Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Darling
Šnicle i sladak kupus kao prilog :mljac: Upravo sada! :shunkica:
Korisnikov avatar
By Hys.
^joj sladak kupus!

Obozavljem ga :mljac:

Ali stvarno mora dugo da se drnda na ringli il u rerni da bi bio kako treba.

OT:

Belolucanu papriku.
Korisnikov avatar
By Darling
Ma, na ringli, samo što nemam ja vremena da se bakćem mnogo sa tim, poludim kad sve to zamiriše. :njami: Još sam stavila kari na meso, joooj :love:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ja ga jedem isto bez mesa, sam po sebi mi je odlican. Najvise volim da ga jedem sa flekicama, ali nazalos' moram da izbegavam testa.
Korisnikov avatar
By Darling
Ja jedem ništa bez mesa :meso: Msm, ne moraju da budu šnice plus prilog, može da bude i sitno seckano meso ( koje god), pomešano sa kupusom ili nečim drugim.

Moja mama jede bućkuriše od povrća sa makaronama ili tako nekim testom, meni to nikako ne ide u glavu, nit' mi se sviđa.
Korisnikov avatar
By Madonna
sladak kupus :love:

SLADAAAK KUPUS :bale: sad mi se jede.

ont: nisam još ništa pravila ali pravili su za mene evo čeka me dole
Korisnikov avatar
By *deni*
Ako odlučite da ne jedete više testo, a volite ga, probajte da tu želju zadovoljite tzv. Lekovitim hlebom bez brašna od proklijalog zrna pšenice. Tako se baš zove - Lekoviti hleb bez brašna i sastavljen je od tog proklijalog zrna pšenice, soli i kvasca. Ja ga jedem već mesecima i vrlo je ukusan, mogu reći. :yes:
Korisnikov avatar
By Darling
Aaaa, povrće baš na grilu spremaš ili samo tako kaže? :nesiguran:

:giggle:
Korisnikov avatar
By bern
trenutno SAVRŠEN (ili što sam gladan) omlet sa soja sosom i karijem.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2427522#p2427522]*deni* napisao:[/url]Ako odlučite da ne jedete više testo, a volite ga, probajte da tu želju zadovoljite tzv. Lekovitim hlebom bez brašna od proklijalog zrna pšenice. Tako se baš zove - Lekoviti hleb bez brašna i sastavljen je od tog proklijalog zrna pšenice, soli i kvasca. Ja ga jedem već mesecima i vrlo je ukusan, mogu reći. :yes:
Hvala deni, bas cu da se raspitam, kapiram prodavnice zdrave hrane ga imaju :)
Korisnikov avatar
By gnossienne
Smilewithme napisao: Stavi dosta nekog preliva preko, kontam da bi onda trebalo da bude slatko :D
Kakva sam saveta. :)
Vidiš, dobra je to ideja :) taman sam imala slatko od borovnice, mogla sam dodati. Neka znam za ubuduće, ovako mi se hrskao šećer.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
tikvice u tiganju i krastavce kao salatu
By Kragi
Nadjoh danas vremena i za swatke mawe neobezglavljene skušice sa povrcem u nekom experimentalnom pokusaju mixa mediterana i istoka.

skuse + paprika + sargarepa + grasak + crni luk + praziluk + bambus + sojine klice + crne gljive.
Od zacina aji shio i malo ruzmarina.

Ko voli moze i beli luk slobodno bilo u vidu zacina, bilo u vidu umaka uz koju ce se sluziti.

Slika

:njami:
Korisnikov avatar
By Stripi
Bečka torta.
Šnajderova torta.
Havana torta.

U predahu sam napravio puru koju sam prelio sa umakom od luka, slanine, šampinjona i sjeckanog paradajza, sve izdinstano :drama:
Korisnikov avatar
By Hys.
^?!?

Tri torte? I curka?

To se neko slavlje spremalo, m :)?
Korisnikov avatar
By spliff
pura je kachamak ;)

ako se ne varam...
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 78
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!