- 26 Avg 2012, 21:11
^
^
^
a da li znaš koliko mladih uzima terapiju i leči svoje f dijagnoze i traži savete na forumu? trenutno samo? i da li znaš od čega se leče i kako su nabavili te f dijagnoze? imaš neku ideju o tome? i zašto tako misteriozno i bez nickova, čemu skrivanje istine ako je već tako dobro znaš? zašto ne raskrinkaš te ljude ukoliko ti je muka od toga?
poenta je da ti imaš nekih problema koji su samo tebi jasni. šta su to PRAVI autohomofobi, ako ti nije teško da nas podučiš kad si već tako mudra? i šta da uradimo po pitanju tog promašaja tj. lgbt aktivizma?
![:sweet:](./images/smilies/sweet.gif)
^
^
a da li znaš koliko mladih uzima terapiju i leči svoje f dijagnoze i traži savete na forumu? trenutno samo? i da li znaš od čega se leče i kako su nabavili te f dijagnoze? imaš neku ideju o tome? i zašto tako misteriozno i bez nickova, čemu skrivanje istine ako je već tako dobro znaš? zašto ne raskrinkaš te ljude ukoliko ti je muka od toga?
![:D](./images/smilies/biggrin.gif)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429233#p2429233]lana-bg napisao:[/url]logika je prosta, ako opravdavaš i racionalizuješ to što nisi autovan i ne žulja te, ti si ormaruša i autohomofob, neko kome je ok da suzbija tu svoju JEDNAKO BITNU stranu svoje ličnosti, da ne vidi zbog čega je bitno naglasiti je. easy peasy
Ja se oglasavam u ovakvim temama jer mi nije jasna logika kojom vrednujete koliko je neko gej ili ne tj da li je autohomofoban ili ne.
Niko popaju ne trazi nikakve dlake u nikakvim jajima nego su pojedinci reagovali na vredjanje i omalovazavanje geja koji nije autovan i koji je zbog toga prozvan ormarusom i autohomofobom a sto se desava na ama bas svakoj temi na forumu.
Poenta je da je svako etiketiranje samo povod nekome da iz besa postane autohomofob kao i homofobu da kaze pa vidite kako se oni medjusobno mrze.
I jos u svoj toj nasoj gluposti pravi autohomofobi ostanu neprimeceni i daju doprinos nipodastavanju nase populacije.
To nije ni aktivizam ni bilo sta do gluposti koju sebi pojedini mogu dopustiti i sve je ok jer tu je Royal tu je lana tu je bern i jos mnogi drugi da budu razapeti u ime nepostojecih i promasenih stvari, kao sto je npr LGBT aktivizam.
poenta je da ti imaš nekih problema koji su samo tebi jasni. šta su to PRAVI autohomofobi, ako ti nije teško da nas podučiš kad si već tako mudra? i šta da uradimo po pitanju tog promašaja tj. lgbt aktivizma?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429233#p2429233]lana-bg napisao:[/url]tu je Royal tu je lana tu je berna-a-a wait a second. koliko sam ja uspeo pričitati iz bernovog dosadašnjeg pisanja po forumu je da planira da se autuje ljudima u svom okruženju i da želi da se outuje (bern, correct me if i'm wrong pls) niti sam od njega pročitao da staje u odbranu ovakvih stavova tako da njega ne bih trpao u isti koš
![:sweet:](./images/smilies/sweet.gif)