvatio" sinestezičnog. neko delfinu udario marketing. drag queens oko posejdonovog postolja :krezavi:
Jao, sad placem od smeha ponovo.
Deni, ne brini se, nekad i ja imam kasno paljenje.
Interesantno je da Aca, ma koliko imao dobre drugove, uvek izabere nekog debila da mu radi marketing.
Kad je slicna stvar objavljena na nekom forumu (da ne otkrivam konkurenciju i ne pravim im besplatnu reklamu), u poznatom tabloidu brze-bolje osvanula vest da je Aca bio na dejtu sa nekom ribom na splavu, jos im je i fotke poslao, kao slucajno uslikani.
Zato, Sapicu, ako citas ovo, molim te, ali te molim da, ako vec hoces da stisas glasine i da se operes ili sta vec, sutni osobu koja ti radi marketing.
Bolje meni pusti poruku i ja cu ti dati savete sta da radis i kako i kad da plasiras ovakve vesti. Evo, necu ti naplatiti, obecavam ti, ucinicu ti to besplatno, bas zbog postovanja iz vremena kad sam te kao klinac gledao na utakmicama i divio ti se sto si nas najbolji vaterpolista. Eto.
Korisnikov avatar
By Madonna
i možda ti ga malo blajvnem, ako baš tražiš, ma neeemoj, ma šta ti je, e alo, ovo je čisto poslovno, ajde dobro :sweet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!